Teraz jest 29 kwi 2025, o 19:37

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Pipo W1S z 4GB RAM i windows 10 za 233 dolary

Chińscy producenci tabletów oferują coraz ciekawsze urządzenia w niskich cenach. Firma Pipo wydała tablet z windowsem 10 i 4GB pamięci RAM za 233 dolary.
Obrazek

Jeszcze niedawno budżetowe tablety oferowały maksymalnie 2GB RAM , teraz tanie urządzenia oferują aż 4 GB pamięci RAM. Pipo W1S , bo o nim mowa, wydał tablet z systemem Windows 10, 4 GB pamięci RAM, 64 GB pamięci ROM i procesorem Intel Atom X5-Z8300 spieranym przez układ graficzny Intel HD ...
Czytaj więcej : Pipo W1S z 4GB RAM i windows 10 za 233 dolary | Wyświetlone : 1607 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

OUKITEL U7 Pro niewielki upgrade U7

OUKITEL postanowił wypuścić kolejny smartphone jeszcze w tym roku, a będzie to U7 Pro, nie jest jeszcze pełna specyfikacja tego telefonu ale kila rzeczy już wiemy.

Obrazek

Według informacji dostępnych w internecie U7 Pro otrzyma cztero-rdzeniowy procesor o taktowaniu 1.3GHz ( MT6580 ), wersja U7 posiadała MT6582, procesor będzie wspieramy 1GB pamięci RAM (co jest stanowczo za mało jak na dzisiejsze czasy) oraz 8GB pamięci wbudowanej ROM. Wiadomo również że urządzenie otrzyma 5,5 calowy ekran ...
Czytaj więcej : OUKITEL U7 Pro niewielki upgrade U7 | Wyświetlone : 1698 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

[GRA] Co to za telefon???

Proponuję Wam popularną grę, którą wiele lat temu praktykowałem na swoim forum GSM i cieszyła się sporym zainteresowaniem ;-)

Gra p.t. "Co to za telefon???" polega na umieszczaniu zdjęcia telefonu (najlepiej bardzo egzotycznego) w tym temacie i zgadywaniu producenta i modelu przez pozostałych użytkowników forum.

Mini regulamin:

1. Proponuję żeby każde pierwsze odgadnięcie zagadki premiować pochwałą przez zadającego zagadkę.

2. Użytkownik, który odgadnie zagadkę, ma prawo:
___a) ...
Czytaj więcej : [GRA] Co to za telefon??? | Wyświetlone : 9354 | Odpowiedzi : 52 | Dział : Humor

Grafika stylu prosilver

Czy jest tu jakiś zapaleniec, ochotnik, który ma pomysł na zmianę grafiki w tym stylu.

Obrazek te znaczki trzeba by zamienić na jakieś pasujące do tematyki forum. Podobnie z innymi jak przyciski itp.
Może ten niebieski kolor zmienimy na jakieś szarości?
Nowych styli nie chce mi się instalować ponieważ mam wiele przeróbek które ingerują też w styl. A nie mam zbyt dużo czasu siedzie i grzebać w kodzie.
Czytaj więcej : Grafika stylu prosilver | Wyświetlone : 6777 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

4 telefony Elephone co środę w rewelacyjnej cenie,

Elephone podobnie jak Bluboo organizuje w każdą środę szybką sprzedaż wybranych telefonów ze swojej oferty.
Obrazek

Tak jak w poprzednią środę tak i dziś możemy kupić po bardzo atrakcyjnej cenie 4 modele z oferty Elephone.
W ofercie znalazły się:
Elephone M2 za $149.99,
Elephone M1 za 119.99$
Elephone Trunk za 89.99$
i tani i uroczy Q za 69.99 $
Na szczególną uwagę zasługuje M2, który posiada 3GB pamięci RAM i 32 GB ROM, skaner linii ...
Czytaj więcej : 4 telefony Elephone co środę w rewelacyjnej cenie, | Wyświetlone : 1472 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Wymień swojego OnePlus 2 na nowego Meizu Pro 5!

Meizu postanowiło trochę namieszać i stworzyło bardzo "interesującą" kampanie, dzięki której możemy wymienić swojego OnePlus 2 na nowe Meizu Pro 5.

Obrazek

Pomysł może nie jest jakiś odkrywczy, bo już jakiś czas temu można było skorzystać z dość kiepskiej promocji OnePlus skierowanej do użytkowników telefonów marki Samsung (dokładnie chodziło o Galaxy Note 5, Galaxy S6, S6 edge i S6 edge+), co jak wspomniałem nie było za dobrą zamianą ponieważ akurat te modele telefonów było droższe ...
Czytaj więcej : Wymień swojego OnePlus 2 na nowego Meizu Pro 5! | Wyświetlone : 1492 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Piękny "holder" od LOCA na urządzenia Apple

Chociaż nie jestem fanem apple i w zasadzie niewiele mnie interesują informacje dotyczące tej marki to jednak nie mogłem się oprzeć, żeby nie wspomnieć o tym bardzo ładnie stylizowanym uchwycie.

Obrazek
Firma LOCA stworzywszy piękny uchwyt na iPhone 6s i Apple Watch, przez środek uchwytu przechodzi "wnęka" która pozwala umieścić kabel od ładowarki, gumowana nawierzchnia pozwala stabilnie osadzić zegarek jak i telefon bez obawy że może on zsunąć się z uchwytu.
Zainteresowałem się tym uchwytem ...
Czytaj więcej : Piękny "holder" od LOCA na urządzenia Apple | Wyświetlone : 1560 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

BRAK RÓŻNIC pomiędzy wersją TD (chiny), a FDD - REDMI NOTE 2

UWAGA

XIAOMI REDMI NOTE 2 w wersji TD i FDD

Jako, że na forum pada wielokrotnie pytanie o jedną z najciekawszych (z powodu arcy przystępnej ceny, mając na uwadze świetne parametry) produkcji XIAOMI, mianowicie model Xiaomi Redmi Note 2 w związku z chęcią nabycia telefonu i wątpliwościami co do działania w Polsce modelu przeznaczonego na Azję (TD), informuje się oficjalnie, że wersja CHIŃSKA REDMI NOTE 2 TD

OBSŁUGUJE POLSKIE PASMA GSM/WCDMA 3G/ LTE 4G

można ...
Czytaj więcej : BRAK RÓŻNIC pomiędzy wersją TD (chiny), a FDD - REDMI NOTE 2 | Wyświetlone : 19659 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Rom Landvo L200 CM12.1

Na need rom pojawił się CyanogenMod 12.1 dla Landvo L200 . Jeszcze brak jakichkolwiek komentarzy ale pewnie wkrótce się pojawią . ;-)
Link do rom'u: http://www.needrom.com/download/l200g-octos-cm12-1/
Czytaj więcej : Rom Landvo L200 CM12.1 | Wyświetlone : 2648 | Odpowiedzi : 6 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Siswoo R9 Darkmoon z dwoma wyświetlaczami zaprezentowany.

Siswoo to młody chiński producent telefonów, który stale zaskakuje. Firma postawiła na punkty serwisowe w Europie i na innowacyjne telefony, co ja wyróżnia na tle innych chińskich producentów.

Obrazek

Siswoo nie próbuje konkurować z Xiaomi czy Meizu w segmencie budżetowców, lecz atakuje od razu wyższą półkę.
Podwójny ekran Siswoo R9 Darkmoon przypomina rosyjskiego Yotaphone, ale jest od niego ładniejszy. Telefon posiada również chipset MediaTek MT6752 , 5-calowy przedni wyświetlacz FHD, 13 megapikselowy aparat główny, korpus ...
Czytaj więcej : Siswoo R9 Darkmoon z dwoma wyświetlaczami zaprezentowany. | Wyświetlone : 2343 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570