Teraz jest 29 kwi 2025, o 19:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Oukitel u2 problem z dodawaniem numeru do kontaktu.

Tak jak w temacie. Kiedy próbuję dodać numer do kontaktów wyświetla mi komunikat "brak aplikacji do wyświetlenia kontaktu" Instalowałem aplikacje typu kontakt+ ale nic nie pomaga. Macie jakiś sposób? Gdzie mogę kupić szybkę do tego modelu?
Czytaj więcej : Oukitel u2 problem z dodawaniem numeru do kontaktu. | Wyświetlone : 1339 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Gionee Elife S6 z wyświetlaczem amoled

Gionee to producent który ma w ofercie kilka ciekawych telefonów, ale pomimo tego w Polsce nie zdobył większego grona fanów.
Obrazek

Elife S to seria telefonów średniej klasy , najnowszym przedstawicielem serii będzie Elife S6.
Elife S7 był ostatnim telefonem z tej serii, najnowsze przecieki sugerują że nowy telefon Elife S6 zadebiutuje w przyszłym miesiącu.
S6 wyposażony będzie w 5.5- calowy wyświetlacz amoled w rozdzielczości 1280 x 720p, procesor MT6735, 2 GB pamięci RAM, 16 ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S6 z wyświetlaczem amoled | Wyświetlone : 1346 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Nubia Z9 Max Elite oraz Mini Elite

Niedawno pojawił się mały teas, wypuszczony przez Nubia zapowiadający dwa nowe telefony Nubia Z9 Max Elite i Mini Elite.

Obrazek

Z9 Max Elite ma otrzymać 5,5 calowy ekran FHD o rozdzielczości 1080p, sercem telefonu będzie procesor Qualcomm Snapdragon 810 (ośmio-rdzeniowy),wsparty 3GB pamięci ram oraz 16GB pamięci wbudowanej ROM, oczywiście będzie można rozbudować pamięć do 128GB, telefon będzie spierał ( w sumie to już standard) 4G LTE, będzie posiadał USB Typu-C, a 16MP matryca z tyłu ...
Czytaj więcej : Nubia Z9 Max Elite oraz Mini Elite | Wyświetlone : 1621 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo ZUK Z1 za jedyne 279.99,

ZUK to marka telefonów stworzona przez Lenovo , ZUK Z1 jest pierwszym telefonem który trafił do sprzedaży międzynarodowej.
Obrazek

ZUK promuje swój nowy telefon na różnych rynkach, teraz firma rozpoczęła oficjalną sprzedaż w Dubaju, a przy okazji targów które się tam odbywają obniżono cenę telefonu do 279.99 dolarów.

Przypomnijmy że ZUK Z1 jest obecnie jedynym telefonem, który ma oficjalne wsparcie Cyanogen OS ,telefon napędzany jest przez procesor Snapdragon 801 który wspomagany jest przez 3 GB ...
Czytaj więcej : Lenovo ZUK Z1 za jedyne 279.99, | Wyświetlone : 2173 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Przelew za zakupy do Anglii

Czasami chciałbym coś kupić na angielskich portalach aukcyjnych. Jaki sposób transferu środków na angielski rachunek bankowy jest najkorzystniejszy pod względem finansowym?
Czytaj więcej : Przelew za zakupy do Anglii | Wyświetlone : 1664 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

CM 12 jak wyłączyć powiadomienie głosowe

jak wyłączyć powiadomienie głosowe o nadchodzącym połączeniu? nie mogę znaleźć zupełnie opcji - a jest w dodatku ustawione z angielska - incoming call from..

z góry bardzo dziękuję
Czytaj więcej : CM 12 jak wyłączyć powiadomienie głosowe | Wyświetlone : 1848 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Co to za telefon?

Trochę rozrywki na sobotni wieczór, kto zgadnie co to za telefonObrazek
Czytaj więcej : Co to za telefon? | Wyświetlone : 4525 | Odpowiedzi : 33 | Dział : HydePark

Kamera IP, monitoring

Chcę zrobić monitoring z nagrywaniem wokół domu i będę potrzebował 3 lub 4 kamery. Znalazłem coś takiego
http://www.aliexpress.com/item/Hikvisio ... 93655.html
Miał ktoś kontakt z tym? Wieczorem albo jutro będę zamawiać, więc jeśli nikt nie miał tej kamery to jak dojdzie to coś napiszę o niej.
Czytaj więcej : Kamera IP, monitoring | Wyświetlone : 39762 | Odpowiedzi : 96 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

jak sprawdzić obsługiwane częstotliwości, Engineer Mode

Aby sprawdzić jakie częstotliwości obsługuje nasz telefon wchodzimy w "Engineer Mode : *#*#3646633#*#*"?

Inny sposób to aplikacja Mobileuncletools , a w niej > Engineer mode > Engineer Mode (MTK) > Band Mode.
Czytaj więcej : jak sprawdzić obsługiwane częstotliwości, Engineer Mode | Wyświetlone : 5311 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

Wiadomości z numeru 60577

Od kilku dni otrzymuje wiadomosci z numeru 60577 z gotowym do wysłania tekstem.
Obrazek
Jest to na tyle uciążliwe, ze przychodzą po kilka dziennie.
Znalazłem dwie firmy odpowiedzialne za ten numer

http://androidsecurityplus.com/PL/support/terms

oraz

http://www.digitalvirgo.pl/pl/185/kontakt

Do obydwu dzwoniłem i ustaliłem ze wysyła je ta druga firma, chociaż konsultant zaprzecza. Nie zaprzecza jednak że jest właścicielem numeru 60577.
Napisałem więc e-mail do tej firmy z ...
Czytaj więcej : Wiadomości z numeru 60577 | Wyświetlone : 1778 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570