Teraz jest 29 kwi 2025, o 11:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Siswoo R9 Darkmoon z drugim ekranem e-ink już w sprzedaży.

Pierwszy Chiński smartfon z podwójnym ekranem trafił właśnie do sprzedaży w cenie 437$.
Obrazek

Siswoo jest pierwszym producentem w Chinach i drugim na świecie po rosyjskim Yotaphone który wydal telefon dual-screen.
R9 Darkmoon jest sprzedawany w Chinach jako DZS2 i kosztuje 2799 Yuan za standardowy czarny model i 2999 Yuan za limitowaną złotą edycję. Główne cechy Siswoo R9 Darkmoon to 5.2-calowy panel przedni w rozdzielczości FHD i tylny 4,5-calowy panel E-ink
Tylny wyświetlacz e-ink jest ...
Czytaj więcej : Siswoo R9 Darkmoon z drugim ekranem e-ink już w sprzedaży. | Wyświetlone : 3412 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Nowości

Gdzie założyć bloga?

Pewnie niektórzy prowadzą jakieś blogi. Moglibyście polecić gdzie założyć bloga? Tak żeby była w miarę prosta obsługa, były jakieś skórki, motywy do wyboru. By można było całość pobrać i postawić gdzieś w innym miejscu ewentualnie podpiąć domenę pod takiego bloga. Kiedyś bawiłem się w pisanie bloga na blox.pl. Mieli fajny programik do pisania bloga. Nie musiałem wchodzić na stronę tylko pisałem wszystko w programie. Z tego co widzę po sieci to chyba blogspot jest najpopularniejszy?
Czytaj więcej : Gdzie założyć bloga? | Wyświetlone : 1706 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

ZTE Nubia Z11, Snapdragon 820, 4GB RAM, zakrzywiony ekran

ZTE po udanej Nubii Z9 zapowiada jeszcze ciekawszą Nubię Z11 z zakrzywionym wyświetlaczem i Snapdragonem 820
Obrazek
Projektanci nowego telefonu z zakrzywionym ekranem czerpali inspiracje z Samsunga Galaxy S6 Edge, Nubia Z11 posiada 5,2 calowy wyświetlacz z zakrzywiony pod kątem 90 stopni. Szkło wyświetlacza jest tez częścią bocznej ramki.
W tej chwili nie wiadomo czy krawędź wyświetlacza będzie służyć jako obszar powiadomień czy też będzie służyć do dotykowej kontroli nad funkcjami telefonu.
Obrazek

Z tyłu ...
Czytaj więcej : ZTE Nubia Z11, Snapdragon 820, 4GB RAM, zakrzywiony ekran | Wyświetlone : 3923 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

HomTom HT7, bez ogromnej baterii.

Pamiętacie zapowiedzi Homtom, gdzie marka promowała się jako producent telefonów z ogromnymi bateriami?

Obrazek
Chyba poza dużymi akumulatorami interesuje ich też rynek telefonów budżetowych, zastosowana pojemność akumulatora mimo wszystko zaskakuje
http://gadzet.telchina.pl/homtom-ht7-z- ... czekiwano/

Specyfikacja:
- 5.5 Inch Screen, 1280*720 Pixel
- MTK6580 1.3GHz Quad Core
- 1GB RAM + 8GB ROM
- 8 MP Back Camera + 5 MP Front Camera
- Android 5.1 System
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, ...
Czytaj więcej : HomTom HT7, bez ogromnej baterii. | Wyświetlone : 1670 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zopo Color S5 z androidem 6.0 Marshmallow.

Zopo wbrew temu co się niektórym wydawało nadal żyje i przed końcem roku wyda telefon z Androidem 6.
Obrazek
Dwa miesiące temu firma opublikowała kilka zdjęć telefonu na których był widoczny tył telefonu.
Teraz Zopo poinformowało , że nowy telefon Color S5 na pewno będzie pracował z najnowszym Androidem 6.0 Marshmallow.
Na razie nie opublikowano specyfikacji, po za tym ze telefon będzie miał 5 calowy wyświetlacz.
Będzie też dostępny bliźniaczy model Zopo Color S5.5 z ...
Czytaj więcej : Zopo Color S5 z androidem 6.0 Marshmallow. | Wyświetlone : 1608 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Kamera 4K Elephone Explorer za 69.99$

Elephone systematycznie poszerza gamę oferowanych produktów, poza telefonami, inteligentnymi zegarkami czy bankami energii ma też sportową kamerę 4K wycenioną na 69.99$
Obrazek

Elephone Explorer, kamera 4K z logo ELE jest już oficjalnie w sprzedaży w specjalnej cenie 69.99 dolarów, ale cena będzie systematycznie rosła. 24 listopada wzrośnie do 79.99 , a 28.11 będzie kosztowała już 89.99$ (w cenie bezpłatna kartą SD 32GB ), a od 30 za 89.99 dolarów już bez karty.

Elephone Explorer jest ...
Czytaj więcej : Kamera 4K Elephone Explorer za 69.99$ | Wyświetlone : 4443 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

MACOOX EX1 tani telefon z OGROMNĄ baterią 9000mAh

Chcieli byście naładować telefon i zapominać o doładowywaniu go przez następny tydzień?, teraz jest to osiągalne dzięki MACOOX EX1.

Obrazek

Telefon ma posiadać cztero-rdzeniowy procesor (niestety jeszcze nie wiadomo jaki, ale nie zdziwię się jak będzie to MTK6735 który obsługuje LTE), wsparty on będzie 1GB pamięci RAM oraz 8GB pamięci wbudowanej ROM, co ciekawe MACOOX EX1 otrzyma 4,5 -calowy wyświetlacz, 8MP z tyłu oraz 2MP z przodu pozwoli wykonać "jako takie" zdjęcia, urządzenie to będzie ...
Czytaj więcej : MACOOX EX1 tani telefon z OGROMNĄ baterią 9000mAh | Wyświetlone : 1587 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

USA i cała reszta

Witam
Może już było, ale szukałem i nic nie znalazłem, myślę, że taki wątek przyda się tu na forum.
Jakie macie doświadczenia w zakupach w USA oraz wszelkich innych krajów nie będących Polską oraz Chinami ? Może polecicie jakieś sprawdzone sklepy?

Ja jak dotąd dokonałem tylko 1 zakupu w Stanach i jestem w 100% zadowolony, mogę polecić ten sklep:
http://www.amainhobbies.com/
Czytaj więcej : USA i cała reszta | Wyświetlone : 1694 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Cubot S600 z dużym czujnikiem biometrycznym

Dopiero co pisałem o Cubot X17 a producent już zapowiada nowy telefon ze skanerem linii papilarnych.

Obrazek

Skaner linii papilarnych w smartfonie to już niemal codzienność, Cubot S600 będzie wyposażony w 12mm czujnik z tyłu telefonu, Cubot twierdzi że spowoduje to szybsze odblokowanie i większą dokładność. Swoją drogą można było zastosować mniejszy skaner i większej rozdzielczości.
Pozostałe dane obejmują baterię 2700mAh z technologią szybkiego ładowania , procesor Mediatek MT6735A i obudowę z Metalu.

Telefon można ...
Czytaj więcej : Cubot S600 z dużym czujnikiem biometrycznym | Wyświetlone : 2250 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Czy ktoś z kolegów ma konto na pan.baidu.com?

Uszanowanie,

pan.baidu.com to taki chiński chomik. Rejestracja tam jest mozliwa, ale ostatnio zmieniono procedurę rejestracji i trzeba podac nie tylko email (i wiele domen jest odrzucanych, np. te z pl), ale też numer telefonu (przychodzi SMS z kodem) oraz rozwiązać chińską captchę.

Z tego serwisu potrzebuje ściągnąć duzy plik, 1.5 GB, zawierający obraz pewnej maszyny wirtualnej, plik legalny, ale trudny do znalezienia. W nowej wersji znalazłem tylko na baidu.

Jeżeli ktoś z Was byłby w ...
Czytaj więcej : Czy ktoś z kolegów ma konto na pan.baidu.com? | Wyświetlone : 25433 | Odpowiedzi : 139 | Dział : Komputery i internet

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570