Teraz jest 7 sie 2025, o 11:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Jaki band lte b1,b3 czy b3,b7

Witam, chciałbym się zapytać który band wybrać? Wiem że obecnie jest to b1 i b3 ale czytałem że w play ma działać na b7. I jeszcze mały offtop, co oznacza ze telefon "is customized". Wiem że to personalizacja ale czy to oznacza ze ma wgrana specjalna wersje softu i nie mozna go flashowac?
Czytaj więcej : Jaki band lte b1,b3 czy b3,b7 | Wyświetlone : 1925 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

MEIZU M2 Mini - wgrywanie języka polskiego TUTORIAL

Przygotowałem dla Was paczkę paru podstawowych aplikacji, spolszczonych przez Meizu z telefonu M2 Note. Zajęło mi to około 8 godzin.

Przed przystąpieniem do instalacji upewnij się, że masz system od Meizu, a nie z chińskich rąk. Rzuć okiem tutaj: meizu-m2-wgrywanie-oficjalnego-romu-tutorial-t21970.html

Udało mi się przetłumaczyć prawie wszystko co ważne, łącznie z plikiem framework-res, z którym długo się męczyłem :) Także wgrywać i korzystać!

NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA BOOTLOOP LUB ...
Czytaj więcej : MEIZU M2 Mini - wgrywanie języka polskiego TUTORIAL | Wyświetlone : 19810 | Odpowiedzi : 99 | Dział : ROM'y i modyfikacje

ZUK Z1 oficjalnie w sprzedaży w Europie.

ZUK to nowa marka telefonów stworzona przez chińskiego giganta Lenovo która ma specjalizować się w telefonach z górnej półki.
Obrazek

ZUK ogłosił "światowy debiut" Wydając ZUK Z1 który trafił już do sprzedaży we Francji i Hiszpanii.
Na razie dostępny jest tylko w dwóch krajach w Europie, ale niewykluczone że wkrótce będzie dostępny też w innych krajach poza Chinami.
Obrazek

ZUK Z1 jest obecnie jedynym Chińskim telefonem, który ma oficjalne wsparcia CyanogenOS ,telefon napędzany jest przez ...
Czytaj więcej : ZUK Z1 oficjalnie w sprzedaży w Europie. | Wyświetlone : 4908 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Nowości

MEIZU M2 MINI - Wgrywanie oficjalnego romu TUTORIAL

STANDARDOWA PROCEDURA PO OTRZYMANIU PRZESYŁKI Z TELEFONEM MEIZU M2 (jeśli chcesz mieć angielski, ale oryginalny i bezproblemowy firmware):

Przed przystąpieniem do całej operacji dla bezpieczeństwa upewnijcie się, że macie przynajmniej w połowie naładowaną baterię.

1.Pobieramy aktualnie najnowszy firmware stąd (po angielsku):
http://downloads.meizufans.eu/m2/firmwa ... update.zip
Ze względu na to że czasem ciężko ściągnąć plik z romem z pierwszego linku tu wrzuciłem rom 4.5.3.2A https://www.dropbox.com/s/osfbu867nm3lc ... e.zip?dl=0 ...
Czytaj więcej : MEIZU M2 MINI - Wgrywanie oficjalnego romu TUTORIAL | Wyświetlone : 22891 | Odpowiedzi : 123 | Dział : ROM'y i modyfikacje

TV Box od LeTV

LeTV wydaje się, że chce dominować obecnością w naszych domach w postaci coraz to nowych urządzaniach, niedawno usłyszeć można było o nowym smart TV od LeTV ( który pojawić ma się na rynku w Indiach) oraz o sklepie LeMall który otworzył swoją sprzedaż globalną, a teraz wygląda na to, że dostaniemy całkiem fajny TV Box w dobrej cenie.

Obrazek

Box ma wspierać odtwarzanie w 4K (dekodowanie H. 265), sercem urządzenia będzie cztero-rdzeniowy procesor Amlogic Cortex ...
Czytaj więcej : TV Box od LeTV | Wyświetlone : 3000 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

ZAYDO oneplus two killer?

Co myślicie o tym telefonie? https://www.zaydo.com/
Czytaj więcej : ZAYDO oneplus two killer? | Wyświetlone : 1773 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Kto zgadnie jaki to model telefonu?

Jaki to telefon, kto zgadnie?
Dodam że pierwszy w Polsce, Obrazek
Czytaj więcej : Kto zgadnie jaki to model telefonu? | Wyświetlone : 2616 | Odpowiedzi : 15 | Dział : HydePark

Podróbka vs Replika

Cześć, zauważyłem że wiele osób na grupach/forach oraz po za nimi nie wie czym się różni podróbka od repliki. Zazwyczaj myślą że replika to lepszej jakości podróbka, oczywiście jest to błędne myślenie. Dlatego postanowiłem nagrać film na ten temat. Zachęcam do obejrzenia :)
https://www.youtube.com/watch?v=21Nwy8P7uFs
Czytaj więcej : Podróbka vs Replika | Wyświetlone : 1487 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Blackview Omega Pro niezłe 5-cali

Na pocztku tego roku Blackview wypościł swoja serię telefonów Omega ( swoją drogą nie wiem dlaczego premiera Blackview Omega przeszła bez echa , jest to bardzo fajny telefon, choć trochę przy drogi), od jakiegoś czasu można zakupić również Omega Pro.

Obrazek

Kilka dni temu Blackview ogłosił że Omega Pro przejdzie mały lifting specyfikacji i trzeba powiedzieć że wyszło mu to na dobre, w poprzedniej wersji nie było wsparcia dla LTE i był słabszy procesor. Obecnie ...
Czytaj więcej : Blackview Omega Pro niezłe 5-cali | Wyświetlone : 3174 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579