Teraz jest 30 kwi 2025, o 19:47

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

iTag Bluetooth Tracker - jak to uruchomić, ustawić?

Nabyłem iTag Bluetooth Tracker
Obrazek
https://www.youtube.com/watch?v=lYao7rg7q_Q
i teraz mam programy mam 3 urządzenia i nijak nie mogę się połączyć z telefonem, tabletem.

Ktoś nabył coś podobnego i wie jak to doprowadzić do działania?
Czytaj więcej : iTag Bluetooth Tracker - jak to uruchomić, ustawić? | Wyświetlone : 2098 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

HOMTOM HT10 z 4GB RAM Helio X20 i Androidem 6

HomTom do tej pory kojarzył się nam z budżetowymi telefonami, tymczasem marka chce zaatakować w segmencie high-end z modelem HT10
Obrazek
Zapewne chcecie wiedzieć co zaoferuje nam flagowiec HomTom. Jak można było się spodziewać , telefon wyposażono w tajwański 10 -rdzeniowy procesor Helio X20, który wspierany będzie przez 4GB pamięci RAM i 32 GB pamięci wbudowanej z możliwością rozbudowy do 128 GB za pomocą karty microSD. Producent pokusił się tez o drugiej generacji skaner tęczówki ...
Czytaj więcej : HOMTOM HT10 z 4GB RAM Helio X20 i Androidem 6 | Wyświetlone : 2342 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi wpadło w zadyszkę.

Jak sądzicie, co jest przyczyną spadku popularności Xiaomi, czy to trwały trend, czy chwilowa zadyszka?
http://gadzet.telchina.pl/spadek-sprzed ... ow-xiaomi/
Xiaomi zeszły rok zakończyło jako 5 producent telefonów na świecie, jednak już w drugim kwartale 2015r nastąpiło załamanie sprzedaży. Nadzieje pokładano w debiucie Mi5 , który niestety nie odwrócił spadkowego trendu.Obrazek
W zeszłym roku Xiaomi sprzedało ponad 70 milionów smartfonów, co pozwoliło mu zostać 5 producentem telefonów na świecie. Rewelacyjne była ...
Czytaj więcej : Xiaomi wpadło w zadyszkę. | Wyświetlone : 3488 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości

Tester diagnostyczny DS150e

Cześć. Czy jest ktoś kto zamawiał z ali tester diagnostyczny do samochodu DS150e (podróbka delphiii oczywiście)? Zbieram się z zakupem tego urządzenia już dosyć długo, jednak za każdym razem dostaję oczopląsu jak widzę różne oprogramowania do testera na ali. W większości przeważa jakaś wersja V2014 z numerem R3, ale zupełnie nie wiem co to oznacza, a są jeszcze R2 i V2013 itp. Gdzieś wyczytałem, że ostatnią chyba najlepiej działającą wersją softu do ds150e było v2013, ...
Czytaj więcej : Tester diagnostyczny DS150e | Wyświetlone : 23175 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

UHANS S1 z technologią FotoNation

UHANS to jeszcze debiutant na scenie rynku mobilnej telefonii, jak do tej pory pojawiły się dwa modele tego producenta i były to telefony z budżetowej serii, ale wygląda na to, że UHANS S1 ma to zmienić.

Obrazek

W tym roku ma zadebiutować UHANS S1, który zapewne zapoczątkuję serię kilku modeli "S", nowe urządzenie UHANS ma otrzymać 5 calowy ekran ze szkłem 2.5D o rozdzielczości 720p (HD), S1 posiadał będzie bardzo cienkie ramki, sercem telefonu ma ...
Czytaj więcej : UHANS S1 z technologią FotoNation | Wyświetlone : 1715 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Co kupić dziewczynie na 18 urodziny?

Witajcie, mam mały problem. Mianowicie moja dziewczyna za niecałe 2 miesiące kończy 18-lat, jesteśmy razem od roku więc przydałoby się żeby było to coś ciekawego. Z racji że mam sporo czasu mógłbym ogarnąć coś z Chin, najgorsze jest to że nie wiem nawet co.

Chciałbym się zmieścić w 200 złociszach.

Macie jakieś pomysły? Może innym się też przyda :)
Czytaj więcej : Co kupić dziewczynie na 18 urodziny? | Wyświetlone : 1889 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Zbliża się premiera Moto G4/Plus

Lenovo kilka dni temu ogłosiło premierę swojego nowego flagowca Zuk Z2 Pro, wygląda jednak na to, że to nie wszystko, ponieważ pojawiły się również informacje o dwóch nowych telefonach Moto G4 oraz Moto G4 Plus.

Obrazek
Oba telefony mają zadebiutować na początku maja tego roku, nie jest niestety jeszcze za wiele wiadomo o parametrach technicznych tych urządzeń. Ujawniono jedynie kilka informacji ze specyfikacji Moto G4, oba modele mają posiadać ekrany 5,5 cala, zapewne z rozdzielczością ...
Czytaj więcej : Zbliża się premiera Moto G4/Plus | Wyświetlone : 1540 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OnePlus 3 z 6GB RAM i snapdragonem 820

Oneplus 3 nadchodzi dużymi krokami. Czy 6GB RAM i Snapdragon 820 uczynią z niego HIT z Chin ?

http://gadzet.telchina.pl/oneplus-3-prz ... enchmarku/

Oneplus to marka która zabłysnęła dzięki telefonowi 1+1, Oneplus 2 nie zrobił już takiej kariery. Jak będzie z najnowszym OnePlus 3
Obrazek
Jakiś czas temu do sieci trafiły pierwsze przecieki z benchmarku Antutu z których wynikało że OnePlus 3 będzie wyposażony w wyświetlacz FHD, procesor Snapdragon 820 i ...
Czytaj więcej : OnePlus 3 z 6GB RAM i snapdragonem 820 | Wyświetlone : 1819 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

ZOPO Speed 8 zdobył 91,464 punktów w Antutu

Zopo jest obecny na chińskim rynku od wielu lat, słynął z dobrej jakości telefonów. Obecnie chce zawojować rynek najnowszym Speed 8, ale czy cena nie jest zbyt wysoka, zwłaszcza w porównaniu do LeEco Le 2 z Helio X20 ?
http://gadzet.telchina.pl/zopo-speed-%e ... b8-antutu/
Zopo Speed ​​8 miał swoją premierę na kongresie MWC i od tego czasu nie trafił do sprzedaży. Mimo wszystko wielu fanów ZOPO czeka na ten telefon. Obrazek ...
Czytaj więcej : ZOPO Speed 8 zdobył 91,464 punktów w Antutu | Wyświetlone : 2103 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Specyfikacja Meizu M3 (mini) ujawniona

Pomimo tego, że Meizu jeszcze oficjalnie nie zapowiedziało swojego telefonu, to znamy już jego wstępna specyfikację, a wszystko dzięki AnTuTu benchmark.

Obrazek

Design telefonu nie uległ zmianie, co nie dziwi, ponieważ Meizu mocno trwa przy swoim stałym wyglądzie smartfonów. Z wartych odnotowania informacji jest umieszczenie USB typu C, który umożliwia również implementację technologi QC.

Telefon otrzyma 5 calowy ekran o rozdzielczości 720p, pod maską znajdzie się procesor Mediatek 6755, wsparty 2GB pamięci RAM oraz 16GB ...
Czytaj więcej : Specyfikacja Meizu M3 (mini) ujawniona | Wyświetlone : 2887 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570