Teraz jest 30 kwi 2025, o 00:11

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Vivo XPlay 5 na pewno z 6GB RAM i Snapdragon 820

Po prawie dwóch latach oczekiwania na XPlay 5, można stwierdzić jednoznacznie, że faktycznie było warto tyle poczekać, kilka godzin temu Vivo potwierdziło że XPlay 5 otrzyma 6GB RAM oraz procesor Snapdragon 820.

Obrazek

Wygląda na to że na Beijing’s Water Cube Convention Center będzie można zobaczyć pierwszy lub jeden z pierwszych ( jeśli Xiaomi mi5 faktycznie otrzyma również 6GB RAM) telefonów z taką pojemnością pamięci RAM. Wszystko wskazuje na to również, że DRAM chip który ...
Czytaj więcej : Vivo XPlay 5 na pewno z 6GB RAM i Snapdragon 820 | Wyświetlone : 1622 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

ZTE Spro Plus , tablet z projektorem

W ostatnim czasie na rynku dostępnych jest coraz więcej urządzeń z wbudowanym projektorem. Dziś ZTE chwali się tabletem z funkcją projektora.

Obrazek

Spro Plus jest zmodyfikowana wersją Spro 2, Spro Plus posiada ogromna akumulator o pojemności 12100mAh co pozwoli na 4 godzin projekcji.
Nowa wersja zyskała też znacznie na poziomie jasności, Spro Plus oferuje 500 lumenów, zaś poprzednik miał światło na poziomie 200 lumenów, co raczej nie nadawało się do projekcji na konferencji.

Pozostała specyfikacja ...
Czytaj więcej : ZTE Spro Plus , tablet z projektorem | Wyświetlone : 1886 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Wyciekły rendery Huawei P9

Nie tak dawno ruszyła sprzedaż Mate 8, a już słyszymy o nowym telefonie od Huawei czyli P9, kilka dni temu wyciekły rendery tego telefonu.

ObrazekJeśli przyjrzeć się tym zdjęciom to wywnioskować można że telefon będzie posiadał metalową obudowę oraz będzie dostępny w kilku różnych kolorach (w tym białym, czarnym, srebrnym, złotym i różowym). Co do samej specyfikacji jeśli wierzyć plotkom i domysłom telefon ma otrzymać 5,2 calowy ekran o rozdzielczości 1080p HD, sercem jego ma ...
Czytaj więcej : Wyciekły rendery Huawei P9 | Wyświetlone : 1328 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Siswoo R2, telefon z projektorem.

Zastanawiam się czym jeszcze zaskoczą nas producenci telefonów, jakie możliwości będą miały telefony przyszłości? Już nikogo nie dziwi podwójny wyświetlacz, skaner odcisków palca czy też oka.

http://gadzet.telchina.pl/siswoo-prezen ... ojektorem/

Siswoo prezentuje telefon z projektorem, firma kolejny raz pozytywnie zaskakuje.
Obrazek

Chiński producent telefonów Siswoo na zbliżających się targach MWC zaprezentuje ciekawy nowy telefon, R2 który wyposażony będzie w projektor!

W ubiegłym roku Siswoo zaprezentował kila ciekawych produktów, ale największe ...
Czytaj więcej : Siswoo R2, telefon z projektorem. | Wyświetlone : 1962 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

4pda

Nie wiem czy był już podobny temat na forum.
Często ruskie wrzucają ciekawe rzeczy do siebie na forum, niestety chyba nikt nie posiada tam konta w związku z tym nie można skorzystać z tych dobrodziejstw. Mi się dzisiaj udało założyć konto, jeżeli ktoś potrzebuje coś pobrać to dajcie znać, będę w miarę możliwości wrzucał tutaj pliki do pobrania
Czytaj więcej : 4pda | Wyświetlone : 2142 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Lenovo zapowiedział Vibe P1 Turbo

Lenovo kilka dni temu ogłosiło "ulepszoną" wersję Vibe P1, czyli Vibe P1 Turbo, telefon obecnie sprzedawany ma być tylko w Indonezji.

Obrazek
Pomimo tego, że P1 Turbo jest wersją ulepszoną, nie różni się tak bardzo od Vibe P1, główna zmiana to przede wszystkim aparat z tyłu, 16MP z podwójną lampą LED, urządzenie to ma również otrzymać więcej RAM'u (3GB RAM), ale jest pewna nieścisłość na oficjalnej stronie która sugeruje, że jednak jest możliwe, iż zostanie ...
Czytaj więcej : Lenovo zapowiedział Vibe P1 Turbo | Wyświetlone : 1527 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Uceglona Kolina k100 - jak ściągnąć pliki z drugiego?

Chciałem wgrać recovery przez SP flash ale wywaliło błąd i oczywiście ucegliło telefon. Mam w domu druga kolinę i chciałbym z niej ściągnąć oryginalne recovery i plik scatter.txt czy to w ogóle możliwe? Lub po prostu cały soft ściągnąć i wgrać na uceglony egzemplarz.
Czytaj więcej : Uceglona Kolina k100 - jak ściągnąć pliki z drugiego? | Wyświetlone : 1678 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Huawei Mate 8 model NXT-AL10 czy będzie działał w Polsce

Witam,
Mam możliwość zakupienia telefonu Huawei Mate 8 model NXT-AL10 w chinach ale nie mam pewności czy będzie on działał poprawnie w Polsce. Poniżej jego parametry. Czy możecie powiedzieć które parametry są istotne do tego żeby ten telefon działał w Polsce.
Dzięki

4G network standard main card: Mobile 4G (TDD-LTE) / Unicom 4G (TDD-LTE / FDD-LTE) / Telecommunications 4G (TDD-LTE / FDD-LTE)
3G network standard main card: Mobile 3G (TD-SCDMA) / Unicom 3G (WCDMA) / ...
Czytaj więcej : Huawei Mate 8 model NXT-AL10 czy będzie działał w Polsce | Wyświetlone : 1962 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Emulatory Androida na Win - ktoś używa? Opinie?

Trafiłem właśnie na artykuł o, podobno świetnym, emulatorze Andka na Win - http://www.memuplay.com/
Używa ktoś takich zabawek? Interesuje mnie wydajność tego softu na tabletach z Win. Z przyjemnością przeszedłbym na tablet z Windą pozwalający odpalić androidowe programy do nawigacji (Osmand, Locus, Bluetooth GPS itp).
Czytaj więcej : Emulatory Androida na Win - ktoś używa? Opinie? | Wyświetlone : 2033 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

GIVEAWAY: 5 darmowych przedmiotów od banggood dla telchina

Czytelnicy telchina.pl otrzymają 5 darmowych przedmiotów od sklepu banggood.com. Aby wziąć udział w GIVEAWAY trzeba zapoznać się z artykułami z poniższych linków, następnie należy zagłosować w ankiecie i napisać w komentarzu coś na temat wybranego przedmiotu, dlaczego chciałbyś go kupić, dostać, czym się wyróżnia, itp. Miło by było gdybyś dodatkowo podzielił się informacją o konkursie na innych stronach społecznościowych, forach, blogach. Będzie większe zainteresowanie, będą częściej takie darmowe rozdawki.

1. Pierwsza nagroda, jedna osoba otrzyma ...
Czytaj więcej : GIVEAWAY: 5 darmowych przedmiotów od banggood dla telchina | Wyświetlone : 27868 | Odpowiedzi : 84 | Dział : Konkursy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570