Teraz jest 5 maja 2025, o 23:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

dozownik mydła

ma ktoś taki dozownik mydła?
http://www.ebay.pl/itm/111817606472?_tr ... EBIDX%3AIT

Mój po prawie dwóch miesiącach przestał działać. Dioda cały czas miga na czerwono ale mydło nie leci.
Czytaj więcej : dozownik mydła | Wyświetlone : 1946 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

OnePlus 5 z certyfikatem 3C, zbliża się premiera.

OnePlus 5 otrzymał w Chinach i certyfikat 3C, co świadczy że telefon niebawem trafi do sprzedaży.

Obrazek
Certyfikat 3C zdradza nam, że OnePlus 5 będzie nazwany OnePlus A5000, z certyfikatu można się dowiedzieć jedynie jakie sieci będzie obsługiwał telefon, nie ma tam pełnych danych specyfikacji telefonu.

Czytaj Dalej..
OnePlus 5 z certyfikatem 3C
Czytaj więcej : OnePlus 5 z certyfikatem 3C, zbliża się premiera. | Wyświetlone : 1856 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi note 3, pierwsze przecieki

Xiaomi Mi Note 3 coraz bliżej. W chińskich mediach pojawiają się pierwsze przecieki na temat nowego flagowca Xiaomi.

Obrazek
Z plotek dowiadujemy się, że Xiaomi Mi Note 3 będzie napędzany przez procesor Qualcomm Snapdragon 835 który wspomagany będzie przez aż 8 GB pamięci RAM. Oczekuje się że pamięć wewnętrzna będzie miała pojemność 128GB lub 256GB
Xiaomi Mi Note 2 posiada podwójną zakrzywioną krawędź ekranu o przekątnej 5,7 cala. Oczekuje się że jego następca będzie wyposażony ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi note 3, pierwsze przecieki | Wyświetlone : 1489 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Elephone S8 , bezramkowy telefon (Wideo)

Elephone jest producentem który radzi sobie z produkcją telefonów bezramkowych, po Elephone S3 i S7 światło dzienne ujrzał Elephone S8
Obrazek

Dziś w sieci pojawiło się wideo z pracującym telefonem Elephone S8, który jest oczywiście wersja inżynierską, ale daje nam to wyobrażenie czego mamy się spodziewać po telefonie.

Czytaj dalej:
Bezramkowy Elephone s8 przyłapany na wideo
Czytaj więcej : Elephone S8 , bezramkowy telefon (Wideo) | Wyświetlone : 2406 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Uhans A6 Potwierdził wyciek informacji

Według Uhans Smartphone Facebook post, Uhans A6 pochodzi z ekranem 5.5 Inch HD TFT IPS, procesorem czterordzeniowym 1,3 GHz MT6580, 2 GB pamięci RAM + 16 GB, Androidem 6.0, akumulatorem 4150 mAh, wzorem stopu aluminium Premium i odciskiem palców. Kompletne funkcje Uhans A6 zostaną udostępnione na zbliżającym się światu Azji Expo Hong Kong z dwoma nowymi urządzeniami (mini A101 i S6). Jestem bardzo podekscytowany nowymi urządzeniami i wiem, że będzie to tanio pod względem ceny. ...
Czytaj więcej : Uhans A6 Potwierdził wyciek informacji | Wyświetlone : 7638 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

LeEco Pro 3 AI Edition z dwoma kamerami

Nie doczekaliśmy się wczoraj premiery Xiaomi MI6, ale zadebiutował za to LeEco Pro 3 AI Edition z podwójną kamerą.
Obrazek

Pro 3 będzie dostępny w dwóch wariantach, wariant high end (Eco) oferuje 64GB pamięci wewnętrznej (350 $) , zaś wariant Standard oferuje 32GB pamięci wewnętrznej ($ 260), i zasilany jest przez procesor Helio X23 o taktowaniu 2,3 GHz. Droższa wersją napędzana będzie przez Helio X27 z zegarem 2,6 GHz. Obydwie wersje będą wyposażone w 4 ...
Czytaj więcej : LeEco Pro 3 AI Edition z dwoma kamerami | Wyświetlone : 1798 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi6 oficjalnie zadebiutuje 19 Kwietnia

Wielu z nas oczekiwało, że dziś zadebiutuje długo wyczekiwany Xiaomi MI6. Jednak premiera telefonu nastąpi dopiero 19 Kwietnia.
Obrazek

Dziś w sieci pojawiły się oficjalne zapowiedzi z których wynika, że premiera Xiaomi Mi6 nastąpi za 8 dni, czyli 19 Kwietnia.
Na grafice jest informacja" Czekałeś 203 dni, czekaliśmy 7 lat”, co oznacza, że minęło już 203 dni od premiery Xiaomi MI 5S i prawie 7 lat od założenia firmy Xiaomi.

Czytaj dalej:
Premiera Xiaomi Mi6
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 oficjalnie zadebiutuje 19 Kwietnia | Wyświetlone : 1687 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Nubia Z17 Mini z podwójnym aparatem x2 13MP

Z17 Mini to kolejny produkt Nubi w tym roku, który może namieszać na półce telefonu ze średniej półki, chociaż nie koniecznie w pierwszym okresie sprzedażowym.

Obrazek
Model ten ma otrzymać w pełni metalową obudowę, nie mogło również podwójnego aparatu, oraz typowego designu dla tej marki, który już sam w sobie czyni ten telefon nieprzeciętnym.

Na froncie znajdziemy 5.2-calowy ekran 2.5D chroniony szkłem Gorilla Glass. Sercem Z17 Mini ma być procesor Snapdragon 653 wsparty 6GB pamięci ...
Czytaj więcej : Nubia Z17 Mini z podwójnym aparatem x2 13MP | Wyświetlone : 1901 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Xiaomi - uszkodzenie płyty głównej podczas aktualizacji

Witam! Czy jest możliwość uszkodzić nieodwracalnie płytę główną podczas aktualizacji czy instalacji jakiegoś romu?
Czytaj więcej : Xiaomi - uszkodzenie płyty głównej podczas aktualizacji | Wyświetlone : 3847 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

UMiDigi C Note chwali się baterią

UMiDigi C Note, telefon z żywotną baterią, metalową obudową, skanerem odcisków palca i Androidem 7 za 520zł! Telefon posiada też bardzo wąskie ramki wokół wyświetlacza.

http://gadzet.telchina.pl/umidigi-c-not ... etal-body/
UMiDigi , firma znana dawniej jako Umi prezentuje swój nowy telefon UMiDigi C Note. Ten całkowicie metalowy telefon chwali się dobrą żywotnością baterii.
Obrazek
W sieci umieszczono wideo które porównuje żywotność baterii UMiDigi C Note do Xiaomi Redmi Note 4 . ...
Czytaj więcej : UMiDigi C Note chwali się baterią | Wyświetlone : 1836 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571