Teraz jest 29 kwi 2025, o 19:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Oukitel A8 pilot Bluetooth do wybranych telefonów

Oukitel postanowił wymyśleć coś nowego do swoich telefonów, chociaż nie jest to może jakieś innowacyjne podejście do sprawy ponieważ już inne marki wychodziły z takimi pomysłami.

Obrazek
Oukitel A8 to pilot Bluetooth dzieki któremu będzie można zdalnie sterować niektórymi funkcjami telefonów Oukitel K10000, K6000 oraz K4000, co do samych funkcji to nie ma tu za wiele do opisywania, pilot będzie mógł obsługiwać zdalnie aparat, odtwarzanie muzyki oraz alarm powiadamiający o oddaleniu się od telefonów powyżej ...
Czytaj więcej : Oukitel A8 pilot Bluetooth do wybranych telefonów | Wyświetlone : 1326 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Darmowe Startery

Ostatnio po udanej akcji Virgin Mobile z rozdawaniem starterów z podobną akcją wystartowały takie sieci jak:

PLAY - http://www.darmowy-starter.pl/

T-MOBILE - http://www.t-mobile.pl/pl/oferta_specja ... rz-starter

LAJT MOBILE - http://www.darmowystarter.pl/

Startery przychodzą, dzisiaj odebrałem 3 z PLAY i 3 z T-Mobile, a wczoraj 2 z LAJT Mobile.

Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy :>

EDIT.
Do Lajt Mobile trzeba ...
Czytaj więcej : Darmowe Startery | Wyświetlone : 13675 | Odpowiedzi : 75 | Dział : HydePark

Meizu MX6 z Helio X20

Meizu planuje wydać kolejny smartfon, na razie nazwany M681Q. Chińskie media twierdzą że będzie to Meizu MX6
Obrazek

W ubiegłym roku firma wydała aż 5 modeli: Meizu M2, M2 Note, metal, MX5 i Pro 5 , to całkiem sporo jak na Meizu , który kiedyś wypuszczał jednego flagowca rocznie.

Następca Meizu MX5 ma być wyposażony w 10 rdzeniowy chipset Mediatek Helio X20, ekran Full HD (1920 x1080) i 3GB pamięci RAM. Telefon ma pracować pod ...
Czytaj więcej : Meizu MX6 z Helio X20 | Wyświetlone : 1959 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

ulefone Be Touch 3 problem po aktualizacji

witam
mam taki problem
Telefon ma 3 dni jest w trakcie testów. Zrootowany KingRotem i wszystko było by ok gdybym nie zobaczył
aktualizacji producenta. Po aktualizacji nie działa cześć funkcji słuchawki.
nie widzi kart sim
nie działa "ustawienia" przez co nie można powrócić do ustawień fabrycznych
gdy wciskam power i głośność na minus wskakuje tylko logo producenta( sprawdzałem też inne warianty +, -)
ogólnie zamula

Proszę o pomoc smartfon jest na prezent a tu kiszka, ...
Czytaj więcej : ulefone Be Touch 3 problem po aktualizacji | Wyświetlone : 1633 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Nieuczciwi sprzedawcy z działu Bazar- dyskusja

Proponuję aby wszyscy pokrzywdzeni w takich i podobnych sytuacjach podawali dane sprzedającego tak aby nikt w przyszłości się nie naciął na oszusta.
Czytaj więcej : Nieuczciwi sprzedawcy z działu Bazar- dyskusja | Wyświetlone : 10344 | Odpowiedzi : 6 | Dział : BAZAR

Z2 POSEIDON gamingowy telefon od ASUS

ASUS Z2 POSEIDON to nowy projekt Asusa dla zapalonych graczy którzy szukają bardzo mocnego telefonu.

Obrazek
Z całą pewnością Z2 POSEIDON będzie potrzebował dobrego "systemu" chłodzącego jeśli spojrzy się na zapowiadane parametry tego urządzenia, 6-calowy ekran o rozdzielczości Quad H, chroniony szkłem hartowanym Gorilla Glass 5, sercem telefon ma być procesor Intel'a (niestety nie wiadomo jaki dokładnie), wsparty 6GB pamięci RAM oraz 256GB pamięci ROM. Z tyłu znajdziemy aparat z matrycą 16MP z podwójną lampą ...
Czytaj więcej : Z2 POSEIDON gamingowy telefon od ASUS | Wyświetlone : 2749 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Gionee S6 z wyświetlaczem Amoled

Gionee wprowadził do sprzedaży swój najnowszy telefon, Gionee S6 , ale czy warto go kupić?
Obrazek

Gionee S6 wyceniono na 295 dolarów, co jak na chińskie warunki nie jest małą kwotą. Zobaczcie co oferuje tak drogi telefon.
Telefon wyposażono w wyświetlacz AMOLED o rozdzielczości 1280 x 720p, ośmiordzeniowy procesor MediaTek MT6753, 3GB RAM i 32GB pamięci wewnętrznej.Telefon posiada dwa aparaty, przedni o matrycy 5 megapikseli , zaś z tyłu kamera ma 13 megapikselowy sensor. Producent ...
Czytaj więcej : Gionee S6 z wyświetlaczem Amoled | Wyświetlone : 2292 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Nowy silnik Forum

Część osób chce aby zmieniony został silnik forum

Mi by odpowiadał
IPB
vBiulletin

na co wy stawiacie, czy ktoś z was migrował z PhpBB3 na IPB ?

Martwi mnie inna struktura linków , teraz jest .html
Znów bym musiał robić kolejne przekierowanie.

Jakie są wasze propozycje i doświadczenia.
Czytaj więcej : Nowy silnik Forum | Wyświetlone : 13658 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Dwie karty z tej samej sieci.

Mam dwie karty z plusa, jedna na sms, mms i dzwonienie(sim1), druga na internet(sim2).
Problem w tym, że jak mam włączony transfer danych (sim2) i ktoś wyśle mi mmsa(na sim1) to dostaje wiadomość że usługa jest niedostępna.
Chciał bym też żeby telefon na karcie sim1 wcale nie łączył się z internetem ale mmsy działały.
Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
Czytaj więcej : Dwie karty z tej samej sieci. | Wyświetlone : 4762 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dual SIM

Czy to koniec zakupów w Chinach?

Zapraszam Was do zapoznania się z tym artykułem :v
https://legislacja.rcl.gov.pl/projekt/1 ... 7#12334997
Czytaj więcej : Czy to koniec zakupów w Chinach? | Wyświetlone : 6450 | Odpowiedzi : 45 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570