Teraz jest 30 kwi 2025, o 11:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Esperanza Dream Tab 7 MX2 - uszkodzony soft :-(

Witam wszystkich, proszę o pomoc w ożywieniu Dream Esperanza DREAM TAB7 MX2 ETB 107. Tablet był na androidzie 4.2.2, niestety wgrane jakieś kombinowane oprogramowanie z dodatkami spowalniało tablet. Próba wgrania oryginalnego softu za pomocą MTK Droid Root zakończyła się fiaskiem.
Teraz tablet zatrzymuje się na logo i restartuje.
Jest możliwość wejścia do Boot Mode i nic poza tym, recorvery nie działa.
Ps. może ktoś ma soft do tego modelu bo penie mój nie był dedykowany
Czytaj więcej : Esperanza Dream Tab 7 MX2 - uszkodzony soft :-( | Wyświetlone : 1776 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Grupa FB Android-ROM/TWRP/ROOT-Szybkie pytania i odpowiedzi

Forumoiwcze jako że ostatnimi dniami miałem wiele pytań i szukałem pomocy w kwestii wgrania nowego ROMA, TWRP, oraz ROOTA szukałem pomocy na forach telchina.pl forum.android.com.pl itp ale jak wiaodomo zanim uzyska się odpowiedź na forum czasami minie sporo czasu bo ludzie nie siedzą tyle co na FB. W związku z tym założyłem dwie publiczne grupy na FB:

" Android - ROM/TWRP/ROOT - Szybkie pytania i odpowiedzi" https://www.facebook.com/groups/1104771879574539/

„Smartfony/elektronika z ...
Czytaj więcej : Grupa FB Android-ROM/TWRP/ROOT-Szybkie pytania i odpowiedzi | Wyświetlone : 1659 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Giveaway: Tv Box i kupony zniżkowe od sklepu TOMTOP (wpisy)

Zapraszam wszystkich użytkowników forum do kolejnego Giveaway, tym razem sklep http://www.tomtop.com chce podarować społeczności telchina.pl Tv Box i kupony zniżkowe.
Obrazek
Aby wziąć udział w rozdawce, wykonaj trzy poniższe punkty, punkt drugi nie jest obowiązkowy.

1. Odwiedź sklep tomtop.com , wybierz dwa produkty, skopiuj linki tych produktów , wklej w tym temacie i napisz o nich jakiś komentarz, opinie.
2. (Niewymagane) udostępnij link do tego Giveaway na innym forum, blogu , facebooku lub innej stronie ...
Czytaj więcej : Giveaway: Tv Box i kupony zniżkowe od sklepu TOMTOP (wpisy) | Wyświetlone : 12814 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Konkursy

Xiaomi Mini Bluetooth Speaker, bardzo mały głośnik

Zbliża się wiosna , a co za tym idzie majówki, pikniki i różne wiosenne wypady. Doskonale w takich okolicznościach spisze się głośnik bezprzewodowy. Xiaomi wypuściło kolejny , tym razem bardzo mały głośnik Bluetooth
Obrazek
Xiaomi Mini Bluetooth Speaker został wyposażony w wysokiej klasy membrany pozwalające na odtwarzanie dźwięku wysokiej jakości. Głośnik jest zbudowany z aluminium, jest bardzo małych rozmiarów: 52*52*25mm i waży jedynie 60g.

Głośnik można zabrać wszędzie tam, gdzie swojego smartfona i cieszyć się ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mini Bluetooth Speaker, bardzo mały głośnik | Wyświetlone : 1667 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Letv x900

Hej. Chciałem się was spytać co sądzicie o Letv x900? Czy opłaca się go kupować?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Jeśli w złym wątku to napisałem to przepraszam.
Czytaj więcej : Letv x900 | Wyświetlone : 1993 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Doogee F7 Pro osiągnął 93476 pkt w Antutu

Doogee specjalizuje się w produkcji budżetowych telefonów, które kieruje głownie na rynek europejski. W tm roku firma chce zagościć też w segmencie telefonów z górnej półki z modelem F7 ProObrazek
Doogee F7 Pro miało zostać pokazane na sympozjum MWC w Barcelonie, ale telefon nie był jeszcze w pełni gotowy.
Obecnie firma już testuje pierwsze egzemplarze i pochwaliła się wynikami uzyskanymi w antutu. Telefon Doogee F7 Pro w benchmarku Antutu zdobył 93,476 punktów.Obrazek
Obrazek

Specyfikacja Doogee ...
Czytaj więcej : Doogee F7 Pro osiągnął 93476 pkt w Antutu | Wyświetlone : 1755 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Uniwersalna ładowarka bezprzewodowa do telefonu

Witam, zastanawiam się nad zakupem takiego "bajera" ( do testów i do użytku codziennego jak by się spodobało ;) ), już od dłuższego czasu myślę czy warto, może ktoś z was tego używa i jest w stanie opisać faktyczna przydatność i wygodę posiadania takiego rozwiązanie w zwykłym telefonie ? Warto wydać te 10-15$ na takie "cuś" ?

Obrazek
Czytaj więcej : Uniwersalna ładowarka bezprzewodowa do telefonu | Wyświetlone : 5379 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Leagoo Shark 1 6300mAh i ekran 6 cali

Na rynku dominują smartfony w rozmiarze 5.5 cala, jeżeli to dla Ciebie nadal mało, to warto zapoznać się z 6 calowym Leagoo Shark 1
Obrazek

Leagoo Shark 1 wyposażony został w 6 calowy wyświetlacz Full HD który pokryty jest zakrzywionym szkłem 2.5D Corning Gorilla Glass. Smartfon napędzany jest prezez 64 bitowy 8-rdzeniowy procesor MTK6753 o taktowaniu 1.3GHz, który wspomagany jest przez układ graficzny Mali-T720 i 3GB pamięci RAM. Telefon posiada 5 megapikselową kamerę przednią i ...
Czytaj więcej : Leagoo Shark 1 6300mAh i ekran 6 cali | Wyświetlone : 5161 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Huawei P9 z obiektywem Leica

Niedawno pojawiły się w sieci rendery telefonu Huawei P9, zapowiadając bardzo zgrabna linie telefonu, nie minęło wiele dni i mamy tym razem teaser od Huawei, który prawie potwierdza, że urządzenie posiadać będzie obiektyw Leica !

Obrazek

Z informacji dostępnym na obrazku wyżej można odczytać napis ( te krzaczki), który oznacza “Later, 9 Lai” co prawdopodobnie oznacza że telefon otrzyma optykę Leica, natomiast na obrazie poniżej widać wyraźnie dwa obiektywy, które najwyraźniej będą się składać na ...
Czytaj więcej : Huawei P9 z obiektywem Leica | Wyświetlone : 2082 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

350000 sprzedanych telefonów Ulefone Power

Telefon Ulefone Power jest najlepiej sprzedającym się urządzeniem firmy, do tej pory power znalazł 350 tysięcy nowych użytkowników.
Obrazek

Ulefone wypuścił wiele telefonów, lecz żaden z nich nie zdobył większej popularności. Jednak firma zmieniła swoją dotychczasową politykę, Systematycznie aktualizuje system w swoich telefonach, co do tej pory było wypominane chińskim producentom. Smartfony już dawno temu osiągnęły wystarczające wydajności do codziennej pracy, niestety producenci zaniedbali baterię. To właśnie żywotna bateria jest motorem napędowym tego urządzenia. Możecie ...
Czytaj więcej : 350000 sprzedanych telefonów Ulefone Power | Wyświetlone : 1480 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570