Teraz jest 7 sie 2025, o 15:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu m2 zmiana wersji Chińskiej na international

Cześć

Krótki poradnik jak zmienić identyfikator meizu na wersje international. Dzięki temu można wygrywać romy z literą I na końcu, jest to system z wieloma językami w tym z Polskim. Dodatkowo jest już zainstalowany sklep Play.

Link do pliku chid.sh: https://drive.google.com/file/d/0B9FQ_L ... RNakk/view
link do 4.5.3I: https://drive.google.com/file/d/0B6m6Tv ... p6UWs/view
reszta aplikacji jest w instrukcji o Spolszczeniu

1. Potrzebny jest root, busyboox, superSU ,terminal ...
Czytaj więcej : Meizu m2 zmiana wersji Chińskiej na international | Wyświetlone : 11658 | Odpowiedzi : 43 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Mediatek Helio x20 zauważony w Geekbench

Podczas gdy główni rywale Mediateka przygotowują nowe chipy Snapdragon 820 i Exynos 8890 a za rogiem jest już Kirin 950, Mediatek przetestował swój chip w popularnym benchmarku Geekbench. Nie jest tajemnicą, że 10-rdzeniowy procesor będzie wydajny, ale czy ktoś mógł spodziewać się tak dobrego rezultatu?

Obrazek

Wyniki nie pozostawiają złudzeń: dla single core jest to 2094 podczas gdy wynik multi core wynosi 7037 czyniąc chip Helio x20 obecnie jednym z najwydajniejszych mobilnych procesorów.
Można wysnuć ...
Czytaj więcej : Mediatek Helio x20 zauważony w Geekbench | Wyświetlone : 3234 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

UMi Zero 2 ze skórzanymi pleckami, Helio X20 i 4GB RAM

Wielu z was wyczekuje telefonu UMi Zero 2 który to miał posiadać drugi wyświetlacz e-ink na tylnym panelu, podobne jak rosyjski YotaPhone. Jednak producent porzucił ten projekt i postanowił wykończyć tył telefonu skórą jak w LG G4.
Obrazek
Wczoraj poznaliśmy dokładną specyfikację telefonu UMI, która stawia telefon na górnej półce. Telefon wyposażony będzie w 10-rdzeniowy procesor Helio X20 od MediaTek, 5,2-calowy wyświetlacz AMOLED o rozdzielczości 2560x1440 pikseli który dostarczy Samsung, 4 GB pamięci RAM, 64 ...
Czytaj więcej : UMi Zero 2 ze skórzanymi pleckami, Helio X20 i 4GB RAM | Wyświetlone : 3320 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

CUBOT NOTE S z 2GB RAM za 340 złotych

Cobot znany jest z produkcji budżetowych urządzeń, najnowszym ich produktem jest NOTE S z 2GB RAM za 340 złotych!
Obrazek

Nowy telefon Cubot Note S wyposażono w 5.5 calowy wyświetlacz IPS w rozdzielczości HD, czterordzeniowy procesor MTK6580 o taktowaniu 1.3GHz który wspierany jest przez 2GB RAM. Na aplikacje użytkownika zarezerwowano 16GB pamięci z możliwością rozbudowy.
Smartfon posiada 2 kamerki, 2 i 5MpX interpolowane do 8 megapikseli. urządzenie pracuje pod kontrola androida 5.1. Do szczęścia brakuje ...
Czytaj więcej : CUBOT NOTE S z 2GB RAM za 340 złotych | Wyświetlone : 7846 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zdrowych i Wesołych świąt Bożego Narodzenia

Obrazek
Na zbliżające się Święta
pragniemy złożyć życzenia
przeżywania Bożego Narodzenia
w zdrowiu,radości
i ciepłej rodzinnej atmosferze.
Kolejny zaś rok
niech będzie czasem pokoju
oraz realizacji osobistych zamierzeń.
Ekipa telchina.pl

Czytaj więcej : Zdrowych i Wesołych świąt Bożego Narodzenia | Wyświetlone : 6863 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Problem z pobraniem pliku z chińskiej strony.

Witam. Pilnie potrzebuję pobrać soft do tabletu, który udało mi się (jak sądzę) znaleźć na pan.baidu. Niestety, nie mam pojęcia w jaki sposób mogę pobrać tego softa. Ktoś mógłby mi to wyjaśnić, lub pobrać plik i wrzucić na inny serwer? Link poniżej:

http://pan.baidu.com/s/1sjoFi4P

Z góry dziękuję, pozdrawiam.
Czytaj więcej : Problem z pobraniem pliku z chińskiej strony. | Wyświetlone : 2488 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Komputery i internet

Lengee WD01 Intel WiDi Dongle, czyli Miracast od Intel'a

Bardzo ciekawe rozwiązanie, a zarazem alternatywa dla ostatnio popularnych chromecast dongle, w tym wypadku jest to rozwiązanie od Intela, działa w zasadzie bardzo podobnie, wspiera Miracast 1080P, a więc o dobrej jakości filmy nie musimy się martwić.

Obrazek

Piszę o tym z dwóch powodów, po pierwsze bo dopiero co się pojawiło w sprzedaży w Gearbest, a w innych sklepach tego jeszcze nie widziałem ( nawet na ali), jest to świeży produkt (sam go już zamówiłem ...
Czytaj więcej : Lengee WD01 Intel WiDi Dongle, czyli Miracast od Intel'a | Wyświetlone : 3401 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Nadchodzi Cubot S550 z 4-rdzeniowym procesorem MT6735

Cubot ostatnio zalewa nas telefonami i to takimi które nie tylko są ładne ale mają również bardzo przyzwoitą specyfikację.

Obrazek
Nowy telefon Cubot S550 będzie posiadał 5,5 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 720p chroniony szkłem 2,5D, pod maską znajdzie się cztero-rdzeniowy procesor MT6735 wsparty 2 GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci wbudowanej RO, którą będzie można rozbudować dodatkowo dzięki slotowi na kartę microSD.

Jeśli chodzi o aparat to w tym wypadku jest to standard, czyli 13MP ...
Czytaj więcej : Nadchodzi Cubot S550 z 4-rdzeniowym procesorem MT6735 | Wyświetlone : 1822 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I NOWOROCZNE

Nie będę się rozpisywał więc tak krótko ode mnie :-P
Wszystkim obecnym tu na forum życzę aby nadchodzące święta spędzili w miłej, ciepłej, rodzinnej atmosferze.
A w Nowym Roku niech Wam się darzy jak najlepiej :) Sukcesów w życiu prywatnym jak i zawodowym.
Mam nadzieję, że 2016 rok przyniesie wiele ciekawych i nowych smartfonów, a dolar poleci na łeb na szyję ...
Czytaj więcej : ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I NOWOROCZNE | Wyświetlone : 1515 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579