Teraz jest 16 wrz 2025, o 00:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Eachine 3D X4 - jak latać?

Witam. Wygrałem w loterii banggod eachine 3d x4 (mimo tego, ze w losowaniu trafiłem xiaomi powerbank, to przysłali mi quadcoptera). Teraz mam pytanie - jak to odpalić? Instrukcji zupełnie nie rozumiem - jest po angielsku, lecz nic z tego nie rozumiem, chaotycznie pisana.

Miał z nim ktoś kiedyś do czynienia? Filmy z YT nic nie dają :(
Czytaj więcej : Eachine 3D X4 - jak latać? | Wyświetlone : 1568 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Meizu MX6 pierwszym telefonem z Helio X20

Pojawiły się doniesienia na temat Meizu MX6,jakoby miał być pierwszym na świecie telefonem z procesorem Helio X20
Obrazek

Wiadomości z chińskich mediów sugerują, że Meizu ma nadzieję być pierwszym na świecie producentem telefonów, który wyda smartfon z chipsetem Helio X20. X20 to pierwszy 10 rdzeniowy procesor MediaTek, który będzie zapewne rozchwytywany przez chińskich producentów telefonów.

Obecnie Meizu sprzedaje Meizu MX5 z Mediatekiem Helio X10, na premierę czeka Meizu Pro 5 z procesorem Samsung Exynos. Ich ...
Czytaj więcej : Meizu MX6 pierwszym telefonem z Helio X20 | Wyświetlone : 7082 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Jaki band lte b1,b3 czy b3,b7

Witam, chciałbym się zapytać który band wybrać? Wiem że obecnie jest to b1 i b3 ale czytałem że w play ma działać na b7. I jeszcze mały offtop, co oznacza ze telefon "is customized". Wiem że to personalizacja ale czy to oznacza ze ma wgrana specjalna wersje softu i nie mozna go flashowac?
Czytaj więcej : Jaki band lte b1,b3 czy b3,b7 | Wyświetlone : 1973 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

MEIZU M2 Mini - wgrywanie języka polskiego TUTORIAL

Przygotowałem dla Was paczkę paru podstawowych aplikacji, spolszczonych przez Meizu z telefonu M2 Note. Zajęło mi to około 8 godzin.

Przed przystąpieniem do instalacji upewnij się, że masz system od Meizu, a nie z chińskich rąk. Rzuć okiem tutaj: meizu-m2-wgrywanie-oficjalnego-romu-tutorial-t21970.html

Udało mi się przetłumaczyć prawie wszystko co ważne, łącznie z plikiem framework-res, z którym długo się męczyłem :) Także wgrywać i korzystać!

NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA BOOTLOOP LUB ...
Czytaj więcej : MEIZU M2 Mini - wgrywanie języka polskiego TUTORIAL | Wyświetlone : 20109 | Odpowiedzi : 99 | Dział : ROM'y i modyfikacje

ZUK Z1 oficjalnie w sprzedaży w Europie.

ZUK to nowa marka telefonów stworzona przez chińskiego giganta Lenovo która ma specjalizować się w telefonach z górnej półki.
Obrazek

ZUK ogłosił "światowy debiut" Wydając ZUK Z1 który trafił już do sprzedaży we Francji i Hiszpanii.
Na razie dostępny jest tylko w dwóch krajach w Europie, ale niewykluczone że wkrótce będzie dostępny też w innych krajach poza Chinami.
Obrazek

ZUK Z1 jest obecnie jedynym Chińskim telefonem, który ma oficjalne wsparcia CyanogenOS ,telefon napędzany jest przez ...
Czytaj więcej : ZUK Z1 oficjalnie w sprzedaży w Europie. | Wyświetlone : 5009 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Nowości

MEIZU M2 MINI - Wgrywanie oficjalnego romu TUTORIAL

STANDARDOWA PROCEDURA PO OTRZYMANIU PRZESYŁKI Z TELEFONEM MEIZU M2 (jeśli chcesz mieć angielski, ale oryginalny i bezproblemowy firmware):

Przed przystąpieniem do całej operacji dla bezpieczeństwa upewnijcie się, że macie przynajmniej w połowie naładowaną baterię.

1.Pobieramy aktualnie najnowszy firmware stąd (po angielsku):
http://downloads.meizufans.eu/m2/firmwa ... update.zip
Ze względu na to że czasem ciężko ściągnąć plik z romem z pierwszego linku tu wrzuciłem rom 4.5.3.2A https://www.dropbox.com/s/osfbu867nm3lc ... e.zip?dl=0 ...
Czytaj więcej : MEIZU M2 MINI - Wgrywanie oficjalnego romu TUTORIAL | Wyświetlone : 23242 | Odpowiedzi : 123 | Dział : ROM'y i modyfikacje

TV Box od LeTV

LeTV wydaje się, że chce dominować obecnością w naszych domach w postaci coraz to nowych urządzaniach, niedawno usłyszeć można było o nowym smart TV od LeTV ( który pojawić ma się na rynku w Indiach) oraz o sklepie LeMall który otworzył swoją sprzedaż globalną, a teraz wygląda na to, że dostaniemy całkiem fajny TV Box w dobrej cenie.

Obrazek

Box ma wspierać odtwarzanie w 4K (dekodowanie H. 265), sercem urządzenia będzie cztero-rdzeniowy procesor Amlogic Cortex ...
Czytaj więcej : TV Box od LeTV | Wyświetlone : 3061 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

ZAYDO oneplus two killer?

Co myślicie o tym telefonie? https://www.zaydo.com/
Czytaj więcej : ZAYDO oneplus two killer? | Wyświetlone : 1801 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Kto zgadnie jaki to model telefonu?

Jaki to telefon, kto zgadnie?
Dodam że pierwszy w Polsce, Obrazek
Czytaj więcej : Kto zgadnie jaki to model telefonu? | Wyświetlone : 2673 | Odpowiedzi : 15 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165006 • Liczba wątków: 5378 • Liczba użytkowników: 39583