Teraz jest 5 maja 2025, o 23:30

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Coolpad Cool Play 6 Telefon dla graczy.

Coolpad Cool Play 6 został wczoraj oficjalnie zaprezentowany jako smartfon do gier. Czy odniesie taki sukces jak Cool 1?
Obrazek

CZytaj dalej

Coolpad Cool Play 6
Czytaj więcej : Coolpad Cool Play 6 Telefon dla graczy. | Wyświetlone : 1925 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Pomoc w zainstalowaniu miui polska na xiaomi mi4c

Witam serdecznie , potrzebuję kogoś z Krk kto by poświecił chwilę czasu i zainstalował miui polska na mi4c !!! Oczywiście wiem że czas kosztuje :)
Czytaj więcej : Pomoc w zainstalowaniu miui polska na xiaomi mi4c | Wyświetlone : 3568 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Smartwatch NO.1 z gniazdem SIM i pulsometrem

Kilka ostatnich urządzeń firmy NO.1 nie oferowało wsparcia dla kart SIM. Najnowszy model SmartWatcha, No1 G8 będzie ponownie zapewniało obsługę karty SIM.
Obrazek

Czytaj Dalej
Smartwatch NO.1 G8
Czytaj więcej : Smartwatch NO.1 z gniazdem SIM i pulsometrem | Wyświetlone : 1574 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

UMIDIGI Crystal piękny bezramkowy tani telefon

Xiaomi Mi MIX doczekał się w Chinach wielu naśladowców i to w cenie kilkukrotnie niższej od pierwowzoru. UMIDIGI Crysta będzie pierwszym smartfonem z podwójnym aparatem i bezramkowym designem oraz pierwszym bezramkowym smartfonem w pełni aluminiowej obudowie. Bezramkowy UMIDIGI Crystal ma kosztować zaledwie 99$ !
Obrazek

Czytaj Dalej
Bezramkowy UMIDIGI Crystal
Obrazek
Obrazek

Telefon można kupić w przedsprzedaży w sklepie Banggood.com za 139.99$
Czytaj więcej : UMIDIGI Crystal piękny bezramkowy tani telefon | Wyświetlone : 5416 | Odpowiedzi : 28 | Dział : Nowości

Oukitel K4000 Plus z systemem chroniącym prywatność

Oukitel postanowił odświeżyć kolejny stary telefon, po modelu K6000 przyszła kolej na K4000 który po liftingu będzie nosił nazwę Oukitel K4000 Plus.
Obrazek

CZytaj Dalej
Oukitel K4000 Plus z podwójnym systemem
Czytaj więcej : Oukitel K4000 Plus z systemem chroniącym prywatność | Wyświetlone : 1466 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Umidigi crystal bezramkowiec za 99$

Co tu dużo pisać, może być hit w tanich tel za sprawą braku ramek i amoleda.
http://komorkomania.pl/34582,umidigi-cr ... y-smartfon
Hit czy kit według was?
Czytaj więcej : Umidigi crystal bezramkowiec za 99$ | Wyświetlone : 4492 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Vernee Thor E, 5 calowy telefon z bateria 5020 mAh

Vernee zaprezentował swój pierwszy telefon z ogromną baterią. Telefo Vernee Thor E będzie zmodernizowaną wersją Verne Thor.
Obrazek

Czytaj dalej
Vernee Thor E

Telefon można kupić za 129.99$ Napiszcie co sądzicie o tym telefonie. A tymczasem można zobaczyć recenzję Vernee Thor
Czytaj więcej : Vernee Thor E, 5 calowy telefon z bateria 5020 mAh | Wyświetlone : 1619 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL U22 z niecodzienną optyką

OUKITEL U22 to model który został zaprezentowany na niedawnych targach Electronics Exhibition. Telefon może być interesujący z powodu optyki jaka została w nim umieszczona.

Obrazek
Model U22 posiadał będzie aparat z dwoma obiektywami na froncie i na tylnej klapce. Co czyni go w pewnym sensie następcą modelu U20 Plus. Wiadomo w tej chwili o tym modelu tylko, iż będzie posiadał aparat 8MP (interpolowany do 13MP) i 0.3MP z tyłu oraz 5MP (interpolowany do 13MP) i ...
Czytaj więcej : OUKITEL U22 z niecodzienną optyką | Wyświetlone : 3624 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

HUAWEI NOVA NEED FULL RECOVERY

Witam.
Potrzebuję by ktoś mi udostępnił pełne recovery telefonu HUAWEI NOVA CAN-L11 przez TWRP
Najlepiej jeśli miałby ktoś wersję androida 7.0 + EMUI 5.0
Próbowałem zrobić update przez twrp nie robiąc kopii zapasowej no i się zepsuło wszystko :D
Więc możecie mnie powyzywać od debila co nie robi kopii ale pomóż ktoś xDDD
Nie pogardzę też wersją androida 6.0 + EMUI 4.1 bo właśnie taką miałem ;)

Niestety wszystkie próby wgrywania kończą się błędem ERROR ...
Czytaj więcej : HUAWEI NOVA NEED FULL RECOVERY | Wyświetlone : 1977 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Lenovo ZUK, Czy to juz koniec ?

ZUK to submarka należąca do Lenovo która dostarczała produkty wysokiej jakości w przystępnej cenie. PO udanym debiucie ZUK Z1 (recenzja) dobrze sprzedawał się też ZUK Z2, Zuk Z2 Pro , dobrze rokował też ZUK Edge, oczekiwano na ZUK-a Z3, ale czy fani doczekają się kolejnego ZUK-a ?
Obrazek

Czytaj Dalej
Czy to koniec submarki ZUK

Przykładowe Ceny Lenovo Zuk Z2
Banggood 175.98$
Gearbest International version 179.99$
Aliexpress 167$
Czytaj więcej : Lenovo ZUK, Czy to juz koniec ? | Wyświetlone : 1663 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571