Teraz jest 29 kwi 2025, o 08:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

CUBOT NOTE S z 2GB RAM za 340 złotych

Cobot znany jest z produkcji budżetowych urządzeń, najnowszym ich produktem jest NOTE S z 2GB RAM za 340 złotych!
Obrazek

Nowy telefon Cubot Note S wyposażono w 5.5 calowy wyświetlacz IPS w rozdzielczości HD, czterordzeniowy procesor MTK6580 o taktowaniu 1.3GHz który wspierany jest przez 2GB RAM. Na aplikacje użytkownika zarezerwowano 16GB pamięci z możliwością rozbudowy.
Smartfon posiada 2 kamerki, 2 i 5MpX interpolowane do 8 megapikseli. urządzenie pracuje pod kontrola androida 5.1. Do szczęścia brakuje ...
Czytaj więcej : CUBOT NOTE S z 2GB RAM za 340 złotych | Wyświetlone : 7809 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zdrowych i Wesołych świąt Bożego Narodzenia

Obrazek
Na zbliżające się Święta
pragniemy złożyć życzenia
przeżywania Bożego Narodzenia
w zdrowiu,radości
i ciepłej rodzinnej atmosferze.
Kolejny zaś rok
niech będzie czasem pokoju
oraz realizacji osobistych zamierzeń.
Ekipa telchina.pl

Czytaj więcej : Zdrowych i Wesołych świąt Bożego Narodzenia | Wyświetlone : 6745 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Problem z pobraniem pliku z chińskiej strony.

Witam. Pilnie potrzebuję pobrać soft do tabletu, który udało mi się (jak sądzę) znaleźć na pan.baidu. Niestety, nie mam pojęcia w jaki sposób mogę pobrać tego softa. Ktoś mógłby mi to wyjaśnić, lub pobrać plik i wrzucić na inny serwer? Link poniżej:

http://pan.baidu.com/s/1sjoFi4P

Z góry dziękuję, pozdrawiam.
Czytaj więcej : Problem z pobraniem pliku z chińskiej strony. | Wyświetlone : 2399 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Komputery i internet

Lengee WD01 Intel WiDi Dongle, czyli Miracast od Intel'a

Bardzo ciekawe rozwiązanie, a zarazem alternatywa dla ostatnio popularnych chromecast dongle, w tym wypadku jest to rozwiązanie od Intela, działa w zasadzie bardzo podobnie, wspiera Miracast 1080P, a więc o dobrej jakości filmy nie musimy się martwić.

Obrazek

Piszę o tym z dwóch powodów, po pierwsze bo dopiero co się pojawiło w sprzedaży w Gearbest, a w innych sklepach tego jeszcze nie widziałem ( nawet na ali), jest to świeży produkt (sam go już zamówiłem ...
Czytaj więcej : Lengee WD01 Intel WiDi Dongle, czyli Miracast od Intel'a | Wyświetlone : 3306 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Nadchodzi Cubot S550 z 4-rdzeniowym procesorem MT6735

Cubot ostatnio zalewa nas telefonami i to takimi które nie tylko są ładne ale mają również bardzo przyzwoitą specyfikację.

Obrazek
Nowy telefon Cubot S550 będzie posiadał 5,5 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 720p chroniony szkłem 2,5D, pod maską znajdzie się cztero-rdzeniowy procesor MT6735 wsparty 2 GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci wbudowanej RO, którą będzie można rozbudować dodatkowo dzięki slotowi na kartę microSD.

Jeśli chodzi o aparat to w tym wypadku jest to standard, czyli 13MP ...
Czytaj więcej : Nadchodzi Cubot S550 z 4-rdzeniowym procesorem MT6735 | Wyświetlone : 1783 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I NOWOROCZNE

Nie będę się rozpisywał więc tak krótko ode mnie :-P
Wszystkim obecnym tu na forum życzę aby nadchodzące święta spędzili w miłej, ciepłej, rodzinnej atmosferze.
A w Nowym Roku niech Wam się darzy jak najlepiej :) Sukcesów w życiu prywatnym jak i zawodowym.
Mam nadzieję, że 2016 rok przyniesie wiele ciekawych i nowych smartfonów, a dolar poleci na łeb na szyję ...
Czytaj więcej : ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I NOWOROCZNE | Wyświetlone : 1470 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Huawei P9 wstępna specyfikacja ujawniona

Huaweito marka która wypuściła sporo porządnych telefonów, zwłaszcza z serii Mate, dlatego po nowym Huawei P9 można spodziewać się równie dobrego wykonania.

Obrazek
Telefon ma otrzymać 5,2 calowy wyświetlacz AMOLED ( możliwe że Quad HD ale nie jest to jeszcze potwierdzona informacja), sercem telefonu ma być ośmio-rdzeniowy procesor Kirin 950 z układem graficznym Mali T880, wsparty 4GB pamięci RAM, brzmi nieźle prawda ?

Spodziewać się będzie można również ostatnio bardzo popularnego skanera odcisku palca, zapewne ...
Czytaj więcej : Huawei P9 wstępna specyfikacja ujawniona | Wyświetlone : 1867 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bluboo pokazuje szkic swojego nowego telefonu

Wygląda na to, że Bluboo szykuje nam nowy telefon, jeszcze dobrze nie rozeszła się pierwsza seria telefonów Xtouch z magazynów a mamy pierwszy szkic ładnie brzmiącego modelu Picasso.

Obrazek

Z rysunku można podejrzewać że telefon będzie zbliżony wyglądem tylnej klapki do ASUS Zenfone 2 Deluxe, a z podpisu pod zdjęciem "Beauty, is beauty", zapewne możemy się spodziewać że będzie to telefon o "wyrafinowanym" designu.

Obrazek

Mało tego z innego zdjęcia wynika że ten telefon nie ...
Czytaj więcej : Bluboo pokazuje szkic swojego nowego telefonu | Wyświetlone : 1556 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570