Teraz jest 7 maja 2025, o 14:34

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Pierwsze chwile z Xiaomi Redmi Note 4X

Xiaomi Redmi Note 4X Pierwsze wrażenia, opinia po pierwszych godzinach z telefonem,

http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-redmi- ... ze-chwile/
Dziś podzielę się z Wami pierwszymi wrażeniami na temat Xiaomi Redmi Note 4X
Seria Redmi Note 4 się nieźle rozrosła i doczekała się kilku odmian.
Obrazek

Na początek suche liczby
SPECYFIKACJA
5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 1080 x 1920 pikseli (401 ppi) i jasności 450 nitów
8-rdzeniowy procesor Qualcomm Snapdragon 625 z GPU Adreno 506 ...
Czytaj więcej : Pierwsze chwile z Xiaomi Redmi Note 4X | Wyświetlone : 1568 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi MIX 2 Skaner palca na ekranie

Xiaomi Mi MIX 2 zadebiutuje w tym roku z wieloma innowacyjnymi rozwiązaniami, prawdopodobnie zobaczymy skaner odcisków palca ukryty pod ekranem.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-mix ... a-ekranie/
W tym roku firma Xiaomi wyda kolejną generację telefonu Mi Mix , i tak jak w poprzedniku, tak i tu zobaczymy innowacyjne rozwiązania. Jednym z nich będzie skaner odcisków palca na ekranie telefonu.
Obrazek
Niedawno chińska firma Goodix podczas targów MWC 2017 w Barcelonie zaprezentowała nową ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 2 Skaner palca na ekranie | Wyświetlone : 1437 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Prawo pracy, darmowa porada

Zostałem niesłusznie oskarżony za niedopełnienie obowiązków w pracy które według regulaminów zakładowych nie należą do moich obowiązków i tym samym zostałem pozbawiony premii. Niby nic takiego, ale chłopca ze mnie robić nie będę i dla zasady chce się odwołać bo mam na to 7 dni. Mam dowody na swoją niewinnosc ale muszę napisać sensowne odwołanie. Gdzie uzyskać taką pomoc,a może ktoś z was?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Prawo pracy, darmowa porada | Wyświetlone : 2751 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

LeEco zwolni 85% załogi w Indiach

LeEco redukuje zatrudnienie w Indiach o 85%. Firma ma nadal kłopoty finansowe.
http://gadzet.telchina.pl/leeco-redukuje-zatrudnienie/
LeEco w 2016 roku wszedł na ogromny rynek indyjski a końcem roku także na prestiżowy rynek w USA. Firma rozwijała się w zawrotnym tempie, krzyżując ambitne plany Xiaomi.
Obrazek

Jednak firma przy okazji projektu autonomicznych samochodów elektrycznych popadła w kłopoty finansowe, kilka miesięcy temu zdołała zebrać fundusze które poprawiły sytuację, ale wszystko wskazuje że to nie ...
Czytaj więcej : LeEco zwolni 85% załogi w Indiach | Wyświetlone : 1604 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Potrzebuje pomocy pilnej w zmianie ROM-u w Nomu s10

Kilka dni temu wszedłem na stronę z tzw nowościami filmowymi przy okazji zainstalował się jakiś wirus. Pojawił się sygnał dźwiękowy z głośników i komunikat na wyświetlaczu. Zresetowałem telefon i po wczytaniu się systemu pojawił się komunikat o wpisaniu odpowiedniego PIN-a do karty.
Reset ustawień z podstawy komórki nic nie dał. Wymazała się cała pamięć i niby system powinien wrócić do podstawy ale ... problem z pinem pozostał.
Zainstalowałem 3 różne antywirusy
360 security - nie ...
Czytaj więcej : Potrzebuje pomocy pilnej w zmianie ROM-u w Nomu s10 | Wyświetlone : 4590 | Odpowiedzi : 20 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Nadchodzi OUKITEL U16 z 6-calowym ekranem

OUKITEL pisał kilkukrotnie na swoim FB o kilku ciekawych nowościach, jakie mają się pojawić na MWC, jak widać, nie kłamał. Oto został zapowiedziany 6-calowy smartfon OUKITEL U16 Max.

Obrazek
U16 ma posiadać metalową obudowę, sercem telefonu ma być 8-rdzeniowy procesor MT6753, wsparty 3GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci ROM. Jak wspomniałem, posiadał będzie 6-calowy wyświetlacz JDI o rozdzielczości 720p (trochę mało jak na mój gust).

Całość zasilana ma być baterią o pojemności 4000mAh z wsparciem ...
Czytaj więcej : Nadchodzi OUKITEL U16 z 6-calowym ekranem | Wyświetlone : 2135 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Umidigi Z Pro z podwójna kamerą 13MP od Sony

UMIDIGI Z Pro z podwójną kamerą zadebiutował w Barcelonie. Telefon posiada dwie kamery 13MP dostarczone przez Sony. Rabat 50$ za zapisanie się do newslattera.
http://gadzet.telchina.pl/umidigi-z-pro ... helio-x27/
UMIDIGI zaprezentował dziś w Barcelonie na targach MWC 2017 model Z Pro który jest pierwszym telefonem z podwójną kamerą i napędzany przez procesor MediaTek
Obrazek
UMI zakończył swoją działalność modelem UMI Z którego test przeczytacie tu Firma po zmianie logo na UmiDigi ...
Czytaj więcej : Umidigi Z Pro z podwójna kamerą 13MP od Sony | Wyświetlone : 2022 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Propozycje nagród na marcowe giveaway od Gearbest.

Pora na marcowe rozdajo, Tym razem będą to 4 nagrody ze sklepu Gearbest.
Jeżeli macie jakieś propozycje na nagrody, nie za drogie, bez telefonów itp, to tu dawajcie propozycje.
Coś z tych propozycji zapewne będzie przeznaczone na nagrody.
Czytaj więcej : Propozycje nagród na marcowe giveaway od Gearbest. | Wyświetlone : 9231 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Konkursy

Smartwatch No.1 D7 z baterią na 5 dni

Smartwatch No.1 D7 obiecuje 5 dni na czuwaniu. Ponadto zastosowano 2 generacji czujnik tętna.
http://gadzet.telchina.pl/smartwatch-no ... ia-500mah/
Firma No.1 przygotował kolejny smartwatch który ma się wyróżniać żywotną Baterią. No.1 D7 będzie posiadał baterię o pojemności 500 mAh co zapewnić ma 5 dni czuwania na jednym ładowaniu.
Obrazek
Większość smartwatchy ma podstawowa wadę, krótki czas pracy na baterii zazwyczaj wystarczający na 1,5-2 dni. Firma No. 1 postanowiła wyjść na przeciw ...
Czytaj więcej : Smartwatch No.1 D7 z baterią na 5 dni | Wyświetlone : 1519 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Ulefone Power 2 Metalowa obudowa, 4GB RAM i bateria 6050mAh

Ulefone Power 2, telefon z ogromną baterią zadebiutuje na MWC 2017 w Barcelonie.
http://gadzet.telchina.pl/ulefone-power ... h-4gb-ram/
Po ogromnym sukcesie Ulefone Power, który okazał się najlepiej sprzedającym się telefonem chińskiego producenta, firma postanowiła wydać zmodernizowana wersję telefonu Ulefone Power 2
Obrazek

Nowy Ulefone Power 2 będzie posiadał ogromną baterię o pojemności 6050mAh, czyli tak jak u poprzednika, lecz zastosowano najnowszej generacji ogniwa Sony, co powinno wydłużyć żywotność baterii.

Power 2 ...
Czytaj więcej : Ulefone Power 2 Metalowa obudowa, 4GB RAM i bateria 6050mAh | Wyświetlone : 1550 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165502 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571