Teraz jest 30 kwi 2025, o 00:12

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Wyciekły szkice nowego telefonu Le Eco, czyżby Le 2 ?

Nie minęło wiele od czasu kiedy Le Eco zapowiedział Le max Pro, a już wyciekły wstępne szkice prawdopodobnie nowego flagowca tej marki czyli Le 2.
Obrazek

Le 2 prawdopodobnie otrzyma 5,5 calowy ekran o rozdzielczości 2K, sercem jego (według informacji krążących w sieci) dziesięcio-rdzeniowy procesor MediaTek Helio X20, wsparty 4GB pamięci RAM. co ciekawe telefon ma (ponoć) otrzymać aparat z matrycą 21MP z tyłu.

Obrazek
Tak naprawdę niewiele jeszcze wiadomo o tym telefonie oprócz tego ...
Czytaj więcej : Wyciekły szkice nowego telefonu Le Eco, czyżby Le 2 ? | Wyświetlone : 2894 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Trzy nowe telefony Cubot

Cubot na targach MWC skupił się na informowaniu o rozpoczęciu współpracy z app maker Cheetah, ale firma bez rozgłosu zaprezentowała jeszcze trzy nowe telefony.
Obrazek

Cubot po zakończeniu MWC, zaprezentował trzy nowe telefony, Cubot Z100 i Cubot S500 i S550
Wszystkie trzy telefony oferują wsparcie Dual SIM i możliwość rozbudowy pamięci poprzez slot kart micro SD. Urządzenia zaraz po starcie pracują pod kontrola uruchomić Androida 5.1 Lollipop .

Z100 to budżetowa propozycja, wyposażono go w ...
Czytaj więcej : Trzy nowe telefony Cubot | Wyświetlone : 2405 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

płyta głowna + procesor

Jaką możecie polecić płytę głównaą + procesor+ pamięć RAM do kompa PC.

Nie interesują mnie gry, chodzi i tylko o w miarę szybka pracę, (obróbka Video) i przeglądanie zasobów www, otwarte wiele zakładek.
Budżetu na razie nie ograniczam.

Co możecie polecić ?
Czytaj więcej : płyta głowna + procesor | Wyświetlone : 2683 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Komputery i internet

Kamera IP do streamingu IP

Potrzebuje kamery IP która będzie jednocześnie serwerem WWW do streamingu na stronę internetową. Budżet to max 600 zł. Dodam, że ma to być kamera zewnętrzna. Zależy mi na dobrej jakości nagrania.
Czytaj więcej : Kamera IP do streamingu IP | Wyświetlone : 2473 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Komputery i internet

Xiaomi,firma z szerokim asortymentem, czym jeszcze zaskoczy?

Xiaomi jest nam znane z produkcji smartfonów, ale nie wszyscy wiedzą że firma produkuje wiele różnych urządzeń, często bardzo innowacyjnych i zaawansowanych technologicznie. Obrazek

Dwa dni temu na kongresie MWC w Barcelonie firma zaprezentowała dwa nowe telefony w tym najnowszego flagowca , Xiaomi Mi5 który został przyjęty z wielkim entuzjazmem. Jak zauważyli wszyscy znawcy tematu, telefon nie ustępuje technicznie produktom czołowych światowych marek, a jest jednak znacznie tańszy.
Ale telefony to nie jedyna dziedzina w ...
Czytaj więcej : Xiaomi,firma z szerokim asortymentem, czym jeszcze zaskoczy? | Wyświetlone : 3771 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Jak zachować stan zapisanej gry NITRONATION STORIES?

Witam. Pytanko jak w tytule. Jach zachować stan zapisanej gry Nitronation Stories? Mam Xiaomi Redmi Note 2 z CM 12.1 . Chce spowrotem przejść na MIUI bo tutaj kamera jakaś taka słaba i ogólnie zaczęło błędami sypać typu "aplikacja zamknięta". Macie jakiś pomysł? Słyszałem coś o programie Helium ale jakoś na kompie nie wykrywa mi telefonu nawet po zainstalowaniu ADB. Sam telefon i pliki w nim są widoczne na kompie tylko Helium go nie widzi. ...
Czytaj więcej : Jak zachować stan zapisanej gry NITRONATION STORIES? | Wyświetlone : 1702 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Już w czerwcu zadebiutuje OnePlus 3

OnePlus 3 zostanie wydany w czerwcu. Czy to znów będzie zabójca flagowców?
Obrazek

Przedstawiciel firmy OnePlus w rozmowie z dziennikarzami w Hiszpanii potwierdził, że czwarty telefon firmy zostanie zaprezentowany około czerwca tego roku. Specyfika telefonu nie została ujawniona, ale wiadomo że telefon będzie miał inny projekt niż poprzednie modele.

Obecny flagowiec OnePlus 2 nie odniósł takiego sukcesu jak OnePlus 1, ale szefostwo firmy ma nadzieję, że nowy telefon odniesie sukces jak 1+1
Sprzedaż OnePlus 3 ...
Czytaj więcej : Już w czerwcu zadebiutuje OnePlus 3 | Wyświetlone : 2002 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Telefon bez Play Store! Pomocy

Witam, jako, że na oprogramowaniu telefonów się za bardzo nie znam, a wszystkie tematy dość enigmatyczne, to pozwoliłem sobie założyć oddzielny, mam nadzieję, że nie jest to wbrew regulaminowi :)
Do rzeczy - kupiłem chiński telefon gionee elife 5.5 z ibuygou.com.Telefon jest dla 12 latka, i pojawił się problem, którego nie przewidzialem, otóż nie ma normalnego androida, tylko coś co nazywa się Amigo( nakładka tak?).Niestety, próżno szukać ogólnie znanych a aplikacji typu Facebook czy YouTube, ...
Czytaj więcej : Telefon bez Play Store! Pomocy | Wyświetlone : 2528 | Odpowiedzi : 6 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Xiaomi Mi 4S z Qualcomm Snapdragon 808 za 260$

Wygląda na to, że Xiaomi chciało nas mile zaskoczyć nie tylko wydaniem świetnie zapowiadającego się Mi 5 ale rónież co ciekawsze ukrywało (aż do teraz) planowane wypuszczenie Xiaomi Mi 4S !

Obrazek

Jeśli przyjrzeć się zdjęciom to można wywnioskować, że Xiaomi Redmi Mi 4S posiadać będzie metalową obudowę która zwieńczona jest bardzo ładnie wyglądają tylną klapką, całość robi bardzo przyjemnie wyglądający dla oka efekt. Jeśli chodzi o samą specyfikacje to wiadomo, że Mi 4S otrzyma ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 4S z Qualcomm Snapdragon 808 za 260$ | Wyświetlone : 5535 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Nowości

Doogee F7 i F7 Pro z 13Mp kamerą z przodu

Dooge jest znane z produkcji tanich telefonów budżetowych, jak i ze średniej półki. Na Targam MWC firma zaprezentowała F7 w dwóch wersjach. F7 Pro może spokojnie konkurować z innymi telefonami z wyższej półki, jednak cena nadal pozostaje niska. Zapowiada się bardzo atrakcyjna pozycja dla myślących jaki telefon kupić.

http://gadzet.telchina.pl/doogee-f7-pro ... era-13mpx/
Na targach MWC Chiński producent telefonów Doogee zaprezentował dwa nowe telefony, Doogee F7, F5 Pro. Obrazek

Doogee F7 ...
Czytaj więcej : Doogee F7 i F7 Pro z 13Mp kamerą z przodu | Wyświetlone : 2224 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570