Teraz jest 12 maja 2025, o 11:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Elephone S8, zakrzywiony wyświetlacz na 3 krawędziach

Elephone S8 z zakrzywionym wyświetlaczem na 3 krawędziach. Będzie to pierwszy tego typu telefon ba świecie, ale na debiut trochę poczekamy. Urządzenie ma posiadać wydajny procesor Helio X27 i 128GB ROM
http://gadzet.telchina.pl/elephone-s8-z ... awedziach/
Elephone kolejny raz zapowiada nowoczesny telefon, tym razem ma to być pierwszy na świecie telefon z zakrzywionym ekranem na trzech krawędziach!
Obrazek

Do tej pory tylko dwie firmy, Sharp i Xiaomi produkują telefony bez bocznych ...
Czytaj więcej : Elephone S8, zakrzywiony wyświetlacz na 3 krawędziach | Wyświetlone : 1551 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Płatna aplikacja na innym koncie google

Cześć, posiadam konto google, na którym zakupiłem grę w sklepie play. Aplikacja jest teraz przypisana do mojego konta google. Mam ją zainstalowaną na urządzeniu, z którego obecnie korzystam, lecz chcę to urządzenie podarować innej osobie. Oczywiście wtedy usunę z urządzenia swoje konto google i ta osoba doda swoje własne. Co w takim wypadku stanie się z aplikacją? Zostanie na urządzeniu? Zostanie usunięta przy usuwaniu konta google? Pozostanie na urządzeniu bez możliwości aktualizacji?
Czytaj więcej : Płatna aplikacja na innym koncie google | Wyświetlone : 3874 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Pytania, problemy

Banggood.com :Świąteczna Wyprzedaż, przeceny

Sklep Banggood.com cieszy się w Polsce dobrymi opiniami, a rzesza zadowolonych klientów stale rośnie. Sklep ten przygotował świąteczną wyprzedaż, w której można upolować wiele ciekawych artykułów w dobrych cenach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W chińskich sklepach trwa festiwal zakupów który rozpoczął się 11.11 czyli w Dniu Singla i poprzez Czarny Piątek i Cyber Poniedziałek dotarliśmy do świąteczno-noworocznych wyprzedaży. W Bangood.com przygotowano dla klientów miłą niespodziankę, można zgarnąć kupon obniżający cenę aż o 12% co powoduje , ...
Czytaj więcej : Banggood.com :Świąteczna Wyprzedaż, przeceny | Wyświetlone : 2234 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Jaka taryfa rok ważności/najniższy koszt?

Dzień dobry,
Telefon Babci - tylko do odbierania rozmów. Play Fresh - przegapiłem coroczne doładowanie numeru i chyba "ubiłem usługę". Chcą ode mnie sporą kasę za przedłużenie na kolejny rok. Nie muszę "ratować" numeru, mogę kupić coś nowego.
1. Virgin Freemium? Kupuję zwykły starter za 5zł, kodem włączam taryfę Freemium, co pół roku odnawiam kodem taryfę?
2. Widziałem na All. startery orange ważne rok +-10 zł z przesyłką, trzeba doładować, żeby mieć możliwość dzwonienia (i ...
Czytaj więcej : Jaka taryfa rok ważności/najniższy koszt? | Wyświetlone : 3860 | Odpowiedzi : 23 | Dział : HydePark

DOOGEE Shoot 1 Dual Camera, Helio X23

Podwójna tylna kamera w telefonie
http://gadzet.telchina.pl/doogee-shoot- ... na-kamera/

Edit Marx:
Telefon jest chyba najtańszym smartfonem z podwójną tylna kamerą, w przedsprzedaży można go kupić za jedyne 129.99$ co jest równowartością 540zł

Moda na podwójne tylne aparaty zagościła wśród chińskich producentów telefonów, w tym u tych mniejszych jak Doogee
Obrazek

DOOGEE Shoot 1 wyposażony jest w podwójną tylną kamerę, jeden obiektyw ma sensor 13.0MP, zaś drugi 8.0MP Kamera Samsunga z ...
Czytaj więcej : DOOGEE Shoot 1 Dual Camera, Helio X23 | Wyświetlone : 4353 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Nowości

Sterownik USB do telefonów z MEDIATEK - Windows 10

Siema,

wiem, że jest dział poświecony telefonowi który wpadł mi w łapy, ale pisze w ogólnym, bo problem dotyczy wszystkich na mtk...

Mianowicie, wysypały mi się sterowniki i nie wykrywa telefonu laptop gdy go podłącze pod usb.
Telefon: Meizu M2 Note
System: Windows 10

U dziewczyny system widzi telefon, odrazu pojawia się w zakładce MÓJ KOMPUTER, także problem z telefonem - nie istnieje na 99,9% w innym przypadku u niej też nie powinnien działać. Namieszałem ...
Czytaj więcej : Sterownik USB do telefonów z MEDIATEK - Windows 10 | Wyświetlone : 2309 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Meizu Band z wyświetlaczem OLED za $31

Większość osób obserwujących rynek smart opasek spodziewała się jakiegoś ruchu Meizu w tej sprawie już od dawna. Firma długo zwlekała z zaprezentowaniem swojej opaski, co w zasadzie pozwoliło Xiaomi mocno zdominować rynek tanich smart opasek, jednak w końcu Meizu Band.

Obrazek

Meizu band otrzyma wyświetlacz wykonany w technologii OLED, opaska ma pracować około 7 dni na jednym ładowaniu, a ładowana będzie przy pomocy kabla USB z magnetyczną spinką. Zastosowanie takiego sposobu ładowania jest przede wszystkim ...
Czytaj więcej : Meizu Band z wyświetlaczem OLED za $31 | Wyświetlone : 1734 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Giveaway: Prezenty na święta od Banggood.com

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia sklep Banggood.com ufundował 4 prezenty.

Obrazek
Obrazek

Konkurs odbywa się jednocześnie na kilku witrynach www, można brać udział w konkursie we wszystkich stronach konkursu. Na każdej ze stron na której został ogłoszony konkurs przypada jedna nagroda. Prawo wyboru nagrody będą mieli w pierwszej kolejności zwycięzcy z 3 stron, zaczynając od strony gdzie w konkursie brało udział najwięcej osób.

Można brać udział w konkursie na stronach:
1. ...
Czytaj więcej : Giveaway: Prezenty na święta od Banggood.com | Wyświetlone : 32256 | Odpowiedzi : 143 | Dział : Konkursy

Święta Bożego Narodzenia z Gearbest.com

Sklep Gearbest.com kontynuuje akcję promocyjną związaną z Bożym Narodzeniem , podczas której można wygrać telefon, a ponadto w atrakcyjnych cenach można kupić wiele przedmiotów, np odkurzacz Xiaomi Mi Robot za 339.99$ lub robot Ilife V1 za 118$ z wliczoną przesyłką do Polski.
Obrazek
Oczywiście nie zabrakło telefonów i innej elektroniki. Można np. kupić Xiaomi Mi Band 1S za 11.58$ A perełek jest więcej.
Dla fanów chińskich marek telefonów także przygotowano specjalna promocję.

Szczegóły można zobaczyć ...
Czytaj więcej : Święta Bożego Narodzenia z Gearbest.com | Wyświetlone : 1686 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Hisense A2 z wyświetlaczem e-ink

Hisense A2 z wyświetlaczem e-ink i Super Amoled pojawił się na stronach TENNA, niebawem telefon trafi do sprzedaży w Chinach

http://gadzet.telchina.pl/hisense-a2-wy ... er-amoled/
Chińska firma Hisense wypuści na rynek telefon z wyświetlaczem E-Ink który ma być konkurentem dla rosyjskiego YotaPhone
Obrazek

Niedawno na stronach www agencji certyfikującej TENAA pojawił się nowy chiński telefon Hisense A2, co wskazuje że telefon niebawem trafi do sprzedaży.

Telefon wyposażono w główny wyświetlacz Super ...
Czytaj więcej : Hisense A2 z wyświetlaczem e-ink | Wyświetlone : 2139 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571