Teraz jest 5 maja 2025, o 11:41

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi zapowiada flagowca z podwójnym aparatem - Mi MIX2?

Xiaomi na swoim Twitterze, iż pracuje nad nowym telefonem flagowym, który obsługiwał będzie podwójną optykę. Planowany dzień premiery tego modelu to 5 września czyli w trakcie targów IFA w berlinie.

Obrazek
W zasadzie to nie wiadomo nic oprócz daty premiery i podwójnego aparatu. Jest to dość ciekawe zagranie, ponieważ bardzo popularne ostatnio stało się wypuszczanie kontrolowanych wycieków z informacjami o poszczególnych parametrach nadchodzących modeli.

Najbardziej popularną tezą w sieci jest następca Mi MIX, czyli druga ...
Czytaj więcej : Xiaomi zapowiada flagowca z podwójnym aparatem - Mi MIX2? | Wyświetlone : 1586 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Vernee M5 wkrótce trafi do sprzedaży

Chiński producent telefonów Vernee zamierza wydać telefon z 5.2 calowym wyświetlaczem - Vernee M5. Jest to odpowiedz firmy na zapotrzebowanie rynku na telefony z wyświetlaczami poniżej 5.5 cala.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Vernee M5
Czytaj więcej : Vernee M5 wkrótce trafi do sprzedaży | Wyświetlone : 1553 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Nomu S 30 Nie jest wykrywany przez komputer

Taki problem
Kupiłem telefon.
Podłączyłem do kompa. Pojawił się normalnie jako dysk.
Podłączyłem po raz drugi i ... jest tylko ładowanie.
W panelu sterowania wyświetla się w urządzeniach jako S30 ale ...
Na jednym laptopie to samo a na drugim jest normalnie widoczny. Wszystkie kompy są na windows 8.
Co za .....?
Czytaj więcej : Nomu S 30 Nie jest wykrywany przez komputer | Wyświetlone : 1565 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Smartwatch NO.1 D9 w fazie projektowania z użytkownikami.

Firma NO.1 pracuje nad kolejnym smartwatchem. NO.1 D9 ma być pierwszym smartwatchem z wymienna metalową bransoletą i kopertą
Obrazek

NO.1 G9 będzie posiadał kwadratową kopertę , smartwatch będzie pracował pod kontrola androida. Firma rozważ dwie wersje tego zegarka:
Wersja 1: 512 MB + 8 GB pamięci wewnętrznej
Wersja 2: 1 GB + 16 GB pamięci (10 USD droższy niż wersja 1)
Obrazek
Obrazek
Moim skromnym zdaniem dla androida absolutne minimum to 1GB, jeżeli jednak macie ...
Czytaj więcej : Smartwatch NO.1 D9 w fazie projektowania z użytkownikami. | Wyświetlone : 1502 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Uwaga na sprzedawce promotus na allegro

Witam! Chciałbym Was ostrzec przed sprzedawca promotus który funkcjonuje na allegro dokładna nazwa "OnLine" Trading Company"
adresu nie upubliczniamy bez zgody !!! //Zielony14
Słaby kontakt, długi czas wysyłki sprzedający nie daje paragonu ani faktury. To jest jeszcze nic. Kupiłem u niego telefon LeTv Cool 1 roku niestety po 2 miesiącach odmówił posłuszeństwa ekran dotykowy. Po próbie kontaktu ze sprzedającym telefon nie odpowiada, skrzynka meilowa także cisza. Sprzedawca zapewniał ze daje rok gwarancji na terenie polski ...
Czytaj więcej : Uwaga na sprzedawce promotus na allegro | Wyświetlone : 1930 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Zbliża sie premiera Xiaomi Mi MIX 2

Xiaomi Mi Mix do tej pory budzi duże emocje, jest chętnie naśladowany przez innych chińskich producentów, a firma Xiaomi szykuje się do wydania drugiej generacji tego telefonu
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi MIX 2 z certyfikatami, premiera coraz bliżej.
Czytaj więcej : Zbliża sie premiera Xiaomi Mi MIX 2 | Wyświetlone : 1621 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Elephone S8 kolejnym prawie bezramkowym telefonem

Elephone S8 jest odpowiedzią firmy na Mi MIXa, czyli telefon Xiaomi który ma wąskie obejmy ekranu.
Obrazek

Można zobaczyć prezentację telefonu

Kliknij, jeżeli film nie działa

Telefon jest już dostępny w przedsprzedaży w sklepie Gearbest w kolorze czarnym oraz niebieskim.

Czytaj dalej
Elephone S8 Cena i Specyfikacja
Czytaj więcej : Elephone S8 kolejnym prawie bezramkowym telefonem | Wyświetlone : 2058 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Lenovo K8 Note z procesorem Helio X23

Lenovo zaprezentował swój AS w rękawie, model K8 Note. Telefon ten ma szansę na spory sukces dzięki połączeniu przystępnej ceny z rozsądną specyfikacją, a przynajmniej tak twierdzi producent.

Obrazek
Model K8 Note nie posiada bezramkowego ekranu, co może nawet odrobinę dziwić przy popularności tego typu telefonów. Oczywiście nie jest niespodzianką iż w telefonie znajdziemy podwójny aparat z przodu (13MP PureCel® Plus + 5MP), z przodu natomiast 13MP.

Sercem telefonu będzie 10-rdzeniowy procesor Helio X23 taktowany ...
Czytaj więcej : Lenovo K8 Note z procesorem Helio X23 | Wyświetlone : 1550 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Ulefone S8 Pro - podwójna kamera i niska cena

Ulefone S8 Pro jest tanim telefonem z podwójną kamerą, procesorem Mediatek MT6737 i 2 GB pamięci RAM. Firma zaprezentowała film w którym chwali się działaniem telefonu.
Obrazek

Telefon można kupić na aliexpress za79.99$

Czytaj dalej
Ulefone S8 Pro
Czytaj więcej : Ulefone S8 Pro - podwójna kamera i niska cena | Wyświetlone : 1653 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi Note 5A z Lampą doświetlającą z przodu

Xiaomi Redmi Note 5A zbliża się wielkimi krokami, najnowsze plotki mówią, że telefon ma przednią lampę błyskową.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi Note 5A z lampą LED z przodu
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 5A z Lampą doświetlającą z przodu | Wyświetlone : 3268 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571