Teraz jest 7 sie 2025, o 15:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Telefon do grania?

Witam, czy ktoś nie orientuje się czy nasi chińscy przyjaciele nie mają w zamiarach wypuszczenia telefonu typowo do grania? Jak kiedyś sony Xperia play?
Czytaj więcej : Telefon do grania? | Wyświetlone : 2210 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jakość tabletów Chińskich

Witam.
Nosze się z zamiarem kupna tabletu..
Wacham się miedzy chuwi hi8, vi10 oraz teclast x80hd niesety ten który mnie oczarował teclast x98 air 3g dual os jest poza moim zasiegeim finansowym.
Szukam do 140$.
Ale przejde do sedna. Ostatio znalazlemtablet pipo w6 8.9cala. Chcialem się zapytać który z tych tabletów będzie najbardziej najlepszy pod względem jakości wykonania i system windows 8/10 będzie nie po chińsku?
Nisetety 8 cali wydaje mi się za maly a ...
Czytaj więcej : Jakość tabletów Chińskich | Wyświetlone : 10569 | Odpowiedzi : 20 | Dział : TABLETY

Bluboo Xfire 2 pierwszy 5-calowy telefon z 3-ema slotami SIM

Bluboo jeszcze nie miną tydzień od kiedy pojawiła się zapowiedz nowego telefonu od Bluboo o artystycznie brzmiącej nazwie Picasso, a mamy kolejną nowość w postaci zapowiedzi Xfire 2!

Obrazek

Bluboo chce najwyraźniej zagarnąć większy kawałek tortu ( o nazwie klienci biznesowi), na pewno możliwość użytkowania trzech kart sim jednoczenie będzie wielkim atutem Xfire 2, telefon prawdopodobnie będzie posiadał funkcjonalność użytkowania jednego slota sim jako slot na karty SD.

Na chwilę obecną nie wiele jeszcze wiadomo ...
Czytaj więcej : Bluboo Xfire 2 pierwszy 5-calowy telefon z 3-ema slotami SIM | Wyświetlone : 4692 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości

Co planujesz kupić w 2016r ?

Nowy rok zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nim nowe plany i marzenia. Podzielcie się proszę waszymi planami zakupowymi na przyszły rok.

Obrazek

Nie tylko telefonami człowiek żyje, zapewne macie jakieś plany dotyczące zakupów z Chin. Ja na przykład rozważam zakup kolejnego drona i myślę nad elektrycznym skuterem utrzymującym równowagę "Balance Scooter " Na stronie Gearbest są noworoczne promocje gdzie poza Mi Bandami za 10$ jest wiele projektorów, inteligentnych zegarków, Balance Scooter, czy sportowych ...
Czytaj więcej : Co planujesz kupić w 2016r ? | Wyświetlone : 5890 | Odpowiedzi : 35 | Dział : Nowości

Sklep Play

Czy ktos wie skad mozna pobrac sklep play?
Czytaj więcej : Sklep Play | Wyświetlone : 2691 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Fotopułapka z Chin.

Czy ktoś zamawiał z tego kraju fotopułapki. Ja zastanawiam się nad Suntekiem HC300m. W porównaniu do naszych parametry ma wysokie a cena niska.
Zastanawiam się tylko czy będą działać te mmsy - na jakiś to działa pasmach i jak będzie z jej zasięgiem- bo jak wiadomo nie będzie ona używana w mieście tylko w lesie a tam z tym zasięgiem jest różnie..
Ewentualnie jeśli ktoś poleciłby inną fotopułapkę z możliwością MMS -jestem jak najbardziej zainteresowany. ...
Czytaj więcej : Fotopułapka z Chin. | Wyświetlone : 5638 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

ZOPO Speed 8 godny następca Speed 7?

Seria telefonów Speed to bardzo udane modele, nowy telefon ZOPO Speed 8 zapowiada się równie dobrze, pomimo tego że nie jest jeszcze za wiele o nim wiadomo.

Obrazek

ZOPO’s Speed 8 otrzyma dziesięcio-rdzeniowy procesor Helio X20, wsparty 4GB pamięci RAM, pewne jest też, że telefon otrzyma skaner linii papilarnych, można również się spodziewać, że będą to bardzo ładny telefon ( patrząc na poprzednią serię Speed 7), oby tylko cena była rozsądna bo Speed 7 do ...
Czytaj więcej : ZOPO Speed 8 godny następca Speed 7? | Wyświetlone : 1665 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ulefone Power z baterią 6050mAh od 10 stycznia.

Ulefone dzisiaj oficjalne wydał nowy telefon adresowany dla użytkowników intensywnie korzystających z telefonów, chodzi o Ulefone Power z baterią 6050mAh.
Obrazek

Wyposażony w baterię pojemności 6050mAh , 5,5-calowy Ulefone Power został dzisiaj oficjalnie zaprezentowany, wyceniony został na 209.99 $. Pierwsze pogłoski o telefonie pojawiły się pół roku temu, co przez ten czas się zmieniło? Telefon wedle firmy ma być rywalem Gionee M5 Plus wycenianego na USD390

Litowo-polimerową Bateria Sony o pojemności 6050mAh, ma pozwolić na ...
Czytaj więcej : Ulefone Power z baterią 6050mAh od 10 stycznia. | Wyświetlone : 4377 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Xiaomi planuje dwa nowe telefony

Xiaomi nie zwalnia tempa, po premierze Redmi Note 3 na premierę czeka flagowiec Mi5, a tymczasem firma ubiega się o koncesje na dwa kolejne telefony. Jak sądzicie, czy to seria Redmi czy MI ?

Xiaomi planuje wprowadzić do sprzedaży dwa nowe modele telefonów o nazwach kodowych Mi 2015811 oraz Mi 2015812.
Obrazek

Xiaomi Mi 2015811 będzie posiadał w 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1280 x 720 pikseli pd którym znajdziemy ośmiordzeniowy procesor o częstotliwości taktowania 1,5GHz ...
Czytaj więcej : Xiaomi planuje dwa nowe telefony | Wyświetlone : 1654 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Smartwatch Bluboo Xwatch w lutym trafi do sprzedaży.

Chiński producent Bluboo systematycznie wypuszcza na rynek nowe urządzenia mobilne, po serii telefonów przyszła pora na inteligentny zegarek. Bluboo Xwatch bo o nim mowa adresowany jest dla ludzi uprawiających sport.
Obrazek

Specyfikacja Xwatch przedstawia się następująco:
CPU: MT2601 1.2GHz
Pamięć: 512 MB pamięci RAM, 4GB ROM
Wyświetlacz: 1.3 cala, 360 oncell, ekran Retina (lepiej niż MOTO 360, podobnie jak Huawei Watch)
Dotyk: Multi-touch
System operacyjny: Android
Bateria: bateria polimerowa 480mAh
Grubość: tylko 9.8mm (MOTO 360: ...
Czytaj więcej : Smartwatch Bluboo Xwatch w lutym trafi do sprzedaży. | Wyświetlone : 1777 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579