Teraz jest 16 wrz 2025, o 10:51

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nadchodzi Mi5, a tymczasem Mi4 w rewelacyjnej cenie

Oczekujecie debiutu Xiaomi Mi5, a tymczasem ich obecny flagowiec osiągnął bardzo niskie ceny. Mowa oczywiście o Xiaomi Mi4Obrazek
Ostatnio robiąc ranking TOP 10 najlepszych telefonów do 800zł (200$) poważnie się zastanawiałem nad Mi4. W następnym zestawieniu zapewne dodam ten telefon, gdyż jest od już dostępny za 800zł z wysyłka z Chin, a za niewiele więcej można kupić go z szybka przesyłka z magazynu w Europie. Warto wspomnieć że nadal jest flagowym telefonem Xiaomi i doczekał ...
Czytaj więcej : Nadchodzi Mi5, a tymczasem Mi4 w rewelacyjnej cenie | Wyświetlone : 3269 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Tuner DVB-t do telefonu/tabletu

Czy ktos z was już tego używał ? ciekawa zabawka ogólnie zwłasza jeśli jedziemy gdzieś w "teren" a nie mamy za wielkiego zaplecza GB internetu.
Zasada wygląda dość prosto podłączamy do telefonu/tabletu przy pomocy portu microUSB i gotowe, przynajmniej tak to chyba wygląda w teorii, bardziej mnie interesuje jeszcze jakie aplikacji się używa do tego aby obsługiwać to do odbioru telewizji naziemnej ?

Obrazek

Obrazek

Mam kupony do tych urządzeń i chciałem zamówić do testów ...
Czytaj więcej : Tuner DVB-t do telefonu/tabletu | Wyświetlone : 5539 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Ulefone Paris Golden za 140$ z europejskiego magazynu.

Dziś dobiegł końca konkurs w którym główna nagrodą był smartfon Ulefone Paris, telefon był jeden, ale chętnych więcej. Na szczęście sklep Bangood.com przedstawił ciekawą ofertę z wysyłką z magazynu w Europie, a więc bez dodatkowych kosztów.

Obrazek

Firma idąc za obecną moda wypuściła telefon w biało złotym kolorze, Ulefone Paris Golden, którego specyfikacja nie różni się od poprzednika.
Ulefone Paris jest drugim urządzeniem Ulefone z 5-calowym wyświetlaczem, wielkość coraz bardziej poszukiwana, przy natłoku 5.5 calowych ...
Czytaj więcej : Ulefone Paris Golden za 140$ z europejskiego magazynu. | Wyświetlone : 1758 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Rikomagic RKM MK36S, TV Box z systemem Windows 10

TV Boxy cieszą się sporym zainteresowaniem, między innymi dzięki Aplikacji KODI która daje tym niedrogim mikrokomputerom ogromne możliwości multimedialne.Obrazek

Jedną z takich propozycji jest Rikomagic RKM MK36S, TV Box z systemem Windows 10. Urządzenie napędzane jest przez procesor Cherry Trail Z8300 z maksymalną prędkością zegara do 1.84GHz. Urządzenie posiada 2GB pamięci DR3L RAM i 32 GB ROM. Obsługuje też dwuzakresowe WiFi 2,4 GHz / 5,8 GHz , które zapewnią komfort podczas surfowania po Internecie. Nie ...
Czytaj więcej : Rikomagic RKM MK36S, TV Box z systemem Windows 10 | Wyświetlone : 2114 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

NAS do domu

Witam,
Ktoś z Was interesował się jakimś NASem do warunków domowych będąc cenową konkurencją np dla modelu NETGEAR ReadyNas RN102?

jak wygląda kwestia zakupów dysków trwardych - hdd/ssd?
Czytaj więcej : NAS do domu | Wyświetlone : 2673 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Komputery i internet

Telefony Elephone od 12.12$ Łap Okazje.

Chińskie sklepy i firmy organizują ostatnio promocje świąteczno noworoczne, wczoraj były duże przeceny w sklepie JD.com , dziś dobre wieści dobiegły od Elephone. Jest okazja aby 12 grudnia kupić telefony firmy za 12 dolarów i 12 centów!

Elephone planuje w dniach 12, 16, 17 i 18 grudnia, sprzedaż błyskawiczną urządzeń takich jak Elephone P8000, P6000 Pro, M2, S2 i S2 Plus za jedyna 12,12 dolara !!

Obrazek

W ofercie znajdzie się wiele telefonów w tym ...
Czytaj więcej : Telefony Elephone od 12.12$ Łap Okazje. | Wyświetlone : 3096 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

5 calowy ZOPO Hero 1 w sprzedaży za 120$

Niektórzy wieszczyli upadek firmy, a tymczasem mamy prawdziwy wysyp nowych telefonów od ZOPO, najnowszy to Hero 1.
Obrazek
Hero 1 jest adresowany do średnio wymagających użytkowników. Pod 5-calowym wyświetlaczem IPS o rozdzielczości HD (720×1280), znajduje się czterordzeniowy procesor MediaTek MT6735 wspierany przez układ graficzny Mali-T720 i 2 GB RAM. Pamięć wewnętrzna ma pojemność 16 GB i można ją rozbudować przy pomocy kart microSD o 64 GB.
Z tyłu znajdziemy aparat główny z matrycą 13 Mpix ...
Czytaj więcej : 5 calowy ZOPO Hero 1 w sprzedaży za 120$ | Wyświetlone : 3794 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

LTE 800 w chińskim telefonie?

Witam
Przymierzam się do zakupu- albo RN3 32 albo coś podobnego...
Tyle, że zastanawia mnie czy szukać warto LTE800.... czy darować sobie.
Telefon zwykle kupuje na 2 lata czasem krócej.
Jeszcze może nie jest to istotne ale wkrótce ta częstotliwość ma być wiodąca... (?)
i o ile tak naprawdę 3G m wystarcza to jednak czasem potrzebuję wysłać do firmy kilkaset MB fotek.
Teraz miałem tego dobry przykład.
900MB wypychałem ze trzy godziny :/ i aby ...
Czytaj więcej : LTE 800 w chińskim telefonie? | Wyświetlone : 2460 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Ulefone Paris X MTK6735 i kamera Sony IMX166

Dzięki smukłej konstrukcji i zrównoważonej specyfikacji, Ulefone Paris jest najlepiej sprzedającym się telefonem firmy w 4 kwartale 2015. Ulefone postanowił wypuścić tańszą wersje Paris X.
Obrazek

Paris X ma dokładnie taki sam wygląd jak oryginalny Paris, większość specyfikacji tych dwóch modeli pokrywa się, w tym 5-calowy wyświetlacz 720p, 2 GB pamięci RAM, 16 GB pamięci wewnętrznej, bateria 2250mAh , 5MP aparat z przodu i Android 5.1. Jednak Paris X będzie wyposażony w 64-bitowy czterordzeniowy chipset ...
Czytaj więcej : Ulefone Paris X MTK6735 i kamera Sony IMX166 | Wyświetlone : 1550 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Nadchodzi nowy flagowiec UMI z 4GB RAM i Helio X10

Media obiegła wiadomość że Umi pracuje nad nowym flagowym urządzeniem za mniej niż 200$, które będzie posiadało procesor Mediatek Helio X10 i 4GB RAM

Obrazek

Firma chwali się, że zebrała 100.000 zamówień na Umi Rome, telefon z 3GB pamięci RAM i panelem AMOLED wycenionym na jedyne 89$
Nowy telefon będzie prawdopodobnie miał budowę unibody i być może port podczerwieni IR, możemy również spodziewać się skanera linii papilarnych, jak we flagowym Umi Iron Pro.

Znamy już ...
Czytaj więcej : Nadchodzi nowy flagowiec UMI z 4GB RAM i Helio X10 | Wyświetlone : 1540 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165007 • Liczba wątków: 5378 • Liczba użytkowników: 39583