Teraz jest 5 maja 2025, o 21:09

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Redmi note 4 przypadkowe polaczenia

Cześć.
Wszystkie dotychczasowe telefony z jakich korzystałem miały uklad: ostatnie numery / wybierz / co chcesz zrobić? SMS/ połączenie/ podjęta akcja.
A w wynalazku Xiaomi przypadkowo naciskasz palcem numer z listy ostatnich polaczeń... No i dzwonisz nie wiedząc nawet o tym.
Co zrobić aby przed połączeniem tel. pytal o to co chcemy zrobic?
Programy zewnętrzne? Stosuję zle ustawienia?
Czytaj więcej : Redmi note 4 przypadkowe polaczenia | Wyświetlone : 1948 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi6 Plus Nadchodzi.

Xiaomi Mi 6 jest najnowszym telefonem firmy, ale już jest mowa o Xiaomi Mi6 Plus który będzie powiększona wersją flagowca Xiaomi.
Obrazek

Czytaj dalej:
Xiaomi Mi6 Plus

Tymczasem zapraszam do przeczytania recenzji Xiaomi Mi6
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 Plus Nadchodzi. | Wyświetlone : 1417 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ivvi V3 5.5-calowy telefon z aparatem 13MP

Ivvi to jedna z mało znanych marek na naszym rynku, a ceny telefonów tej marki również nie zachęcają do zakupu. Model V3, który kilka dni temu został zaprezentowany, nierożni się niestety od swoich poprzedników.

Obrazek
Model ten posiada w pełni metalową konstrukcję, design ani nie jest zachęcający, ani zniechęcający, chyba określenie nijaki jest dobre w tym konkretnym wypadku.
Telefon posiada 5,5-calowy ekran HD, procesor, który nie został jeszcze ujawniony, wspomagany będzie 3GB pamięci RAM oraz ...
Czytaj więcej : Ivvi V3 5.5-calowy telefon z aparatem 13MP | Wyświetlone : 1454 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Sprawdz które telefony Meizu otrzymają Androida 7

Po niemal roku od premiery Androida 7 firma Meizu postanowiła zaktualizować część swoich smartfonów. Nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzić; lepiej późno niż wcale.
Obrazek

Jeżeli jesteś właścicielem jednego z poniższych telefonów Meizu to masz powody do radości.:

Pro 6 Plus
Pro 6
Pro 6s
Pro 5
MX6
Note M5
Note M3
Max M3

Wersja beta powinna wyć dostępna już dziś, jednak aktualizację zaczną się w 10 lipca.

Meizu jutro obchodzi 5-lecie systemu Flyme ...
Czytaj więcej : Sprawdz które telefony Meizu otrzymają Androida 7 | Wyświetlone : 1664 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LG G6 H870DS Dual SIM (64GB)

Hej,

chcę zakupić LG G6 H870DS Dual SIM (64GB), który ma dodatkowo jeszcze dobry DAC na pokładzie. Zastanawiam się, gdzie mogę go kupić?

Narazie znalazłem:

https://www.wondamobile.com/lg-g6-h870d ... -free.html
https://bludiode.com/pl/telefony-i-smar ... 64gb-black

Ten drugi niby spoko, bo w PL, ale drożej. Z drugiej strony, jakbym brał na firmę, to pełny VAT. Tylko, że nawet własnego certyfikatu SSL nie ogarniają...
Czytaj więcej : LG G6 H870DS Dual SIM (64GB) | Wyświetlone : 2905 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Bluboo S8 do zdłudzenia podobny do Samsunga S8

Jeszcze niedawno ambicją małych chińskim producentów było wyprodukowanie telefonu bez bocznych ramek, na wzór Xiaomi Mi MIX. Po opanowaniu tej sztuki przyszła pora na klony Samsunga S8. Po Leagoo także Bluboo dołączy do klubu twórców planujących uwolnić telefon z ekranem o proporcjach 18: 9.
Obrazek

czytaj dalej
Bluboo S8
Czytaj więcej : Bluboo S8 do zdłudzenia podobny do Samsunga S8 | Wyświetlone : 1471 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LEAGOO KIICAA Nowa seria smartfonów z ekranami 18:9

Firma LEAGOO planuje w najbliższym czasie wypuścić nową serię telefonów KIICAA która zdaniem firmy ma zaskoczyć designem, parametrami jak i ceną.
Obrazek

Czytaj dalej:
LEAGOO KIICAA
Czytaj więcej : LEAGOO KIICAA Nowa seria smartfonów z ekranami 18:9 | Wyświetlone : 1374 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Leagoo KIICAA S8 z wyświetlaczem 18:9 i procesorem MT6763

Leagoo postanowiła pojechać na fali popularności wyświetlaczy 18:9 i stworzyła model Leagoo KIICAA S8. Kolejna marka Chińska, która ma zamiar zyskać na popularności Samsung Galaxy S8?

Obrazek
Nowy model Leagoo może popisać się interesującą specyfikacją. Z przodu umieszczono ekran 5.72-cali, wykonany w rozdzielczości 1440 × 720. W sprzedaży pojawi się również model z wyświetlaczem 5.9-cala (KIICAA S8 Premium). Sercem telefonu będzie 8-rdzeniowy procesor MT6763 z taktowaniem oraz układem graficznym Mali G71 MP2. Procesor wspierać będzie ...
Czytaj więcej : Leagoo KIICAA S8 z wyświetlaczem 18:9 i procesorem MT6763 | Wyświetlone : 1509 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Czy to Meizu MIX?

W chińskich mediach pojawiły się zdjęcia rzekomego nowego telefonu Meizu, który zgodnie z nowym trendem posiada minimalne ramki boczne na trzech krawędziach ekranu.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu MIX
Czytaj więcej : Czy to Meizu MIX? | Wyświetlone : 1379 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Smarwatch NO.1 F3 z baterią ładowaną raz do roku.

Smarwatche i smartbandy mają wiele zalet i jedną podstawową wadę, krótki czes pracy na jednym ładowaniu. Smartwatch NO.1 F3 pozwoli ci zapomnieć gdzie jest ładowarka, urządzenie może pracować na jednym ładowaniu prze cały rok!
Obrazek

Czytaj dalej
Smartwatch NO.1 F3
Czytaj więcej : Smarwatch NO.1 F3 z baterią ładowaną raz do roku. | Wyświetlone : 1424 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571