Teraz jest 4 maja 2025, o 23:59

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi A1 Nogaut 7.1.2 niemożliwość założenia konta googl

Witam,

Zakupiłem dwa dni temu telefon Xiaomi Mi A1 na tronie sklepu "Proline", podkusiła mnie najniższa cena na rynku w Polsce oraz informacja że telefon jest z polskiej dystrybucji, ale do rzeczy. Uruchamiam pierwszy raz telefon i pyta mnie o połączeniu z internetem aby pobrać aktualizacje. Sparuję telefon z moim wifi i wyświetla się komunikat, że wyszukuje aktualizacji i może potrwać to chwileczkę. Niestety ta chwila trwa trwa ... i tak mogę czekać 30minut jak ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi A1 Nogaut 7.1.2 niemożliwość założenia konta googl | Wyświetlone : 1832 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

GW i Tabletowo

Hehehe, ale sumka musiała pójść do pani Kasi Pury, która chwali się na forum swojego portalu aplikacjami typu kalendarzyk :D
Dogadali się i blokują komentarze odnośnie współpracy:

WPIS:
Obrazek

CENZURA:
Obrazek

mój tweet:
Obrazek
Czytaj więcej : GW i Tabletowo | Wyświetlone : 1744 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Razer wyda telefon dla graczy.

Marka Razer dobrze znana jest graczom, ale niespodziewanie Razer chce zaistnieć też na rynku smartfonów ze swym pierwszym telefonem który ujrzy światło dzienne już 1 listopada.
Obrazek

Czytaj dalej
Telefon Razer dla miłośników gier
Czytaj więcej : Razer wyda telefon dla graczy. | Wyświetlone : 2132 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

W jakich piwach gustujecie?

Jako,że od dłuższego czasu kupuję różne piwa by znaleźć te najlepsze w rozsądnej cenie (nie lubię kraftowych), chciałem doradzić się Was, forumowych kolegów, co możecie polecić mnie jak i innym.
Dzielcie się opiniami. Najlepiej propozycje wraz z cenami.

Oczywiście najpopularniejsze odpadają, oraz w budżecie <3zł , gdyż takich nie pijam :D

Ja od siebie polecam
-Grolsch(6-6,70zł / 0,5l)
W biedronce można kupić za 5 zł ale nie wchodzi mi, jak to browar z biedry ...
Czytaj więcej : W jakich piwach gustujecie? | Wyświetlone : 7030 | Odpowiedzi : 54 | Dział : HydePark

Meiigoo S8 6.1 cala 18:9 4GB RAM 64GB ROM Dual Camera 615zł

Meiigoo S8 to telefon egzotycznej marki który próbuje naśladować Samsunga S8. Telefon wyceniony na 615zł jest całkiem nieźle wyposażony.
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Telefon można kupić w sklepie banggood.com za jedyne 165.99$ czyli 615 zł

Czytaj dalej
Meiigoo S8 6.1 cala 18:9 , 4GB RAM 64GB ROM
Czytaj więcej : Meiigoo S8 6.1 cala 18:9 4GB RAM 64GB ROM Dual Camera 615zł | Wyświetlone : 1628 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Chinskie LEGO

Jest to mój pierwszy post na forum.
Poszukuję gdzie można kupić klocki producenta ShanTou LianHuan Toys & Crafts Co.,Ltd który branduje swoje wyroby nazwą Star Diamond
Strona producenta tu:
http://www.lhtoys.com/en/about.aspx

Czy są forumowicze którzy by się podzielili doświadczeniem w zakupie klocków innych producentów? Co polecacie, a czego stanowczo nie kupować?

Z gory dziękuje na odzew.
Czytaj więcej : Chinskie LEGO | Wyświetlone : 4577 | Odpowiedzi : 19 | Dział : HydePark

ZTE Nubia Z17S

ZTE Nubia Z17S i Z17 Mini S prawdopodobnie dziś trafią do sprzedaży w Chinach, jeden ze sklepów zamieścił już nawet ofertę, lecz szybko została usunięta
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
ZTE Nubia Z17S i Z17 Mini S
Czytaj więcej : ZTE Nubia Z17S | Wyświetlone : 2004 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Codzienna pełna lista kuponów znizkowych do Gearbest

>> Codzienna porcja kuponów i promocji. <<

Aktualizacja codziennie w godzinach 8:00 -11:00
Czytaj więcej : Codzienna pełna lista kuponów znizkowych do Gearbest | Wyświetlone : 5869 | Odpowiedzi : 0 | Dział : GearBest.com

Redmi 5 Plus. Nadchodzi tani pełnoekranowy telefon Xiaomi

Xiaomi Redmi 5 Plus będzie kolejnym smartfonem inspirowanym Galaxy S8 z wąskimi ramkami na górze i na dole. Telefon jak na Redmi przystało, nie będzie drogi, w Chinach ma kosztować 999 Yuanów (150$)
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 5 Plus
Czytaj więcej : Redmi 5 Plus. Nadchodzi tani pełnoekranowy telefon Xiaomi | Wyświetlone : 2221 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Casio G-shock GWG100

Czy ktoś wie gdzie u chińczyka mogę kupić dobrą replikęcasio g-shock GWG-100 (link poniże). A może zna ktoś tę stronę ?
http://www.ioffer.com/i/casio-g-shock-g ... =413967093
Czytaj więcej : Casio G-shock GWG100 | Wyświetlone : 1743 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571