Teraz jest 7 sie 2025, o 17:12

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Konto walutowe w €uro i przelew?

Hej.
Mam konto walutowe w € w Mbanku z kartą. Za kartę jest opłata roczna około 20zł jak pamiętam dobrze.

W t-mobile konto walutowe jest za darmo wraz z kartą racja?

Jak najtaniej przetransferować pieniądze z jednego konta na drugie?

Przelew / paypal czy jak to zrobić?
Czytaj więcej : Konto walutowe w €uro i przelew? | Wyświetlone : 1583 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

Manga, portrety, rysunki :D

Hej :)

Taka mała reklama twórczości bliskiej mi osoby :) Jeśli ktoś zostawi komentarz to będzie super!

http://szeliga-art.pl
Czytaj więcej : Manga, portrety, rysunki :D | Wyświetlone : 1561 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Android 5.0 - problem z pamięcią wew.

Witam, posiadam telefon DOOGE DG 800 Valence wraz z androidem 5.0. Mam problem taki, otóż gdy chce coś pobrać z "marketu" to pisze, że mam mało miejsca na dysku (pamięci) gdzie mam wolne ponad 3,5GB! Wiem, że da się jakoś zmienić ,aby mi zapisywało na karcie SD, zew. a nie na pam. wew. tylko jak to zrobić? Prosze o pomoc!

@Wcześniej miałem kitkat 4.4 i nie było takiego problemu.
Czytaj więcej : Android 5.0 - problem z pamięcią wew. | Wyświetlone : 1446 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi5, przeciek specyfikacji.

Kilka dni temu zaprezentowano światu nowy telefon Xiaomi Mi4C , teraz wszyscy oczekują nowego flagowca Xiaomi. Minął już ponad rok od premiery flagowego Xiaomi MI4 i oczekuje się, że firma wyda przed końcem tego roku nowego flagowca.
Obrazek

Słyszeliśmy już wiele plotek, większość z nich twierdzi, że Xiaomi Mi5 wyposażony będzie w nowy procesor Qualcomm Snapdragon 820 i ma to być pierwszy smartfon na rynku z tym procesorem. Dziś pojawiły się kolejne przecieki.
Telefon ma ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5, przeciek specyfikacji. | Wyświetlone : 2187 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Nie działa GAPPS na Chinskim systemie Yunos

Witam
Mam do Was pytanie czy ktoś z Was poradził sobie z zainstalowaniem gapps na Chińskim androidzie Yunos. Jeśli już ktoś to robił to czy mógłby opisać jak to zrobić krok po kroku.
Czytaj więcej : Nie działa GAPPS na Chinskim systemie Yunos | Wyświetlone : 1592 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

root goophone s6

Czesc jakk w temacie ptobowalem wszystkiego pomocy!!!
Czytaj więcej : root goophone s6 | Wyświetlone : 1775 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

P11 budżetowy telefon od Cubot

Wygląda na to, że Cubot pozazdrościł innym markom ich budżetowych telefonów i postanowił sam przedstawić nam swoją wizję, Cubot P11 będzie konkurował z takimi telefonami jak Bluboo Xfire czy Doogee x5.

Obrazek

Cubot P11 ma 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 720p, zasilany baterią 2200mAh, biorąc pod uwagę fakt iż nie będzie on wspierał sieci 4G (niestety), nie powinien mieć problemu, aby wytrzymać pełne 2 dni pracy bez ładowania. Urządzenie ma być wyposażone w mocny cztero-rdzeniowy procesor ...
Czytaj więcej : P11 budżetowy telefon od Cubot | Wyświetlone : 1732 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Źle docięta karta

Witam. Wyciąłem sobie z SIM do nano-sim wg. szablonu z Internetu i... nie działa w moim Meizu M2, inna nano-sim w nim chodzi. Możliwe, że źle dociąłem? Jeżeli źle to co mogę w tym momencie zrobić? Mogę poprosić Heyah/T-Mobile o nową kartę po dostarczeniu starej?
Czytaj więcej : Źle docięta karta | Wyświetlone : 1909 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

AKTUALNE PROMOCJE, kupony rabatowe na zakup TABLETÓW

Zamieszczajcie tutaj tylko i wyłącznie oferty dotyczące promocyjnych cen Tabletów, kuponów itp rzeczy w sklepach :
Model + Link + cena ( kod promocyjny jeśli takowy jest ) ewentualnie małe info o urządzeniu.
Będziemy mogli na bieżąco śledzić ciekawe i aktualne promocje.
Jeśli chcecie dyskutować na temat jakiegoś modelu proszę zakładać osobny wątek dotyczący tego.
Czytaj więcej : AKTUALNE PROMOCJE, kupony rabatowe na zakup TABLETÓW | Wyświetlone : 73898 | Odpowiedzi : 177 | Dział : TABLETY

OnePlus X - nowa nadzieja średniej półki ?

Kilka dni temu na kilku tematycznych serwisach pojawiły się informacje/zapowiedzi nowego telefonu OnePlus, ma być on "bardziej budżetowy", skierowany do osób z mnie zasobnym portfelem.

Obrazek

Cena telefonu ma oscylować w okolicach 250$, sama premiera telefonu ma być w okolicach połowy października, z przypuszczeń wielu użytkowników można wysunąć jako kandydata na procesor Snapdragon 615, lub jego konkurenta Mediatek MT6752, pewnym można być też, że telefon będzie zapewne oferował 2GB pamięci RAM, może jakiś aparat 13MP ...
Czytaj więcej : OnePlus X - nowa nadzieja średniej półki ? | Wyświetlone : 1706 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579