Teraz jest 7 sie 2025, o 10:29

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LeTV Le 1S najbardziej pożądanym telefonem w Chinach

W tydzień po wydaniu LeTV Le 1s jest jednym z najbardziej pożądanych telefonów w Chinach.

Obrazek

Letv twierdzi, że Le 1s w ciągu jednego tygodnia przedsprzedaży zamówiono aż 11 milionów telefonów. Firma pochwaliła się też zebranymi z przedsprzedaży kwotami. W tydzień spłynęło do kasy firmy 12,1 mld juanów co jest zawrotną kwotą odpowiadającą 1.91 mld dolarów.

Obrazek
SPECYFIKACJA LeTv Le 1S
5,5-calowy ekran o rozdzielczości FullHD (1920 x 1080 pikseli) i jasności 500 nitów;
8-rdzeniowy ...
Czytaj więcej : LeTV Le 1S najbardziej pożądanym telefonem w Chinach | Wyświetlone : 2054 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

THL T6C 3G - za $59.99

Telefonów "tanich" ostatnio zrobiło się aż za wiele, THL postanowiło dołączyć do grona tych marek które maja w ofercie coś dla tych z mniej zasobnym portfelem.
Obrazek
Telefon nie proponuje w sumie nic nowego ani nie błyszczy jakimś ciekawszym ficzerem, od taki kolejny mały budżetowiec, jedyną zaletą jest to że jest to THL a więc powinien on być porządnie zrobiony.
Sercem urządzenia będzie procesor 4-rdzeniowy MTK6580 wsparty 1GB pamięci RAM oraz 8GB pamięci wbudowanej ROM, ...
Czytaj więcej : THL T6C 3G - za $59.99 | Wyświetlone : 1833 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

UHANS U100 tani 4.7 calowy telefon

Już dawno nie miałem okazji napisać coś o telefonie z wyświetlaczem 4,7 cali, to też z czystej ciekawości zainteresowałem się UHANS U100.

Obrazek

Telefon co ciekawe ma tylną klapkę pokrytą materiałem ze skóry bydlęcej, brzmi niecodziennie ale na pewno jest to bardzo ciekawy zabieg który zwiększa pozytywne odczucia podczas użytkowania telefonu, jak podkreśla producent dzięki temu zabiegowi dodatkowo każdy telefon nabiera unikatowy wygląd dzięki temu że nie ma identycznej klapki, każda ma swój unikatowy wzór. ...
Czytaj więcej : UHANS U100 tani 4.7 calowy telefon | Wyświetlone : 7443 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Nowości

Obsługa Tapatalka

Witam czy może ktoś takowy poradnik zrobić najlepiej jako video.
Chciałbym w pełni korzystać z forum prostować według wskazań wytycznych szablonów.
Ale za cholere nie ogarniam tego programu i nie wiem jak skopiować cześć postu z szablonem by uzupełnić w im wymagane dane.

Wysłane z P8
Czytaj więcej : Obsługa Tapatalka | Wyświetlone : 5312 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Poradniki

Vivo Xplay 5S z 6 calowym ekranem 4K i Sanpdragonem 820

Vivo Xplay 5S to 6 calowy phablet z ekranem w rozdzielczości 4K wyposażony w Snapdragona 820. Zapowiada się prawdziwy potwór pod względem wydajności i wielkości.
Obrazek

Vivo Xplay 5S projektowany jest z myślą o zwolennikach dużych wyświetlaczy, smartfon będzie miał 6-calowy ekran rozdzielczości 3840×2160, czyli 4K. Pod dużym ekranem znajdzie się procesor Snapdragon 820, czyli przyszły flagowy chip Qualcomma. Procesor będzie wspomagany przez układ graficzny Adreno 530 i 4GB pamięci RAM . Pamięć wewnętrzna będzie ...
Czytaj więcej : Vivo Xplay 5S z 6 calowym ekranem 4K i Sanpdragonem 820 | Wyświetlone : 2364 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Czy znajdzie się tutaj ktoś zaufany z Buska Zdroju? :-)

Mam problem. Chciałbym kupić coś z OLX z Buska, ale sprzedawca jest strasznie uparty i nie chce mi wysłać tylko odbiór osobisty. Do Buska mam 400 km w dwie strony, a to nie jest rzecz bardzo wartościowa, więc nijak mi się nie opłaca wycieczka.
Oczywiście wcześniej wyśle kasę na to coś i sam zamówię kuriera. Więc proszę tylko o odbiór i zapakowanie do wysyłki.
Znajdzie się ktoś zaufany z Buska, kto mógłby tą rzecz dla ...
Czytaj więcej : Czy znajdzie się tutaj ktoś zaufany z Buska Zdroju? :-) | Wyświetlone : 1501 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

UMi Iron Pro wycenione na niecałe 180$ (160$ z kuponem)

Umi przedstawiło w dniu wczorajszym specyfikacje oraz cenę telefonu UMi Iron Pro, telefon otrzymał całkiem dobrą specyfikację.

Obrazek

5,5 calowy wyświetlacz FHD będzie zasilany baterią 3100mAh, pod maską urządzenia będzie 8-rdzeniowy procesor MT6753, wsparty 3GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci wbudowanej RAM. Telefon otrzyma aparat z matrycą 13MP (Sony IMX214) z tyłu oraz na froncie 8MP, co zapewne sprawi sporo frajdy fanom selfi, Iron Pro otrzyma USB typu C oraz potrójny sposób zabezpieczenia telefonu: skaner ...
Czytaj więcej : UMi Iron Pro wycenione na niecałe 180$ (160$ z kuponem) | Wyświetlone : 5738 | Odpowiedzi : 21 | Dział : Nowości

Moja Historia GSM

Piszcie o ile pamiętacie, jakie przewinęły się w Waszym życiu modele telefonów, ale tylko te które były w Waszym użytkowaniu.
Poniżej moja lista:
Philips Diga (rok 1997, reklamowany przez Kasię Kowalską)
panasonic G520
Nokia 3210
siemens c35
siemens s25 (pierwszy kolorowy ekran, posiadał 3 kolory ekranu)
Siemens ME45 (pierwszy model z gprs, wtedy też stworzyłem stronę wap.abcwap.pl
Sony Ericsson T68i (pierwszy kolorowy ekran 256k)
Nokia 3510i
Nokia 7650
sony ericsson p800 ( pierwszy dotykowy ekran) ...
Czytaj więcej : Moja Historia GSM | Wyświetlone : 2840 | Odpowiedzi : 15 | Dział : HydePark

Jak Działa Dual SIM w Samsungu GALAXY S5 i S6?

Witam
Od kilku dni szperam na forum w poszukiwaniu informacji na temat użytkowania tych modeli jako dual sim i jest cała masa sprzecznych informacji.
Na youtube są filmiki na których pokazane jest że w chwili surfowania na sim 1 w necie, w momencie przychodzenia połączenia na sim 2 internet z sim 1 jest pauzowany i można odbierać połączenie.
Natomiast w wielu postach jedni piszą że surfując w necie na sim1 połączenie na sim 2 natychmiast ...
Czytaj więcej : Jak Działa Dual SIM w Samsungu GALAXY S5 i S6? | Wyświetlone : 9099 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dual SIM

ViewSonic V500 problem z wirusami

Witam
Zakupiłem na Alliexspress ViewSonic V500 i po zakupie okazało że niema języka polskiego.Po interwencji u sprzedawcy otrzymałem odpowiedni rom z instrukcją wgrania.Po instalacji pojawił sie język Polski ,i dodatkowe kłopoty .Przy uruchomieniu jakiejkolwiek przeglądarki wpierw przekierowuje mnie na www.apxadtracking.net/iclk/redirect.php? i albo próbuje wymusić sciągnięcie jakiegoś pliku lub przekierowuje mnie na stronę sklepu play.Mimo zaznaczonej funkcji aby nie pobierał z nieznanych źródeł aplikacje same się instalują.Ostatnio nawet pojawiły sie ...
Czytaj więcej : ViewSonic V500 problem z wirusami | Wyświetlone : 2102 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579