Teraz jest 18 maja 2026, o 09:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

TV Box od LeTV

LeTV wydaje się, że chce dominować obecnością w naszych domach w postaci coraz to nowych urządzaniach, niedawno usłyszeć można było o nowym smart TV od LeTV ( który pojawić ma się na rynku w Indiach) oraz o sklepie LeMall który otworzył swoją sprzedaż globalną, a teraz wygląda na to, że dostaniemy całkiem fajny TV Box w dobrej cenie.

Obrazek

Box ma wspierać odtwarzanie w 4K (dekodowanie H. 265), sercem urządzenia będzie cztero-rdzeniowy procesor Amlogic Cortex ...
Czytaj więcej : TV Box od LeTV | Wyświetlone : 3368 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

ZAYDO oneplus two killer?

Co myślicie o tym telefonie? https://www.zaydo.com/
Czytaj więcej : ZAYDO oneplus two killer? | Wyświetlone : 1966 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Blackview Omega Pro niezłe 5-cali

Na pocztku tego roku Blackview wypościł swoja serię telefonów Omega ( swoją drogą nie wiem dlaczego premiera Blackview Omega przeszła bez echa , jest to bardzo fajny telefon, choć trochę przy drogi), od jakiegoś czasu można zakupić również Omega Pro.

Obrazek

Kilka dni temu Blackview ogłosił że Omega Pro przejdzie mały lifting specyfikacji i trzeba powiedzieć że wyszło mu to na dobre, w poprzedniej wersji nie było wsparcia dla LTE i był słabszy procesor. Obecnie ...
Czytaj więcej : Blackview Omega Pro niezłe 5-cali | Wyświetlone : 3381 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Android 5.0 - problem z pamięcią wew.

Witam, posiadam telefon DOOGE DG 800 Valence wraz z androidem 5.0. Mam problem taki, otóż gdy chce coś pobrać z "marketu" to pisze, że mam mało miejsca na dysku (pamięci) gdzie mam wolne ponad 3,5GB! Wiem, że da się jakoś zmienić ,aby mi zapisywało na karcie SD, zew. a nie na pam. wew. tylko jak to zrobić? Prosze o pomoc!

@Wcześniej miałem kitkat 4.4 i nie było takiego problemu.
Czytaj więcej : Android 5.0 - problem z pamięcią wew. | Wyświetlone : 1643 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi5, przeciek specyfikacji.

Kilka dni temu zaprezentowano światu nowy telefon Xiaomi Mi4C , teraz wszyscy oczekują nowego flagowca Xiaomi. Minął już ponad rok od premiery flagowego Xiaomi MI4 i oczekuje się, że firma wyda przed końcem tego roku nowego flagowca.
Obrazek

Słyszeliśmy już wiele plotek, większość z nich twierdzi, że Xiaomi Mi5 wyposażony będzie w nowy procesor Qualcomm Snapdragon 820 i ma to być pierwszy smartfon na rynku z tym procesorem. Dziś pojawiły się kolejne przecieki.
Telefon ma ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5, przeciek specyfikacji. | Wyświetlone : 2428 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Nie działa GAPPS na Chinskim systemie Yunos

Witam
Mam do Was pytanie czy ktoś z Was poradził sobie z zainstalowaniem gapps na Chińskim androidzie Yunos. Jeśli już ktoś to robił to czy mógłby opisać jak to zrobić krok po kroku.
Czytaj więcej : Nie działa GAPPS na Chinskim systemie Yunos | Wyświetlone : 1792 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

root goophone s6

Czesc jakk w temacie ptobowalem wszystkiego pomocy!!!
Czytaj więcej : root goophone s6 | Wyświetlone : 1985 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

P11 budżetowy telefon od Cubot

Wygląda na to, że Cubot pozazdrościł innym markom ich budżetowych telefonów i postanowił sam przedstawić nam swoją wizję, Cubot P11 będzie konkurował z takimi telefonami jak Bluboo Xfire czy Doogee x5.

Obrazek

Cubot P11 ma 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 720p, zasilany baterią 2200mAh, biorąc pod uwagę fakt iż nie będzie on wspierał sieci 4G (niestety), nie powinien mieć problemu, aby wytrzymać pełne 2 dni pracy bez ładowania. Urządzenie ma być wyposażone w mocny cztero-rdzeniowy procesor ...
Czytaj więcej : P11 budżetowy telefon od Cubot | Wyświetlone : 1939 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Źle docięta karta

Witam. Wyciąłem sobie z SIM do nano-sim wg. szablonu z Internetu i... nie działa w moim Meizu M2, inna nano-sim w nim chodzi. Możliwe, że źle dociąłem? Jeżeli źle to co mogę w tym momencie zrobić? Mogę poprosić Heyah/T-Mobile o nową kartę po dostarczeniu starej?
Czytaj więcej : Źle docięta karta | Wyświetlone : 2111 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

AKTUALNE PROMOCJE, kupony rabatowe na zakup TABLETÓW

Zamieszczajcie tutaj tylko i wyłącznie oferty dotyczące promocyjnych cen Tabletów, kuponów itp rzeczy w sklepach :
Model + Link + cena ( kod promocyjny jeśli takowy jest ) ewentualnie małe info o urządzeniu.
Będziemy mogli na bieżąco śledzić ciekawe i aktualne promocje.
Jeśli chcecie dyskutować na temat jakiegoś modelu proszę zakładać osobny wątek dotyczący tego.
Czytaj więcej : AKTUALNE PROMOCJE, kupony rabatowe na zakup TABLETÓW | Wyświetlone : 77101 | Odpowiedzi : 177 | Dział : TABLETY

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152355 • Liczba wątków: 4646 • Liczba użytkowników: 39609