Teraz jest 29 kwi 2025, o 19:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Miui czy flyme os?

Witam chciałbym się dowiedzieć, który room będzie lepszy pod względem wydajności szybkości i designu? :)
Czytaj więcej : Miui czy flyme os? | Wyświetlone : 2166 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Aktualizacje OTA

Aktualizacje OTA to domena dużych producentów. Tak się zastanawiam czy ktoś robiący ROM-y mógłby sobie postawić serwer i automatycznie aktualizować swoje ROM-y? W sieci jest wielu ludzi, grup robiący softy i wszystkie podają linki. Trzeba to pobrać, wrzucić na kartę, później klikać CWM. Nie mogliby "dosyłać" takich aktualizacji automatycznie?
Czytaj więcej : Aktualizacje OTA | Wyświetlone : 1669 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Sprawa recezji - potencjał forum

Hej,

czy uważacie tak jak ja, że popularność tego forum ma potencjał i można by z niego jeszcze więcej wyciągnąć?

Oczywiście nie tylko poprzez same recenzje telefonów, ale wg mnie to najwięcej daje. Dział nowości i recenzji oraz próśb o doradztwo. To są trzy główne działy, które trzeba solidnie i skrupulatnie prowadzić żeby forum jeszcze lepiej sobie radziło.

Wątek założyłem po to żebyście podzielili sie swoim zdaniem na ten temat. Może macie coś na uwadze, ...
Czytaj więcej : Sprawa recezji - potencjał forum | Wyświetlone : 28150 | Odpowiedzi : 38 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Modem Huawei E5832 problem.

Witam. Czy da się odratować modem który po wgraniu systemu poprzez zwykły program w Windows (miałem nadzieję że wgrywam aktualizację, a posiadałem najnowszy soft i tym sposobem wgrałem jedynie starszą wersję systemu) przestał dawać odznaki życia? Nie wykrywa go w ogóle. Potrafi ktoś się tym zająć i czy opłaca się to robić?

Sent from my x600 using Tapatalk
Czytaj więcej : Modem Huawei E5832 problem. | Wyświetlone : 2920 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Komputery i internet

[ORANGE]Full Rozmowy+FullSMS+12 GB Neta za 30 zl miesiecznue

Yo,

pytanko o prepaid orange - o ile dobrze kojarze, to w orange free na karte (nie uznaje abo) mają teraz cos takiego:

Za doładowanie za 100 zl - 36 GB neta na 3 miechy (orange free na karte)
Za 30 zl - nielimitowane gadanie i smsy na miesiac. (dowolna na karte, w tym orange free)

Więc zarzucam sobie orange free taryfe zamiast tej co mam, doladowuje za 100, wlaczam pakiet cykliczny darmowe rozmowy i ...
Czytaj więcej : [ORANGE]Full Rozmowy+FullSMS+12 GB Neta za 30 zl miesiecznue | Wyświetlone : 1679 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

LeEco wyda LeTV Le 2 z 10-rdzeniowym procesorem Helio X20

LeTV był pierwszym producentem który zaprezentował telefon z procesorem Snapdragon 820, czy z tajwańskim Helio X20 też będą pierwsi?
Obrazek

Wczoraj pisałem że ZOPO ma ambicję być pierwszym producentem który wypuści telefon Speed 8 z 10-rdzeniowym procesorem Helio X20, ale plany może im pokrzyżować czarny koń chińskiego rynku smartfonów, LeTV który obecni zwie się LeEco
LeTV był pierwszym producentem który uruchomił telefon z procesorem Helio X10 le1 (X600).
Dziś chińskie media donoszą, że LeTV jest ...
Czytaj więcej : LeEco wyda LeTV Le 2 z 10-rdzeniowym procesorem Helio X20 | Wyświetlone : 2105 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Ładny inteligentny zegarek Zeblaze Cosmo

Zeblaze Cosmo to kolejny elegancki inteligentny zegarek, których coraz więcej jest na rynku.
Waszym zdaniem posiadanie inteligentnego zegarka ma sens, czy to niepotrzebnie wydane pieniądze?

Zeblaze jest firmą specjalizującą się w produkcji inteligentnych zegarków, ale zapewne o niej nie słyszeliście. Obrazek

Ich pierwszym inteligentnym zegarkiem był "Zeblaze Rower", a drugim zegarkiem był "Zeblaze Crystal". Oba produkty sprzedają się dobrze.
Obrazek
Tymczasem firma zaprezentowała trzeci smart watch Zeblaze Cosmo który wykonany jest z metalu i jest ...
Czytaj więcej : Ładny inteligentny zegarek Zeblaze Cosmo | Wyświetlone : 1560 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ulefone Paris z Androidem 6 już w Marcu

Firma Ulefone potwierdziła , że w marcu ukaże się stabilna wersja Androida 6 na ich budżetowy telefon Paris.
Obrazek

Obecnie trwają testy androida 6 w wersji BETA. Tymczasem najnowsza aktualizacja 20160107 rozwiązuje problem wiadomości e-mail, daje możliwość ustawienia różnych dzwonków dla SIM1 i 2, poprawiono działanie czujnika zbliżeniowego, a gdy bateria spadnie poniżej 15%, nadal będzie można użyć latarki.

Ulefone Paris jest najlepiej sprzedającym się urządzeniem Ulefone od czasu premiery we wrześniu ubiegłego roku.
Obrazek ...
Czytaj więcej : Ulefone Paris z Androidem 6 już w Marcu | Wyświetlone : 1497 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zopo Speed 8 z Helio X20 i Sony IMX230 21 MPx

Zbliżają się targi CES na których ZOPO zaprezentuje najnowszego flagowca Speed 8.
Obrazek
Już wcześniej firma ujawniła, że Zopo speed 8 będzie jednym z pierwszych telefonów z chipsetem Mediatek Helio X20, skanerem linii papilarnych oraz z metalową obudową, teraz poznaliśmy kolejne szczegóły specyfikacji.

Tak więc najnowszy flagowiec będzie pracował pod kontrolą Androida 6.0, Helio X20 będzie wspierany przez 4 GB pamięci RAM i baterię o pojemności 3600mAh.
Silną strona urządzenia mają być kamery. Z przodu ...
Czytaj więcej : Zopo Speed 8 z Helio X20 i Sony IMX230 21 MPx | Wyświetlone : 3007 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Promocja Intela w sklepie Gearbest

W sklepie Gearbest trwa promocja na elektronikę z układami Intela, promocja potrwa do końca miesiąca.
Obrazek

Intel jest największym na świecie producentem układów scalonych i mikroprocesorów, które znajdują się w większości komputerów osobistych. Trochę gorzej firma radzi sobie w segmencie urządzeń przenośnych, gdzie prym wiodą Qualcomm i MediaTek.
Jeżeli zamierzasz nabyć chiński tablet, TV- box lub inne urządzenie pracujące pod kontrolą Windowsa, to możesz być niemal pewien że będzie on napędzany procesorem Intela.
Firma ma ...
Czytaj więcej : Promocja Intela w sklepie Gearbest | Wyświetlone : 1874 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570