Teraz jest 29 kwi 2025, o 08:43

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Huawei sprzedał ponad 100 mln telefonów w 2015r

Wielu z was jest w przekonaniu że to Xiaomi jest największych chińskim producentem telefonów, a tymczasem jest nim Huawei, które przekroczyło sprzedaż 100 milionów sztuk. Xiaomi przekroczy 70 milionów sprzedanych telefonów.

Największy chiński producent telefonów planował w tym roku sprzedaż aż 100 milionów smartfonów , taki sam cel miało tez Xiaomi. Wczoraj Huawei ujawnił za pośrednictwem Weibo, że sprzedał już ponad 100 milionów smartfonów. Jest to rekordowy wynik firmy, Huawei jest trzecim największym producentem smartfonów ...
Czytaj więcej : Huawei sprzedał ponad 100 mln telefonów w 2015r | Wyświetlone : 1460 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi mini router problem

Witam, kupiłem podczas promocji 11.11 Router Xiaomi Mini z aukcji http://www.aliexpress.com/item/Official ... 16366.html Mam stary router Linksys, więc postanowiłem go wymienić. Dziś przyszedł i mam problemy z połączeniem się z internetem. Stary router(linia telefoniczna) działa normalnie, a gdy przełączam na nowy router to widzi mi sieć, więc ją konfiguruję, a nie ma tu jak popełnić błędu bo należy wpisać nazwę sieci i hasło i hasło do konfiguracji sieci i ...
Czytaj więcej : Xiaomi mini router problem | Wyświetlone : 3915 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Komputery i internet

Świąteczne promocje Ulefone

Boże Narodzenie coraz bliżej, z tej okazji Ulefone rozpocznie serię wyprzedaży w celu promowania swoich produktów, pierwszym będzie Ulefone be Touch 3 za 149 dolarów, ale zobaczymy więcej ciekawych ofert tego producenta.
Obrazek

Ulefone Be Touch 3 oferuje skaner odcisku palca na froncie smartfona, co w cenie do 150 dolarów jest niespotykane.
Telefon posiada 5,5 calowy wyświetlacz IPS o rozdzielczości 1080p a chroni go szkło Corning Gorilla Glass, pod maską znajdziemy ośmio-rdzeniowy procesor MTK6753 (64bity) ...
Czytaj więcej : Świąteczne promocje Ulefone | Wyświetlone : 1529 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

DOOGEE F7 - Mediatek Helio X20, oraz 5,7 cala WQHD

Początek nowego 2016 roku przyniesie nam... premierę flagowca od DooGee - F7, bo to o nim mowa, napędzany będzie Mediatekiem X20, reszta specyfikacji zapowiada się równie ciekawie, a to wszystko za... 199,99$ ... :shock:
Obrazek

X20 to 10 rdzeniowa jednostka złożona z dwóch rdzeni ARM Cortex-A72, które cechować się będą maksymalną częstotliwością taktowania na poziomie 2.5 GHz, czterech rdzeni ARM Cortex-A53 o taktowaniu 2.0 GHz, a także ...
Czytaj więcej : DOOGEE F7 - Mediatek Helio X20, oraz 5,7 cala WQHD | Wyświetlone : 2953 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Inteligentny zegarek Haier Iron za 180zł

Haier Iron to elegancki zegarek z ekranem IPS o rozdzielczości 240 x 240, który pokryty jest szkłem 2.5D Gorilla Glass. Zegarek oferuje wiele funkcji ułatwiających życie.
Obrazek

Zegarek posiada miękki silikonowy pasek, ekranem IPS o rozdzielczości 240 x 240, który pokryty jest szkłem 2.5D Gorilla Glass, oferuje też wiele funkcji takich jak monitor pracy serca, krokomierz, monitorowania snu, nawiązywanie połączeń, SMS, rejestr połączeń, powiadomienia itp. na wyposażeniu znalazła się też 0,3 megapikselowa kamera. Zegarek jest ...
Czytaj więcej : Inteligentny zegarek Haier Iron za 180zł | Wyświetlone : 1555 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

goophone 6 muzyka itp

witam, jestem tu nowy i nie znalazlem podobnego tematu a dokladnie nie mam pojęcia jak zgrac jakąkolwiek muzyke czy obrazy przy podłączeniu telefonu do kompa, jakby mógł ktoś pomoc?? i mam niby 64 gb pamięci a jak podłącze to pokazuje mi tylko niby 2gb. proszę o pomoc :)
Czytaj więcej : goophone 6 muzyka itp | Wyświetlone : 1599 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

UMI i tajemniczy "Apollo Project"

Za niespełna miesiąc dowiemy się co kryje się pod hasłem "Apollo Project". Chiński producent telefonów UMI na swej stronie internetowej odlicza czas do tego tajemniczego wydarzenia.
Obrazek

Na stronie projektu widoczne są hasła jak Helio x20, 2K QuadHD, Dual Scren, 4GB RAM, 64GB ROM, USB-C, 20MP, 6000mAh, android 6, czy metalowa obudowa unibody. Czytając te zwroty można sądzić że UMI pragnie skonstruować prawdziwego potwora. Jak sądzicie, co z tego wyniknie?
Czytaj więcej : UMI i tajemniczy "Apollo Project" | Wyświetlone : 2551 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Zestaw VR do kompa z cardboarda :)

moze komuś się przyda gdyby chciał zagrać w gry z PC na cardboardzie - jest aplikacja Trinus do streamowania i dzielenia ekranu z PC na telefon

http://trinusvr.com/

koleś opisuje tu taki zestaw: https://www.youtube.com/watch?v=zy6Q7EptWkU

ale widziałem bez dźwięku wiec nie wiem co tam nawija, sam planuje przetestować przez weekend i sprawdzić czy uda mi się pograć w wiedźmina za pomocą takiego zestawu :)
Czytaj więcej : Zestaw VR do kompa z cardboarda :) | Wyświetlone : 2341 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Komputery i internet

Leagoo Alfa 1, Android 5.1, ekran 5.5 cala, 2GB RAM za 400zł

Z każdym dniem przybywa nam telefonów kosztujących poniżej 100$, a oferujących przyzwoitą wydajność. Kolejną propozycją jest Leagoo Alfa 1

Obrazek

Leagoo Alfa 1 jest tanim urządzeniem o atrakcyjnym wyglądzie, wyposażonym w 5.5 calowy ekran HD, procesor MTK6580 Quad Core 1.3GHz wspierany przez 2GB RAM. Telefon posiada pojemną baterię 3000mAh i pracuje pod kontrolą Androida 5.1.
Obsługuje sieci 2G i 3G, niestety bez LTE.

https://www.youtube.com/watch?v=iDsXt4Q7qtA

Leagoo Alfa 1 Android 5.1 3G Phablet 5.5 inch Screen MTK6580 ...
Czytaj więcej : Leagoo Alfa 1, Android 5.1, ekran 5.5 cala, 2GB RAM za 400zł | Wyświetlone : 2140 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Lenovo K4 Note już w styczniu

Lenovo K3 Note jest jednym z najbardziej popularnych telefonów firmy, dlatego też Lenovo przygotowało już jego następcę, K4 Note.

Obrazek

Choć K3 Note jest telefonem ze średniej półki, to K4 Note będzie podobno wykonany z materiałów wyższej jakości.
Najbardziej zauważalne zmiany to: ramka ze szczotkowanego metalu i skaner linii papilarnych, tak ostatnio popularny w chińskich telefonach.
Nie ma słowa o specyfikacji tego telefonu, ale oczekuje się procesora Helio X10, który to jest montowany w tak ...
Czytaj więcej : Lenovo K4 Note już w styczniu | Wyświetlone : 1478 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570