Teraz jest 14 sie 2025, o 18:53

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Android 7 w Elephone P9000 już za miesiąc.

Elephone P9000 zaktualizowany do Androida 7, chińskie małe marki próbują zdobyć zaufanie klientów. Oby i więksi producenci spieszyli się z aktualizacjami do androida 7 Nougat
http://gadzet.telchina.pl/elephone-p9000-android-7/
Android 7 działa już na Elephone P9000, za miesiąc aktualizacja OTA przyniesie Androida 7 Nougat dla wszystkich posiadaczy tego telefonu.
Obrazek

Zdaniem firmy, Elephone P9000 otrzyma aktualizację do Android 7.0 Nougat do połowy listopada, czyli niemal za miesiąc. Jak zwykle małe chińskie firmy ...
Czytaj więcej : Android 7 w Elephone P9000 już za miesiąc. | Wyświetlone : 1610 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Meizu MX6 pojawi się w wersji 3GB RAM

Od dwóch miesięcy możemy kupić Meizu MX6 w wersji 4GB RAM. A już za kilka dni dostępny będzie w sprzedaży model z 3GB RAM, tylko czy warto?
Obrazek
Model MX6 z 4GB pamięci RAM kosztuje około 300$, natomiast zapowiadany MX6 z 3GB pamięci RAM wyceniono wstępnie na 270$. Nowa uboższa wersja nadal posiadać będzie 5,5-calowy ekran FHD, sercem jego będzie procesor Helio X20. Natomiast 3GB pamięci RAM wspierać będzie 32GB pamięci ROM.

Telefon posiada aparat ...
Czytaj więcej : Meizu MX6 pojawi się w wersji 3GB RAM | Wyświetlone : 1647 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

ZTE Nubia Z7 Max - pomocy !!!

Witam wszystkich serdecznie.
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Z7 max, niestety do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego żeby bateria trzymała troszkę dłużej.... a mianowicie, telefon odpięty o 5 rano od ładowarki, wieczorem wołał o energię :( a leżał tylko na półce i nic nie było przy nim robione :( pracuje w trybie 2G, lokalizacja i wszelkie bajery wyłączone, kilka aplikacji odinstalowanych - a dalej bateria płynie jak woda z kranu :( nawet włączyłem ...
Czytaj więcej : ZTE Nubia Z7 Max - pomocy !!! | Wyświetlone : 53013 | Odpowiedzi : 285 | Dział : ZTE

Xiaomi przygotowuje kolejny nowy telefon.

Nowy telefon Xiaomi na zdjęciach. Prawdopodobnie to przedstawiciel serii Redmi który napędzany będzie procesorem Mediatek 2.2GHz i wspierany przez 3GB RAM. Metalowa obudowa i skaner linii papilarnych to już niemal standard.
http://gadzet.telchina.pl/nowy-telefon- ... zdjeciach/
Upłynęło już "bardzo dużo czasu" od ostatniej premiery telefonu Xiaomi, więc nikogo nie zdziwi że firma przygotowuje kolejny telefon.
Obrazek
Do sieci wyciekły fotki gdzie można dostrzec nowy telefon Xiaomi z czarnym metalowym korpusem, chińskie ...
Czytaj więcej : Xiaomi przygotowuje kolejny nowy telefon. | Wyświetlone : 1894 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Ulefone Metal, 5", metal body, 3GB RAM, pierwsze wrażenia

Ulefone Metal, pierwsze wrażenia. Telefon w cenie budżetowca ma cechy telefonów ze średniej półki. Mamy tu metalową obudowę, skaner odcisków palca , 3GB pamięci RAM i androida 6. To sprawia że telefon jest atrakcyjną pozycją wśród telefonów do 500zł. Trzeba jednak mięć świadomość że urządzenie robi przeciętnej jakości zdjęcia, a ekran nie powala na kolana. Za kilka dni pełna recenzja Ulefone Metal.
http://gadzet.telchina.pl/ulefone-metal ... sze-testy/
Ulefone Metal jest kolejnym ...
Czytaj więcej : Ulefone Metal, 5", metal body, 3GB RAM, pierwsze wrażenia | Wyświetlone : 1682 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Problemy z tapatalk

Witam Mam problemy ilekroć próbuje używać Tapatalk. Np. tej chwili nie wiem jak usunąć swój post. Napisałem go w Tapatalk i w tej samej sesji od raz chce usunąć, zaznaczam i nigdzie nie widzę możliwości usunięcia go. Czytałem ale nigdzie nie pojawia mi się menu kontekstowe. U góry z prawej strony trzy kropki jest chyba skopiuj post ale nic o usuwaniu.

Druga sprawa to czy da się przywołać panel użytkownika i obserwowane wątki.

Będę wdzięczny ...
Czytaj więcej : Problemy z tapatalk | Wyświetlone : 2505 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Samoaktualizacja Sklepu Play

Android 5,1
Ulefone be touch 3
Rot supersu i wgrane TWRP
Przywrócony ostatnio do ustawień fabrycznych i zrootowany

Jedyny działający Sklep Play to stokowy 5,5,12 Po uruchomieniu sam się aktualizuje do wersji 7 która nie działa.
Ciągle trzeba odinstalowywać aktualizacje.

Wyłączenie opcji auto aktualizacji w ustawieniach sklepu oczywiście nie działa.
W ustawieniach aplikacji nie ma takiej opcji.
Ten poradnik z Root Browserem tez nie zadziałał https://www.youtube.com/watch?v=0OoMggL7FNk

Jakieś pomysły ?
Czytaj więcej : Samoaktualizacja Sklepu Play | Wyświetlone : 1765 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

homtom ht6 dźwięk się wyłącza.

Witam. Dzwięk wyłącza się samoczynnie o różnych porach. Nie słysze rozmówcy ani on mnie, to samo gdy podłączę słuchawki. Po restarcie jest ok.
Druga sprawa to lte. Nie odbiera a powinien cały czas idzie na 3g.
Czytaj więcej : homtom ht6 dźwięk się wyłącza. | Wyświetlone : 1758 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

UMI PLUS, pierwsze wrażenia.

UMI PLUS, pierwsze wrażenia, opinia. Telefon zadebiutował dokładnie miesiąc temu na targach IFA w Berlinie, dziś poznajcie pierwsze wrażenia z używania tego telefonu.
http://gadzet.telchina.pl/umi-plus-opin ... telefonem/
UMI PLUS to kolejny po UMI MAX telefon tego producenta który zadebiutował początkiem września na targach IFA w Berlinie. W 3 tygodnie po światowej premierze ten nowy flagowiec UMI gości w moich rękach. Poniżej pierwsze wrażenia.
Obrazek

SPECYFIKACJA
Wyświetlacz: 5.5 cala FHD
Procesor: ...
Czytaj więcej : UMI PLUS, pierwsze wrażenia. | Wyświetlone : 1851 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Leagoo Venture 1 z zapożyczonym designem

Leagoo nie słynie z dobrych telefonów, to też nie cieszy się wielkim zainteresowaniem. Nie dziwi więc cicha premiera telefonu Leagoo Venture 1, którego specyfikacja może się spodobać.

Obrazek
Specyfikacja faktycznie może się spodobać, ale nie w obecnej cenie, która wynosi w przedsprzedaży około 169$, co nie brzmi kusząco (na ali dostępny jest też z kuponem obniżającym od 20$). Z pewnością można znaleść znacznie lepsze pozycje za podobną cenę. Kiedy spojrzeć na zdjęcie telefonu na myśl ...
Czytaj więcej : Leagoo Venture 1 z zapożyczonym designem | Wyświetlone : 1945 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580