Teraz jest 4 maja 2025, o 07:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Leagoo otwiera centrum serwisowe w Polsce

Leagoo otwiera centrum obsługi serwisowe w Polsce!

Obrazek

Dla wielu użytkowników smartfonów szybka i responsywna obsługa klienta jest kluczowa przed podjęciem decyzji o zakupie.
Jakkolwiek zaawansowany technologicznie twój telefon nie jest, może potrzebować naprawy serwisowej.

Dla części chińskich producentów docelowe rynki zbytu są dalegop poza granicami Państwa Środka.
Jeśli jednak kupiłeś telefon od takiego producenta i zachodzi potrzeba naprawy telefonu, musi być on wysłany do Chin, co zajmuje sporą ilość czasu, nie wspominając o kosztach ...
Czytaj więcej : Leagoo otwiera centrum serwisowe w Polsce | Wyświetlone : 4169 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Oppo Find 9 z technologią ładowania Super VOOC

OPPO planuje wznowić swoją flagową serię Find. Ostatnio wydane w 2014 roku telefony z serii Find posiadały najnowszy procesor Qualcomm. Najnowszy Find 9 posiada ponadto superszybką technologię ładowania o nazwie Super VOOC.

Obrazek

Czytaj Dalej

Oppo Find 9 z technologią szybkiego ładowania SuperVOOC
Czytaj więcej : Oppo Find 9 z technologią ładowania Super VOOC | Wyświetlone : 1621 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Problem ze śledzeniem paczki

Witam

Widziałem tutaj kilka innych postów bardzo podobnego typu dlatego chcę założyć swój bo być może jak w tamtym przypadku są tu ludzie w podobnej sytuacji albo tacy którzy taką przeszli i pomogą mi ogarnąć sytuację a mianowicie zakupiłem produkt na stronie Gearbest a dane na stronie do śledzenia przesyłek przestały być aktualizowane (na każdej sprawdziłem kilka) dlatego chce się dowiedzieć czy coś się dzieje i czy inni którzy również zamawiali coś w podobnym okresie ...
Czytaj więcej : Problem ze śledzeniem paczki | Wyświetlone : 1653 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Nie odebrana przesyłka - co dalej.

Witam. Mam pytanie - nie odebrałem paczki z winy poczty - nie otrzymałem powiadomienia.
Kiedy je otrzymałem - przesyłki już nie było - została odesłana. Mieszkam w szwecji i moja poczta to post nord. Tłumaczyli , że to był błąd systemu ,i to nie ich wina.
Zadzwoniłem do centrali i powiedzieli mi, że przesyłka już opuściła teren szwecji i nic już nie mogą zrobić.
Napisałem do sprzedawcy na ali z opisem sytuacji - napisał, że ...
Czytaj więcej : Nie odebrana przesyłka - co dalej. | Wyświetlone : 1629 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

CES 2018 – Najważniejsze targi elektroniki użytkowej

Największe na świecie targi elektroniki oraz nowych technologii, odbywają się corocznie w styczniu w Las Vegas w Nevadzie .W tym roku odbędą się po raz 51 Na pokazie prezentowane są nowe produkty, prototypy oraz nowości technologiczne.
Obrazek

Targi CES przyczyniły się do rozwoju elektroniki użytkowej oraz promocji nowych technologii takich jak drony, autonomiczne samochody itp.
Dokładnie za tydzień największe firmy z całego świata po raz 51 w historii będą prezentowały swoje najnowsze produkty oraz produkty ...
Czytaj więcej : CES 2018 – Najważniejsze targi elektroniki użytkowej | Wyświetlone : 1664 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LeRee Le3

Przeglądając forum natrafiłem na wątek o romie leree instalowanym do cool1.Zaciekawiło mnie to i trochę poszperałem w necie. Tel. Leree le3 na ali jest w sprzedaży. Ruscy na yt trochę go opisują. Opinie są dość pozytywne. Czy ktoś z Was może napisać swoją opinię o tym fonie? Pomału zbliża się czas wymiany mojego redmi 3s na coś nowszego. Warto?
Czytaj więcej : LeRee Le3 | Wyświetlone : 24659 | Odpowiedzi : 86 | Dział : LeTV LeEco

Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 Dual USB Quick Charge 3.0

Powerbanki ciszą się sporym zainteresowaniem, zwłaszcza wśród osób które nie mogą sobie pozwolić na wyłączenie swojego smartfona lub innego urządzenie w najmniej oczekiwanym momencie.
Obrazek
Bardzo dobrą renomą cieszą się powerbanki Xiomi i dziś chciałbym wam zaprezentować jeden z najnowszych produktów firmy, Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 Dual USB Quick Charge 3.0
Powerbank Xiaomi drugiej generacji wyróżnia się technologią szybkiego ładowania Quick Charge 3.0 co jest w pewnych sytuacjach na wagę złota. Ale to nie ...
Czytaj więcej : Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 Dual USB Quick Charge 3.0 | Wyświetlone : 1656 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bezramkowy telefon TCL A5 (Alcatel 5)

O TCL nie słyszałem już dość długo, firma wydaje telefony dość rzadko. Znana jest z tego, iż jest odpowiedzialny za produkcję telefonów Acatela i jeden z obecnych licencjobiorców marki BlackBerry.

Obrazek

A dość niedawno pojawiły się zdjęcia na China Mobile Global Partner Conference z zaprezentowanym tam modelem A5. Pierwsze co się rzuca w oczy to bezramkowy front, no może do końca bezramkowy to nie jest, jak by się przyjrzeć, jednak niewiele brakuje... ;). Z potwierdzonych ...
Czytaj więcej : Bezramkowy telefon TCL A5 (Alcatel 5) | Wyświetlone : 2011 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Zapals-usunięcie konta

Jak usunąć konto w Zapals? Od 3 tygodni piszę do nich w tej sprawie i cisza.
Czytaj więcej : Zapals-usunięcie konta | Wyświetlone : 1705 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Czy idzie odblokować volte w mtk?

Bawię się w odblokowanie volte.
W tej chwili mam menu ims w mtk engineering oraz wybór w ustawieniach. Jednak po wybraniu czegokolwiek mam same błędy. Jak na zdjęciu. Czy przy zablokowanym bootloaderze te opcje jakoś zmieniać? Pomijając to że będzie działało volte.Obrazek
Czytaj więcej : Czy idzie odblokować volte w mtk? | Wyświetlone : 1975 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571