Teraz jest 16 wrz 2025, o 06:15

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Kamera 4K Elephone Explorer za 69.99$

Elephone systematycznie poszerza gamę oferowanych produktów, poza telefonami, inteligentnymi zegarkami czy bankami energii ma też sportową kamerę 4K wycenioną na 69.99$
Obrazek

Elephone Explorer, kamera 4K z logo ELE jest już oficjalnie w sprzedaży w specjalnej cenie 69.99 dolarów, ale cena będzie systematycznie rosła. 24 listopada wzrośnie do 79.99 , a 28.11 będzie kosztowała już 89.99$ (w cenie bezpłatna kartą SD 32GB ), a od 30 za 89.99 dolarów już bez karty.

Elephone Explorer jest ...
Czytaj więcej : Kamera 4K Elephone Explorer za 69.99$ | Wyświetlone : 4586 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

MACOOX EX1 tani telefon z OGROMNĄ baterią 9000mAh

Chcieli byście naładować telefon i zapominać o doładowywaniu go przez następny tydzień?, teraz jest to osiągalne dzięki MACOOX EX1.

Obrazek

Telefon ma posiadać cztero-rdzeniowy procesor (niestety jeszcze nie wiadomo jaki, ale nie zdziwię się jak będzie to MTK6735 który obsługuje LTE), wsparty on będzie 1GB pamięci RAM oraz 8GB pamięci wbudowanej ROM, co ciekawe MACOOX EX1 otrzyma 4,5 -calowy wyświetlacz, 8MP z tyłu oraz 2MP z przodu pozwoli wykonać "jako takie" zdjęcia, urządzenie to będzie ...
Czytaj więcej : MACOOX EX1 tani telefon z OGROMNĄ baterią 9000mAh | Wyświetlone : 1659 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

USA i cała reszta

Witam
Może już było, ale szukałem i nic nie znalazłem, myślę, że taki wątek przyda się tu na forum.
Jakie macie doświadczenia w zakupach w USA oraz wszelkich innych krajów nie będących Polską oraz Chinami ? Może polecicie jakieś sprawdzone sklepy?

Ja jak dotąd dokonałem tylko 1 zakupu w Stanach i jestem w 100% zadowolony, mogę polecić ten sklep:
http://www.amainhobbies.com/
Czytaj więcej : USA i cała reszta | Wyświetlone : 1788 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Cubot S600 z dużym czujnikiem biometrycznym

Dopiero co pisałem o Cubot X17 a producent już zapowiada nowy telefon ze skanerem linii papilarnych.

Obrazek

Skaner linii papilarnych w smartfonie to już niemal codzienność, Cubot S600 będzie wyposażony w 12mm czujnik z tyłu telefonu, Cubot twierdzi że spowoduje to szybsze odblokowanie i większą dokładność. Swoją drogą można było zastosować mniejszy skaner i większej rozdzielczości.
Pozostałe dane obejmują baterię 2700mAh z technologią szybkiego ładowania , procesor Mediatek MT6735A i obudowę z Metalu.

Telefon można ...
Czytaj więcej : Cubot S600 z dużym czujnikiem biometrycznym | Wyświetlone : 2322 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Czy ktoś z kolegów ma konto na pan.baidu.com?

Uszanowanie,

pan.baidu.com to taki chiński chomik. Rejestracja tam jest mozliwa, ale ostatnio zmieniono procedurę rejestracji i trzeba podac nie tylko email (i wiele domen jest odrzucanych, np. te z pl), ale też numer telefonu (przychodzi SMS z kodem) oraz rozwiązać chińską captchę.

Z tego serwisu potrzebuje ściągnąć duzy plik, 1.5 GB, zawierający obraz pewnej maszyny wirtualnej, plik legalny, ale trudny do znalezienia. W nowej wersji znalazłem tylko na baidu.

Jeżeli ktoś z Was byłby w ...
Czytaj więcej : Czy ktoś z kolegów ma konto na pan.baidu.com? | Wyświetlone : 26707 | Odpowiedzi : 139 | Dział : Komputery i internet

Mlais m7plus problem z ladowaniem

Witam. Jestem od wczoraj posiadaczem w/w telefonu. Dzis zauwazylem pewien problem. I nie wiem czy to wina bateri czy telefonu. Telefon posiada dosc mala baterie i poziom energii spada bardzo szybko. Ze 100% do 70% spadek w ciagu 30min i telefon sie wylacza z powodu rozladowania. Podpinam ladowarke i pokazuje przy wylaczonym systemie 1%. Wlaczam telefon po minucie i bateria naladowana juz do 81%. Wczesniej pokazywalo mi tez rozne poziomy naladowania raz 87% po restarcie ...
Czytaj więcej : Mlais m7plus problem z ladowaniem | Wyświetlone : 1542 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo Vibe X3. Muzyczno-fotograficzy smartfon.

Lenovo wypuszcza nowe telefony częściej niż jakakolwiek inna firma, w natłoku kilkudziesięciu telefonów wydanych w tym roku pojawiają się ciekawe perełki jak Vibe X3.
Obrazek

Nowy smartfon wyposażono został w wyświetlacz w najpopularniejszym w Chinach rozmiarze 5,5cala o rozdzielczości Full HD. Pod Ekranem umieszczono procesor Qualcomm Snapdragon 808 który będzie współpracował 3 GB pamięci RAM. Najbardziej imponuje pozostała część specyfikacji, Lenovo wyposażył smartfon w sensor Sony IMX230 o rozdzielczości 21 Mpix któremu towarzyszyć będzie podwójna ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe X3. Muzyczno-fotograficzy smartfon. | Wyświetlone : 2484 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Blackview Ultra Plus Rose klon Gold iPhone 6S ?

Telefon bardzo podobny do innej znanej marki to nic nowego na rynku Chińskich telefonów, tak więc pojawienie się Blackview Ultra Plus Rose który łudząco przypomina iPhone 6S nie dziwi specjalnie, a niektórych może nawet cieszyć.

Obrazek

Nie wiadome jeszcze jest czy telefon otrzyma metalową obudowę, sądząc po cenie, raczej nie, ale wszystko jest możliwe, z rzeczy które są już potwierdzone to, to że będzie posiadał 5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości HD 720p z szkłem 2.5D, sercem ...
Czytaj więcej : Blackview Ultra Plus Rose klon Gold iPhone 6S ? | Wyświetlone : 3931 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Nowa technologia Quick Charge od Huawei

Pomimo tego że Huawei jeszcze nie nazwała oficjalnie swojej nowej technologi ładowania to jest już dostępny filmik z możliwości jakie daje ich nowy Quick Charge.

Obrazek
Wideo (może bardzo długo się ładować):
http://v.qq.com/boke/page/f/0/u/f0172ovjg0u.html

Na wideo widać wyraźnie że baterię 3000mAh w 5 min można naładował od 0% do 48%, taka możliwość robi dość spore wrażenie, dzięki takiej technologi życie stało by się prostsze nawet z telefonami o niewielkich pojemnościach ...
Czytaj więcej : Nowa technologia Quick Charge od Huawei | Wyświetlone : 1714 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

W Xiaomi Mi 5 zobaczymy procesor Mediatek Helio X20

Xiaomi Mi 5 miał zadebiutować zaraz po premierze procesora Snapdragon 820. Okazuje się jednak że Mi5 może być napędzany przez procesor tajwańskiego producenta Mediatek
Obrazek

Chiński tygrys Xiaomi nie jest zbyt zadowolony z wysokiej ceny jaką Qualcomm życzy sobie za procesor Snapdragon 820. Xiaomi jest firmą która sprzedaje tanie telefony z niską marżą, każdy grosz zyskany na podzespołach przy milionach sprzedanych urządzeń da odpowiedni zysk. Silna konkurencja ze strony Meizu , LeTV i innych chińskich ...
Czytaj więcej : W Xiaomi Mi 5 zobaczymy procesor Mediatek Helio X20 | Wyświetlone : 2913 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165006 • Liczba wątków: 5378 • Liczba użytkowników: 39583