Teraz jest 7 sie 2025, o 15:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nowy cienki telefon Kingzone K10

Kingzone próbuje nadążyć za konkurencją która co chwile wypuszcza na światło dzienne nowe telefony, marka nie ma za wielu udanych tytułów na swoim koncie ( no może N5), a nowy K10 nie zapowiada wielkich fajerwerków.

Obrazek
Ze zdjęcia mozna wywnioskować że będzie to bardzo cienki telefon, z metalową obudową ( co zapewne zapowiada że nie będzie on należał do najtańszych telefonów). Wiadomo że telefon będzie w dwóch kolorach ( złotym oraz srebrnym), zapowiedziano również że ...
Czytaj więcej : Nowy cienki telefon Kingzone K10 | Wyświetlone : 1907 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Odświeżenie loga forumowego

nie wiem czy będziecie przychylni, ale miałem chwile czasu i pod przypływem radości odebrania swojego LeTv bez Vatu przeznaczyłem ją na przygotowanie paru wariantów nowego logotypu dla forum, bo istniejące (pomimo iż sam je robiłem) strasznie mnie drażni :)
czy warto zająć się nową marką forum ? (obecne logo wygląda na przestarzałe :p )

Obrazek

Odświeżenie, sonic, odświeżenie
@blue
Czytaj więcej : Odświeżenie loga forumowego | Wyświetlone : 38438 | Odpowiedzi : 81 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Doogee T6 z baterią 6250mAh

Doogee zapowiada nową serię telefonów "T", a dziś zadebiutował pierwszy smartfon z serii T6.
Obrazek

W ostatnim miesiącu Doogee wydał modele X6 Y100 Plus, Y200 i firma na tym nie poprzestaje. Dziś Doogee ogłosił szczegóły nowego telefonu serii "T".

Obrazek
Głównym atutem T6 jest duży akumulator 6250mAh, ale Doogee podkreśla, że ich nowy telefon to także ciekawa budowa.
Nowy telefon ma przyciski fizyczne zagłębione pomiędzy wystającymi krawędziami bocznej ramki telefonu. konstrukcja taka zapobiega przypadkowemu uruchomieniu ...
Czytaj więcej : Doogee T6 z baterią 6250mAh | Wyświetlone : 2055 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

SmartWatch NO.1 z androidem 4.4 i łącznościa 3G

Jeszcze w tym roku zobaczymy kolejny smatrwatch No.1, najnowszy zegarek ma symbol D5

Obrazek

SmartWatch D5, posiada elegancki metalowy korpus, skórzany pasek, wyświetlacz w rozdzielczość 360 x 360 i posiada certyfikat IP65. Inteligentny zegarem ma na swoim wyposażeniu procesor MediaTek MTK6752, 512 MB pamięci RAM, 4 GB pamięci wewnętrznej oraz baterię 450mAh. D5 obsługuje również łączność Bluetooth i 3G za pośrednictwem własnego gniazda karty SIM, a pracuje pod kontrolą systemuAndroid 4.4 KitKat.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
...
Czytaj więcej : SmartWatch NO.1 z androidem 4.4 i łącznościa 3G | Wyświetlone : 2031 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

KitKat 4.4.2 problem z Foldermount

Witam
Czy komus udalo sie skorzystac z tego programu (albo Link2sd) na stockowym romem 4.4.2? Mam telefon Blackview Arrow 4.4.2 stock root SDFix. W przypadku programu foldermount program w analizatorze aplikacji pokazuje wartosc 0KB przy kazdej z palikacji. Gdy wybieram sciezke do folderow to wszystkie sa puste. W przypadku programu Link2sd nie mozna utworzyc skryptu. Czy ktos ogarnal jak prawidlowo postapic by te programy dzialaly? Dodam ze wszystkie standardowe tutoriale i postepowanie zgodnie z nimi ...
Czytaj więcej : KitKat 4.4.2 problem z Foldermount | Wyświetlone : 1571 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi 4 - dziwna wibracja

Witam. W dniu dzisiejszym otrzymałem swojego nowego mi 4. Przy pierwszym użyciu zaniepokoiła mnie bardzo wibracja przy dotykaniu trzech dolnych klawiszy. Jest ona taka chaotyczna, jak by coś w środku zgrzytało albo było uszkodzone. No chyba że to tak ma być... Proszę użytkowników tego telefonu o wypowiedź w tej sprawie.
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 4 - dziwna wibracja | Wyświetlone : 1714 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Nowy telefon Bluboo X9 już w grudniu

Bluboo Xtouch i XFire są już rozpoznawane wśród forumowiczów, tymczasem ta młoda firma zaprezentowała nowy telefon, mowa o Bluboo X9
Obrazek

Obrazek

Telefon może spodobać się zwolennikom mniejszych urządzeń, bowiem posiada on 5 calowy wyświetlacz FHD dostarczony przez LG, który pokryty będzie zakrzywionym szkłem 2.5D, Asahi Glass. Producent chwali się też czytnikiem linii papilarnych , który potrzebuje zaledwie 0.3 s na skanowanie. Ponad to telefon posiada 3GB pamięci RAM, metalowa ramkę, tylna pokrywę ma być ...
Czytaj więcej : Nowy telefon Bluboo X9 już w grudniu | Wyświetlone : 2160 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

ZenFone Max ZC550KL - czyli 5000mAh od Asus'a

Obrazek

ZenFone Max ma nas zachwycić przede wszystkim akumulatorem - to jest pewne. ;-)

ASUS pokusił się o zastosowanie akumulatora o pojemności 5000 mAh, który według producenta podtrzyma urządzenie w trybie czuwania przez 38 dni, pozwoli na przeglądanie internetu z wykorzystaniem WiFi przez 32.5 godziny lub odtworzy wideo przez 22.6 h. Jeśli powyższe dane, okażą się realne, to mamy tutaj do czynienia z nie lada długo dystans ...
Czytaj więcej : ZenFone Max ZC550KL - czyli 5000mAh od Asus'a | Wyświetlone : 1609 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Ramos R9 - kolejny "Full Metal" smartfon

Marka Ramos jakoś nie bardzo jest znana i w sumie nie można się dziwić, jedyny model o jakim można było usłyszeć (MOS1 Max) nie specjalnie wyróżnił się na tle konkurencji.

Obrazek

Ramos postanowił być trendy i zrobił/robi telefon z czytnikiem linii papilarnych oraz metalową obudową, wygląda również że stylizowano się podczas tworzenia go, na iPhone 6. Nie jest znana jeszcze dokładna specyfikacja tego telefonu, można jedynie znaleźć informację o wyspekulowanym rozmiarze ekranu ( 5.2 calowy ...
Czytaj więcej : Ramos R9 - kolejny "Full Metal" smartfon | Wyświetlone : 1613 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Letv x600 - wybor romu

Temat jest dosc dlugi , ceizko znalesc informacje o romach .

Czy ktos moze polecic tutaj rom w ktorym sprawnie wszystko dziala ? Ostatnie co przeczytalem to na 008s nie dzialaja mmsy w orange.... czy na 007s wszystko jest ok. Telefon bedzie uzytkowala dziewczyna... i nie musi byc super hiper , byle wszystko dzialalo i robilo ladne zdjecia
Czytaj więcej : Letv x600 - wybor romu | Wyświetlone : 219814 | Odpowiedzi : 1883 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579