Teraz jest 21 paź 2025, o 03:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nowa technologia Quick Charge od Huawei

Pomimo tego że Huawei jeszcze nie nazwała oficjalnie swojej nowej technologi ładowania to jest już dostępny filmik z możliwości jakie daje ich nowy Quick Charge.

Obrazek
Wideo (może bardzo długo się ładować):
http://v.qq.com/boke/page/f/0/u/f0172ovjg0u.html

Na wideo widać wyraźnie że baterię 3000mAh w 5 min można naładował od 0% do 48%, taka możliwość robi dość spore wrażenie, dzięki takiej technologi życie stało by się prostsze nawet z telefonami o niewielkich pojemnościach ...
Czytaj więcej : Nowa technologia Quick Charge od Huawei | Wyświetlone : 1742 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

W Xiaomi Mi 5 zobaczymy procesor Mediatek Helio X20

Xiaomi Mi 5 miał zadebiutować zaraz po premierze procesora Snapdragon 820. Okazuje się jednak że Mi5 może być napędzany przez procesor tajwańskiego producenta Mediatek
Obrazek

Chiński tygrys Xiaomi nie jest zbyt zadowolony z wysokiej ceny jaką Qualcomm życzy sobie za procesor Snapdragon 820. Xiaomi jest firmą która sprzedaje tanie telefony z niską marżą, każdy grosz zyskany na podzespołach przy milionach sprzedanych urządzeń da odpowiedni zysk. Silna konkurencja ze strony Meizu , LeTV i innych chińskich ...
Czytaj więcej : W Xiaomi Mi 5 zobaczymy procesor Mediatek Helio X20 | Wyświetlone : 2972 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Ręczny statyw żyroskopowy do telefonu/kamerki sportowej

W ostatnich dniach Chiński Elephone zalewa nas różnego rodzaju produktami: elektroniczny papieros, sportowa kamerka 4K, power banki czy liczne telefony.
Dzisiaj jednak pokazano ręczny żyroskop, który jak już ktoś zauważył jest łudząco podobny do Lanparte HHG01 RR-G3Ultra.
Coraz więcej osób używa sportowych kamerek lub telefonów do kręcenia filmów, jednak ceny takich akcesoriów to wydatek minimum 200 dolarów.
Na szczęście dzięki coraz większej konkurencji, ceny powinny znacząco spaść i każdy zainteresowany tym tematem będzie mógł się ...
Czytaj więcej : Ręczny statyw żyroskopowy do telefonu/kamerki sportowej | Wyświetlone : 5235 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Laptop do 1000-1100 zł

Witam, poszukuje ojcu Laptopa, nie to że nie znam się na markach itp ale zastanawiam się czy może ktoś z was zamawiał coś z rynku Chińskiego co by mogło mnie zainteresować ?
ma być w miarę szybkie ( co by 7-demka śmigał na tym), i koniecznie 15" musi być, cena jak w temacie 1000-1100 zł
---------
W "aledrogo" patrzyłem i coś takiego nieźle wygląda tylko ten procesor nie powala.

http://allegro.pl/laptop-lenovo-g50-30- ... ...
Czytaj więcej : Laptop do 1000-1100 zł | Wyświetlone : 4848 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Komputery i internet

Nadchodzi Xiaomi Redmi Note 2 Pro

Chiński hit, Xiaomi Redmi Note 2 sprzedaje się bardzo dobrze, telefon dostępny jest w dwóch wersjach: standardowej i Prime. Już niebawem zobaczymy też wersja Pro, która wyróżniała się będzie metalową obudową oraz skanerem linii papilarnych.

Obrazek

Nowy telefon Xiaomi będzie posiadał metalową obudowę o wymiarach 149,98 x 75,96 x 8,75 mm, będzie grubszy, niższy i delikatnie cięższy od standardowej wersji. Wyraźnie widać tu odpowiedz na Meizu Metal który również wzbudził ogromne zainteresowanie.
Pozostała specyfikacja będzie ...
Czytaj więcej : Nadchodzi Xiaomi Redmi Note 2 Pro | Wyświetlone : 1945 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi Note 2 Pro z czytnikiem biometrycznym i metalow

Xiaomi Redmi Note 2 Pro z czytnikiem biometrycznym i metalową obudową

Wszystko wskazuje na rychłą premierę Xiaomi Redmi Note 2 Pro. Phablet przeszedł już proces certyfikacji w TENAA, dzięki czemu znana jest nie tylko jego specyfikacja techniczna, ale także wygląd. Potwierdziła się również informacja na temat zastosowania metalowej obudowy.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro, który charakteryzować się będzie obecnością czytnika linii papilarnych, wyposażony zostanie w 5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli). ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 2 Pro z czytnikiem biometrycznym i metalow | Wyświetlone : 3108 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Elephone QQ - koncept

Elephone udostepnił dzisiaj zdjęcia modelu QQ.

Jest to koncept nowego telefonu o futurystycznym wyglądzie. Widoczne pomarańczowe akcenty z tyłu obudowy są najprawdopodobniej zrobione z plastiku imitującego skórę.
Elephone chciałby znać waszą opinie na temat telefonu oraz wiedzieć jaka opcja kolorystyczna była by popularna.

Więcej informacji wkrótce...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Czytaj więcej : Elephone QQ - koncept | Wyświetlone : 1972 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Elephone

No.1 X6800 problem

Witam
jak w tytule zakupiłem taki smartphone i od razu mam z nim problem. Najpierw był w ogóle problem z ładowaniem i włączeniem telefonu, wreszcie po kilku próbach udało się go uruchomić, ale korzystam tylko z baterii wbudowanej 800mah a nie mogę naładować tej o pojemności 6000 a w ogóle jak się kończy ta wbudowana pamięć i podłączam ładowanie telefonu to wyskakuje informacja ze nie można jej naładować bo się przegrzewa. Miał ktoś taki problem ...
Czytaj więcej : No.1 X6800 problem | Wyświetlone : 1604 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Cubot X17 z 5 calowym ekranem, 3GB RAM i 6.1mm grubości!

Dawno nie pisaliśmy o telefonach Cubot, tymczasem firma przygotowała ładny telefon o symbolu X17.

Obrazek

W natłoku telefonów z ekranami 5.5 cala, miło jest zobaczyć 5 calowa propozycję. Pod 5 calowym wyświetlaczem w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080, 441ppi) kryje się czterordzeniowy procesor MTK6735 o taktowaniu 1.3GHz, który wspierany jest przez 3GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci na nasze aplikacje. Na szczęście pamięć można rozbudować o kolejne 32GB dzięki slotowi kart microSD, Telefon wyposażony ...
Czytaj więcej : Cubot X17 z 5 calowym ekranem, 3GB RAM i 6.1mm grubości! | Wyświetlone : 4378 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Elephone Q1 - z ekranem 5,3 cala

Kilka godzin temu Elephone, przedstawił kilka zdjęć swojego nowego telefonu Q1, jeśli będzie posiadał tak fajne bebechy jak wygląda to już zajmuję sobie miejsce w kolejce do presell.

Obrazek
Na tą chwile wiele o nim nie wiadomo oprócz tego jak będzie wglądał, a wyglądał będzie bardzo ciekawie ( przynajmniej w mojej subiektywnej opinii ), urządzenie ma się pojawić w połowie przyszłego roku , otrzyma 5,3 calowy ekran, co mnie bardzo cieszy, bo już za wiele ...
Czytaj więcej : Elephone Q1 - z ekranem 5,3 cala | Wyświetlone : 1625 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165067 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39584