Teraz jest 30 kwi 2025, o 06:23

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

BlitzWolf® VR Glasses Okulary wirtualnej rzeczywistości.

Okulary 3D VR zyskują na popularności, to obecnie najtańszy sposób dzięki któremu możemy doświadczyć wirtualnej rzeczywistości 2D jak i 3D. Obrazek
Ciekawie prezentują się okulary BlitzWolf® VR Glasses z kontrolerem bluetooth (gamepad) który może być użyty do wsparcia części gier i aplikacji pod androida. Mniejsze zastosowanie pilot znajdzie na platformie IOS.
Okulary są kompatybilne z telefonami w rozmiarze 3.5"- 6.0" , takich marek jak Samsung, LG, SONY,
Moto, Nokia, BlackBerry, HUAWEI, Xiaomi, HTC, Meizu, Lenovo, ...
Czytaj więcej : BlitzWolf® VR Glasses Okulary wirtualnej rzeczywistości. | Wyświetlone : 3155 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Telefon QiKu z procesorem Helio X20

Jakiś czas temu słychać było o marce QiKu która ma wejść na rynek telefonów w tym roku z kilkoma ciekawymi propozycjami, przez dłuższy czas nic więcej nie było słychać, aż wczoraj pojawiła się w sieci informacja o nowym telefonie który widoczny jest w AnTuTu Benchmark pod nazwą kodową QK1503_M02.

Obrazek

Telefon ma otrzymać dziesięcio-rdzeniowy procesor MT6797 Helio X20 z ukłądem graficznym Mali-T880, wsparty 3GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci wbudowanej ROM, co do wyświetlacza to ...
Czytaj więcej : Telefon QiKu z procesorem Helio X20 | Wyświetlone : 1512 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

jakość kabla usb typu C

pytaneczko...do osób mających kabel usb typu C. bo ja nie mam porównania większego

przymierzając się do mi5pro kupiłem ładowarkę quick charge 3.0 i kabel do niej 3A oraz przejsciówke xiaomi z usb tego wczesniejszego na to okrągłe najnowsze typu C 3.1

tak sobie porównuję i mam wątpliwosći co do jakości tego kabla. proszęo wypowiedz czy to normalne i nie będzie problemów z wkładaniem. sprawia wrazenie slabo poskładanego jakby fuksem kontorlę jakośći przeszedl

dołączam zdjęcia

...
Czytaj więcej : jakość kabla usb typu C | Wyświetlone : 1787 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

LeTV 2, przeciek zdjęć telefonu.

W chińskich mediach pojawiły się kolejne zdjęcia LeTV 2, tym razem design nie zachwyca.

Telefony LeTV pomimo swej krótkiej historii, przyzwyczaiły nas to świetnej stylistyki i bardzo solidnej budowy przy bardzo atrakcyjnych cenach. Tymczasem do sieci wyciekły zdjęcia najnowszego telefonu LeTV, LeEco Le2 którego budowa się niczym szczególnym nie wyróżnia.
Obrazek
Na zdjęciach wyraźnie widać metalową ramę, skaner linii papilarnych i gniazdo USB C. Można też dostrzec zakrzywione szkło ekranu, co sugeruje ze telefon nie ...
Czytaj więcej : LeTV 2, przeciek zdjęć telefonu. | Wyświetlone : 2024 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Redmi 3 Instalacja romu Xiaomi na zablokowanym bootloaderze.

Gdyby ktoś dostał z gearbest lub innego sklepu telefon z niepełnym językiem polskim to można w łatwy sposób zainstalować MIUI 7 . W całości polskojęzyczne (multijęzyczne ) oprogramowanie Xiaomi.eu. Można je instalować bez potrzeby odblokowania bootloadera.

1. Pobierz:
Miflash => KLIK
ROM Xiaomi.eu dla telefonów z zablokowanym bootloaderem => KLIK

2. Zainstaluj: MiFlash
(akceptujemy niezgodność sterowników podczas instalacji)

3. Wypakuj pobrany ROM
Powinniśmy zobaczyć takie pliki:Obrazek

4.Wyłącz telefon.
Następnie trzymaj jednocześnie przyciski "załączania" i ...
Czytaj więcej : Redmi 3 Instalacja romu Xiaomi na zablokowanym bootloaderze. | Wyświetlone : 32524 | Odpowiedzi : 76 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Co bardziej zjada baterię Wi-Fi czy LTE?

Naszło mnie na rozkminki odnośnie internetu w telefonie, a czasu pracy na baterii. W nowych telefonach domyślne ustawienia Wi-Fi są różne. Niektóre mają domyślnie ustawione wyłączanie Wi-Fi po wygaszeniu ekranu, a inne mają Wi-Fi stale włączone. Wygląda to tak jakby producenci sami nie mogli się zdecydować co jest bardziej energochłonne Wi-Fi czy transmisja danych. Np. wczoraj odbierałem od operatora Xperię M4 Aqua na prezent dla mej lubej i oczywiście trochę się nim pobawiłem. Ten model ...
Czytaj więcej : Co bardziej zjada baterię Wi-Fi czy LTE? | Wyświetlone : 3802 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

OPPO R9 17 marca na evencie w Beijing

Pewne już jest, że telefon OPPO R9 zostanie oficjalnie przedstawiony na imprezie w Beijing, najwyższy czas ponieważ OPPO już od dłuższego czasu zbierało się z ujawnieniem dokładnej specyfikacji swojego nowego flagowca.

Obrazek

Od kilku dni możemy zobaczyć w sieci pojedyncze teaser'y który mają wzbudzać zainteresowanie fanów nowym telefonem OPPO, telefon ma posiadać 5.5 calowy wyświetlacz FHD AMOLED, ośmio-rdzeniowy procesor MediaTek's Helio P10 o taktowaniu 1.95 GHz, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci ROM, którą ...
Czytaj więcej : OPPO R9 17 marca na evencie w Beijing | Wyświetlone : 1677 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Xiaomi wydało PowerBank 10000mAh z gniazdem USB C

Na kongresie MWC firma Xiaomi zaprezentowała swój pierwszy telefon z gniazdem USB-C, Xiaomi Mi5, a dziś dowiadujemy się o powerbanku Xiaomi z gniazdem USB-CObrazek

O ile przy telefonach Xiaomi trochę przespało tą nowość, to już wśród producentów powerbanków są chyba pierwszą firmą która zdecydowała się na gniazdo USB C, które jest bardzo praktyczne i wygodne. Nie musimy dbać o właściwą pozycje wtyczki, zawsze pasuje. Oczywiście standard USB C 3.1 oferuje jeszcze bardzo duże prędkości transmisji ...
Czytaj więcej : Xiaomi wydało PowerBank 10000mAh z gniazdem USB C | Wyświetlone : 1642 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

[ROM'y] Letv x900

Witam. nie wiem czy na forum posiada ktos owy model. lecz podziele sie adresem do aktualizacji softow. Chcialbym ,aby dzial dla modelu x900 sie rozwijal. Na dniach wrzuce recenzje owego modelu

http://bbs.le.com/zt/eui/le_max.html

http://evolutionletvx900.blogspot.com.es/

http://www.letv.re/forum/17-le-max-x900900/

https://www.youtube.com/watch?v=2b7ATgVWPzY
Czytaj więcej : [ROM'y] Letv x900 | Wyświetlone : 20824 | Odpowiedzi : 104 | Dział : LeTV LeEco

Problem z allegro

Witam.
Mam problem odnośnie sprzedaży na allegro. Jakieś 8 miesięcy temu sprzedałem na allegro Doogee DG750 z Gearbest.com z opłaconym Vatem. Telefon Był nowy ale kupiony był dla dziewczyn, jednak jej sie nie spodobał i go sprzedałem. Wszystko opisałem w aukcji ze włączyłem na pół dnia zeby wszystko sprawdzić itd. Gość kupił i było ok, ustaliliśmy w mailach ze gdyby się stało cos z telefonem to ja mu pomoge z rekmlamacją do sklepu Gearbest bo ...
Czytaj więcej : Problem z allegro | Wyświetlone : 6844 | Odpowiedzi : 36 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570