Teraz jest 29 kwi 2025, o 15:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Elephone M3

Witam.
Jak w tytule, ktoś słyszał o tym telefonie?, ma specyfikację podobną do P9000 ale jest oferowany na oficjalnej stronie i u dystrybutorów jako M3.
http://www.elephonestore.com/elephone-m3-pro-5-5-inch-lg-screen-mobile-phone.html
Trochę jestem zdezorientowany, bo zapowiedzi sprzed końca Listopada i Grudniu były takie, że miała to być odpowiedź marki Elephone
na Umi Rome X, ale z dużo lepszą specyfikacją w cenie około 100$, a cena aktualna to 200$.
Poza tym Pomiędzy M3 a M3 Pro w cenie nie ma żadnej ...
Czytaj więcej : Elephone M3 | Wyświetlone : 5127 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Projektor ADAYO P2 DLP do kupienia za 196$

Chcesz pokazać swój film, zdjęcia z wakacji czy prezentacje szerszemu gronu osób? Smartfon nie specjalnie się do tego nadaje. Pomocny okaże się mini projektor który zmieścisz do kieszeni spodni. Urządzenie takie zaprezentowała firma ADAYO

Obrazek
ADAYO P2 to mini projektor DLP który pozwoli oglądać ulubione filmy, prezentacje, gry wideo i zdjęcia na dużym ekranie. Ten projektor pozwala na podłączenie laptopa, smartfona, tabletu za pośrednictwem połączenia bezprzewodowego. Dzięki temu małemu urządzeniu o niezłej wydajność, można cieszyć ...
Czytaj więcej : Projektor ADAYO P2 DLP do kupienia za 196$ | Wyświetlone : 2008 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

nowa bateria H3038

witam
posiadam telefon H3038 ( H3038 smart phone android 4.1 MTK6517||) i aktualnie am problem z baterią spęczniała i nie trzyma nawet jednego dnia , próbuje zakupić nową ale nie umiem znaleźć nigdzie , czy jest ktoś w stanie mi pomóc znaleźć taką baterię lub jakiś zamiennik może pasuje z jakiegoś innego telefonu ??? proszę o pomoc , ps znalazłem na stronie http://www.adapmach.com ale tam się nie da kupić ...
Czytaj więcej : nowa bateria H3038 | Wyświetlone : 1491 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Android 6 w Xiaomi Mi Note, ZUK Z1, Elephone P9000 i Trunk

W ostatnich dniach kilka chińskich telefonów otrzymało androida 6, po Elephone Trunk i P9000 który ma Androida 6 Marshmallow zainstalowanego fabrycznie, przyszła pora na Xiaomi Mi Note
Obrazek

Chińskie media sugerują, że Xiaomi Mi Note 3GB RAM otrzyma za kilka dni MIUI 7który bazował będzie na Androidzie 6 Marshmallow.
Xiaomi już od pewnego czasu prowadziło testy, nie wiadomo na razie czy zwolniona będzie wersja finalna czy rozwojowa.

Na początku tego tygodnia Lenovo ZUK Z1 otrzymywał ...
Czytaj więcej : Android 6 w Xiaomi Mi Note, ZUK Z1, Elephone P9000 i Trunk | Wyświetlone : 1681 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Cubot Note S za baterią 4150mAh za 70 dolarów!

Cubot miął bardzo dobry koniec 2015roku, z całkiem udanym X17 którego niebawem będę testował. Ten rok firma zaczyna od Note S z dużą baterią.

Obrazek

Cubot wypuścił w zeszłym roku kilka udanych modeli w tym Cubot X15, X16 i X17, a na początek tego roku firma zapowiada dwa nowe telefony.

Nowy Cubot Note S jest urządzeniem budżetowym wycenionym na 69.99 $ , pomimo bardzo niskiej ceny udało się upakować baterię o pojemności 4150mAh do korpusu ...
Czytaj więcej : Cubot Note S za baterią 4150mAh za 70 dolarów! | Wyświetlone : 3902 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Blackview R7 w sprzedaży już za 3/MC

Blackview przedstawiło kilka szczegółów dotyczących swojego nowego telefonu R7, niestety jest to kolejny 5,5-calowy telefon ale z bardzo przyzwoitą specyfikacją.

Obrazek

Telefon jak już wspomniałem wyżej otrzymał 5,5 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 1080p HD, chroniony szkłem 2.5D, pod maską znajdziemy ośmio-rdzeniowy procesor Helio P10 (MT6755), wsparty aż 4GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci ROM, Blackview R7 otrzymał matrycę 13MP z tyłu (Samsung 3M2) i 5MP z przodu. Oczywiście nie mogło zabraknąć skanera linii papilarnych który ...
Czytaj więcej : Blackview R7 w sprzedaży już za 3/MC | Wyświetlone : 1720 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Elephone P9000 edge nadchodzi wielkimi krokami

Elephone od dawna bardzo głośno mówi o Elephone P9000, a w dniu wczorajszym marka zapowiedziała już oficjalnie Elephone P9000 Edge, specyfikacja techniczna wygląda obiecująco.

Obrazek
Urządzenie otrzymało 5,5 - calowy ekran, sercem jego będzie ośmio-rdzeniowy procesor Helio P10, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 64Gb pamięci ROM. Jeśli chodzi o aparat to fani fotografii mobilnej będą zachwyceni, z tyłu P9000 Edge posiadać będzie matrycę 21MP (Sony IMX230) i 8MP z przodu, całość ma byćzasilana baterią 3000mAh, ...
Czytaj więcej : Elephone P9000 edge nadchodzi wielkimi krokami | Wyświetlone : 2214 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi5 od 22 lutego w dwóch wersjach. ZDJĘCIA

Za miesiąc zadebiutuje najnowszy flagowy telefon Xiaomi Mi5 w dwóch wersjach, z zakrzywionym ekranem i z metalowa obudową. Która wersja wam bardziej odpowiada?

Najnowsze doniesienia z Chin mówią, że Xiaomi MI5 zadebiutuje 22 lutego i że będą dwie różne wersje Xiaomi MI5.
Obrazek

Nowy telefon będzie produkowany w dwóch wytwórniach Foxconn i Inventec, aby zapewnić wystarczającą ilość telefonów do sprzedaży. Przypomnijmy, że Foxconn produkuje też telefony dla Apple.

Podobno każda z fabryk będzie produkowała inną ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5 od 22 lutego w dwóch wersjach. ZDJĘCIA | Wyświetlone : 4405 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości

Lenovo K30-w polski język

Witam,czy ktoś posiada polski język do tego lenovo? Rom jaki wgrałem to K30-W_USR_S026_1501272300_Q113503.1_BMAIN_16G_CN ale jest tylko język chiński i angielski:/.
Ewentualnie jeszcze lepiej polski czysty rom jakby ktoś miał byłoby super:).
Czytaj więcej : Lenovo K30-w polski język | Wyświetlone : 2186 | Odpowiedzi : 6 | Dział : ROMy i Modyfikacje

70 milionów smartfonów Xiaomi w 2015r

Xiaomi w roku 2015 sprzedał ponad 70 milionów smartfonów stawiając się w czołówce chińskich producentów telefonów. Firma planowała na 2015 rok sprzedaż od 80 do 100 milionów nowych smartfonów.
Obrazek

Firmie nie udało sie osiągnąć planów produkcyjnych, po pierwszym półroczu wydawało się że drugie półrocze nie będzie gorsze. Niestety chiński rynek jest bardzo konkurencyjny, działa tam wielu dużych producentów smartfonów, takich jak Huawei, Lenovo, ZTE, Coolpad i wiele mniejszych marek jak MEIZU, Vivo, LeTV, Elephone, ...
Czytaj więcej : 70 milionów smartfonów Xiaomi w 2015r | Wyświetlone : 1915 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570