Teraz jest 29 kwi 2025, o 20:37

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Good news!

Hello,all telchina.pl

There is a good news !
Xiaomi redmi note 3 --the golden one
you can use the coupon : XMN3G to get it!
Price :$199.99
and there are on stock.

http://www.everbuying.net/product1119374.html

Obrazek

Obrazek
Czytaj więcej : Good news! | Wyświetlone : 1646 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

4 centra serwisowe Elephone otwarte w Europie.

Centra serwisowe Elephone są już czynne w Hiszpanii, Niemczech, Wielkiej Brytanii i Rosji. Polska nadal poza zainteresowaniem Elephone.
Obrazek

Właściciele niektórych smartfonów Elephone mogą teraz wysłać urządzenie do naprawy do jednego z 4 europejskich krajów. Powinno to znacznie przyśpieszyć proces naprawy, odpadnie wysyłka do Chin i z powrotem , co trwało zazwyczaj bardzo długo

Producent telefonów podjął współpracę z Tomrepair, który będzie w stanie obsługiwać i usuwać problemy z następujących telefonów Elephone;

P7000
P8000
P6000 ...
Czytaj więcej : 4 centra serwisowe Elephone otwarte w Europie. | Wyświetlone : 1714 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Przewalutowanie - Kiedy ?

Hej!
Pytam Was, bo zapewne ktoś zna się na temacie który chcę poruszyć. Do rzeczy.
W ciągu ostatnich dni słyszy się w wiadomościach o tym co dzieje sie na giełdach w Chinach, PL, całym świecie...
I jak to wpływa na kurs? W ciągu 2 miesięcy dokonam w Chinach zakupu telefonu (wszyscy wiemy o jakim mowa).
I zastanawia mnie czy bardziej opłaca się teraz zrobić przewalutowanie, czy za miesiąc kurs będzie lepszy ?
Nie reklamując wspomnę ...
Czytaj więcej : Przewalutowanie - Kiedy ? | Wyświetlone : 1543 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Xiaomi Redmi 3 z 5-calowym ekranem i metalową obudową

Ostatnich kilkadziesiąt godzin to dobry czas dla miłośników smartfonów Xiaomi. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że Mi 5 (wreszcie) zadebiutuje w lutym. Dziś natomiast firma zapowiedziała, że jej kolejny świetny sprzęt, Redmi 3, poznamy dosłownie za kilka dni.

Prezentacja Xiaomi Redmi 3 odbędzie się 12 stycznia, o czym informuje oficjalne zaproszenie na to wydarzenie, opublikowane na portalu Weibo:

Na ten moment na temat samego urządzenia oficjalnie nie wiemy nic poza tym, że będzie oferować 5-calowy wyświetlacz i ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 3 z 5-calowym ekranem i metalową obudową | Wyświetlone : 13222 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Pojawiły się pierwsze zdjęcia Nubia X8

Wczoraj pojawiły się zdjęcia Nubia X8, które pokazują dokładniej telefon Nubia X8, pomimo tego że nadal niewiele wiadomo o jej dokładnej specyfikacji.

Obrazek

Prawdopodobnie 18 stycznia dowiemy się więcej o tym telefonie, tak przynajmniej można podejrzewać ponieważ firma zaczęła rozsyłać zaproszenia na jakiś event, spekuluje się że będzie to prawdopodobnie związane z premierą Nubia X8 ( chociaż niektórzy uważają również że może mieć to związek z telefonem Nubia Z11).

Obrazek

Na zdjęciach widać że telefon ...
Czytaj więcej : Pojawiły się pierwsze zdjęcia Nubia X8 | Wyświetlone : 2150 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Telefunken Outdoor WT4 - rom

Witam serdecznie. Mam taki problem.Zrootowałem telefon, trochę bezmyślnej zabawy i teraz mam problem. Potrzebuje romu do tego telefonu http://www.mgsm.pl/pl/katalog/telefunke ... r-WT4.html. Nr. kompilacji to ALPS.KK1.MP1.V2.11_TELEFUNKEN_V1.03. Szukałem trochę na tej stronie http://www.needrom.com/category/others/ ... tegories/# , ale nie mam pojęcia który to rom? Pomożecie?
Czytaj więcej : Telefunken Outdoor WT4 - rom | Wyświetlone : 2159 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

[Aparat] OKUTIEL k4000

Witam.
Dostałem właśnie telefon Oukitel k4000 lecz jest z nim mały problem. Otóż aparat robi strasznie ciemne zdjęcia w aplikacjach typu snapchat czy instagram mimo że na "podglądzie" przed zrobieniem zdjęcia wszystko jest ok. Miał ktoś może podobny problem ?
Czytaj więcej : [Aparat] OKUTIEL k4000 | Wyświetlone : 1601 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

[Flash] Cubot S600

Cubot S600
In our mind ,in dark conditions ,it can not expose the whole subject,even hard to focus,but S600 gives you double flash and supplies more esposure in dark.occasionally you use the flashlight as the torch,that is a good choice,with S600,you will begin to like taking pictures with flash.

CUBOT S600 Android 5.1 4G Smartphone 5.0 inch MTK6735 64bit Quad Core Fingerprint ID 2GB + 16GB 16.0MP Rear Camera

http://www.everbuying.net/m-promotion-active-196.htm
Obrazek
Czytaj więcej : [Flash] Cubot S600 | Wyświetlone : 1689 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Elphone na allie z Niemiczech

Witam mam pytanie dot. elphona którego chciałem zamówić na aliexpress, do wyboru mam wysyłkę z Niemiec na której piszę około 13$ a wysyłka 2-5 dni.Czy ktoś się orientuje czy naprawdę wysyłka idzie do pięciu dni? i jakie są dodatkowe opłaty za telefon(czy wgl są)
Czytaj więcej : Elphone na allie z Niemiczech | Wyświetlone : 1670 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

CES: LeTV Le Max Pro Snapdragon 820 4GB RAM

6 stycznia w Las Vegas w USA rozpoczynają się targi CES,LeTV po raz pierwszy bierze w nich udział. Firma chce na dzień przed rozpoczęciem targów zapowiedzieć swój nowy telefon.
Obrazek
Teaser, który został wydany późnym wieczorem na Weibo sugeruje, że nowy smartfon będzie posiadał cienkie ramki. Widzimy, że na klawiaturze zaznaczono wyraźnie numery 820, co wyraźnie wskazuje, że nowy telefon będzie posiadał procesor Qualcomm Snapdragon 820. Teaser potwierdza również że dziś , 5 stycznia w ...
Czytaj więcej : CES: LeTV Le Max Pro Snapdragon 820 4GB RAM | Wyświetlone : 2320 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570