Witam mam ulefone vienna z androidem 6. Chciałbym prosic o pomoc instalacji roota. Czy jest tu ktos kto mogłby mi pomoc?
Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka
Teraz jest 13 sie 2025, o 21:48
Xiaomi dementuje pogłoski o złej sytuacji finansowej firmy. W ostatnich dniach był prawdziwy wysyp informacji o problemach finansowych różnych chińskich producentów telefonów.
Od dłuższego czasu słyszeliśmy o kłopotach finansowych LeEco, które spowodowane były nowymi projektami firmy jak autonomiczny , elektryczny ...
Meziu podsumował już 2016 rok, który okazał się pod względem sprzedaży najlepszym w historii firmy. Sprzedani ponad 22 miliony telefonów!
Podczas specjalnej konferencji prasowej w Chinach, szefostwo Meizu pochwaliło się wynikami sprzedaży za zeszły rok. Meizu pomimo złej prasy i rosnących cen za swoje najnowsze telefony zdołało w 2016 roku sprzedać ...
Firma LeEco zaprezentowała kamerę sportową LIVEMAN C1 zdolną nagrywać wideo w rozdzielczości 4K przy 3030 fps.
LeEco wchodzi w niszę na chińskim rynku wypuszczając kamerę sportową zdolną nagrywać wideo o rozdzielczości 4K przy 30 klatkach na sekundę. Do tej pory poza Xiaomi Yi II trudno znaleźć chińską kamerę o podobnych właściwościach.
Główną ...
DOOGEE Y6 Piano Black jest kolejnym tanim chińskim telefonem firmy Doogee, który wyróżnia się fortepianową czernią i 4GB pamięcią RAM.
Telefon jest dostępny w dwóch wersjach, jednak tylko wersja z 4/64GB pamięci RAM będzie wyposażona w czarną, błyszczącą obudowę. Wersja 2/16GB będzie dostępna w kolorach: srebrnym, złotym, niebieskim lub matowym ...
ZTE jest jednym z największych chińskich producentów telefonów komórkowych, jednak firma z powodu kłopotów finansowych planuje zwolnić 3000 swoich pracowników.
W ostatnim czasie słyszeliśmy o problemach Meizu i LeEco, a niektóre marki zniknęły z runku całkowicie , jak np. iOcean. Jak widać silna konkurencja W Państwie Środka doskwiera nie tylko małym producentom.
ZTE planuje redukcję 3000 etatów w Chinach a ...
Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580