Teraz jest 29 kwi 2025, o 20:31

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Obraz z telefonu na telewizorze

Czołem !
Koledzy mam chęć oglądania rzeczy z telefonu na telewizorze. Zainstalowałem program Samsung smart view aby móc zawartość telefonu przeglądać na telewizorze.(Mam telefon Meizu mx4) I rzeczywiscie mogę połączyć się z telewizorem i przeglądać zdjęcia czy filmy które mam na telefonie.
Więcej nawet, oglądając youtube na telefonie wyświetla mi w górnym prawym okienku ikonke, dzięki której łącze się bezprzewodowo z telewizorem i filmiki z youtuba puszczane na telefonie moge oglądać na tv.

I teraz ...
Czytaj więcej : Obraz z telefonu na telewizorze | Wyświetlone : 2317 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jaki program do rozliczenia PIT za 2015

Witam,
W internecie jest wiele programów do rozliczania PIT jednak we wszystkich jest narzucona z góry Organizacja Pożytku Publicznego, bez możliwości wpisania własnej (poniekąd to rozumiem)
Ja chciałbym jednak 1% z mojego podatku przekazać na konkretna osobę.

Szukam więc programu w którym sam będę mógł wpisać numer KRS

Możecie polecić taki program?
Czytaj więcej : Jaki program do rozliczenia PIT za 2015 | Wyświetlone : 1948 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HydePark

Tablet KidPlay

Mam tablet www.kidplay.it . Problem w tym , że jest na nim kidplay store market a nie można dograć sklepu play.
Ściągałem różne wersje i po instalacji wyskakuje , że aplikacja zamknięta czy coś i tak co chwilę. Czy coś można zrobić aby działała ?
Czytaj więcej : Tablet KidPlay | Wyświetlone : 1570 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

L Speed - świetne przyspieszenie systemu

Obrazek

L Speed v1.3.1 Tyrant

L Speed - modyfikacja, która zawiera najlepsze tweaki dla Androida. Modyfikacja jest w formie aplikacji (instalowana z pliku apk), posiada interfejs, można wybierać i włączać wybrane tweaki. Wymaga roota i Androida w wersji 4.0 lub nowszej.

Modyfikację sam mam zainstalowaną na CM12.1, działa bardzo dobrze, system wyraźnie działa płynniej i szybciej. Na xda również jest bardzo dużo pozytywnych opinii.

INIT.D
Modyfikacji nie należy używać z innymi modyfikacjami tego typu (może ...
Czytaj więcej : L Speed - świetne przyspieszenie systemu | Wyświetlone : 8571 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Ulefone Future, bezramkowy telefon z wysoką specyfikacją.

Ulefone ostatnio wypuszcza bardzo ciekawe telefony , po modelu Power z ogromną baterią 6050mAh, firma przygotowuje się do wydania telefonu z ekranem bez ramek bocznych.Obrazek

Ideą przyświecającą przy projektowaniu Ulefone Future była możliwość obsługi telefonu jedna ręką. Dziś firma opublikowała kolejny film z pracującym telefonem
https://youtu.be/c3QHsd_6DKc

Na filmie widzimy, że ekran pokryty jest zakrzywionym szkłem 2.5D, ale to już obecnie niemal standard u chińskich producentów.
Prawdopodobnie Future będzie napędzany ...
Czytaj więcej : Ulefone Future, bezramkowy telefon z wysoką specyfikacją. | Wyświetlone : 3955 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

miejsce na dysku google - jak odzyskac z google photos

witam Was mam do was pytanko.

google dysk taka fajna usluga na ktorej mamy okolo 15gb do wykorzystania

swegoczasu robilem na koncie google zdjecia backup zdjec robionych tlefonem i oryginalnm rozmiarze i zostalo mi wolnego 500mb po czym zrozumialem ze w przyszlosci bede mial po kilkaset gb zdjec backupu i narazie nie wykupie platnego dodatkowego transferu wiec zaznaczylem opcje w google zdjeciach aby od teraz gdy juz konczylo mi sie miejsce kazde kolejne zdjecie bylo ...
Czytaj więcej : miejsce na dysku google - jak odzyskac z google photos | Wyświetlone : 2318 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Komputery i internet

KONKURSY I GIVEAWAYE SPOZA FORUM.

Wpadłem na pomysł aby założyć wątek o różnych konkursach z ciekawymi nagrodami oraz o giveawayach.
Każdy kto znajdzie ciekawy Konkurs lub Giveaway niech podzieli się nim w komentrazu lecz nie można wyrażać swojej opinii na temat konkursów, wyłącznie konkretne linki i opis.

Więc ja zacznę.

KONKURS NR 1 http://www.chip.pl/konkursy/chip-produkt-roku-2016

CHIP Produkt Roku 2016 - głosuj i wygrywaj!

Należy się zalogować i wypełnić ankietę o najlepszych produktach roku 2016 w ...
Czytaj więcej : KONKURSY I GIVEAWAYE SPOZA FORUM. | Wyświetlone : 2395 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Coolpad’s Porto S i Torino S będą sprzedawane w Europie

Coolpad wypuscił do sprzedaży dwa nowe telefony w Europie, mowa tu o Porto S oraz Torino S.

Obrazek

Coolpad Porto S1 to telefon budżetowy to też parametry jego nie robią wrażenia, posiada 5-calowy ekran o rozdzielczości 720p IPS, sercem jego jest procesor cztero-rdzeniowy MT6735P wsparty 1GB pamięci RAM oraz 8GB pamięci ROM, z przodu wyposażono go w kamerę 2MP z tyłu natomiast znajdziemy 8MP, zasilany jest baterią 18000mAh (no cóż, jak już mówiłem specyfikacja daleka ...
Czytaj więcej : Coolpad’s Porto S i Torino S będą sprzedawane w Europie | Wyświetlone : 1806 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Mobilna bankowość elektroniczna

Chciałbym poruszyć temat bezpieczeństwa mobilnej bankowości elektronicznej w chińskich telefonach. Naturalnie większe zainteresowanie wzbudzają problemy.
Czy korzystacie za pomocą chińskich smartfonów z usług bankowych, robicie przelewy (a jeśli tak to za pomocą aplikacji banków czy też przy użyciu przeglądarki) i czy spotkaliście się z jakimiś przykrymi niespodziankami w związku z tym?

Założyłem nowy temat, ponieważ nie znalazłem takiego wątku, wybaczcie niedoświadczonemu użytkownikowi forum jeśli taki już istnieje :)
Czytaj więcej : Mobilna bankowość elektroniczna | Wyświetlone : 2056 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Wymuszenie korzystania z LTE

Witam,
Czy jest jakiś sposób na to żeby wymusić działanie telefonu tylko w trybie LTE? Mam na myśli to, żeby przy braku zasięgu nie przechodził automatycznie na 3G. Uprzedzam pytania, jest mi potrzebne to dlatego, że mam pakiet LTE bez limitu i udostępniam sobie internet na komputerze, zasięg potrafi niespodziewanie spaść do 3G i mam wtedy mały problem.
Czytaj więcej : Wymuszenie korzystania z LTE | Wyświetlone : 1969 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570