Teraz jest 10 sie 2025, o 00:23

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Czy to Meizu MIX?

W chińskich mediach pojawiły się zdjęcia rzekomego nowego telefonu Meizu, który zgodnie z nowym trendem posiada minimalne ramki boczne na trzech krawędziach ekranu.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu MIX
Czytaj więcej : Czy to Meizu MIX? | Wyświetlone : 1429 | Odpowiedzi : 2

Smarwatch NO.1 F3 z baterią ładowaną raz do roku.

Smarwatche i smartbandy mają wiele zalet i jedną podstawową wadę, krótki czes pracy na jednym ładowaniu. Smartwatch NO.1 F3 pozwoli ci zapomnieć gdzie jest ładowarka, urządzenie może pracować na jednym ładowaniu prze cały rok!
Obrazek

Czytaj dalej
Smartwatch NO.1 F3
Czytaj więcej : Smarwatch NO.1 F3 z baterią ładowaną raz do roku. | Wyświetlone : 1473 | Odpowiedzi : 0

Elephonew S8 z 6 calowym ekranem 2K (bezramkowym) ?

Elephone S8 będzie posiadał 6 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 2K i kilka innych atutów.

Obrazek
Obrazek
Czytaj dalej
Elephone S8 ekran 2K
Czytaj więcej : Elephonew S8 z 6 calowym ekranem 2K (bezramkowym) ? | Wyświetlone : 1992 | Odpowiedzi : 2

Składane e inki przyszłością książek

Firma E Ink przedstawiła swój prototyp nowego wyświetlacza e-ink, który można składać.

Obrazek

Jak możecie sprawdzić na materiale wideo, nowy wyświetlacz faktycznie może składać się bez problemu, co pozwala go zaimplementować w wielu różnych wariacjach. Wyobraźcie sobie nareszcie elastyczne smart opaski, w zasadzie nie trzeba sobie wyobrażać, bo opaski tego typu są już produkowane. co również jest potwierdzone w materiale. Brzmi bardzo dobrze. Model prezentowany na początku posiada 10.2 calowy wyświetlacz.

Zapowiada się bardzo ciekawy ...
Czytaj więcej : Składane e inki przyszłością książek | Wyświetlone : 2288 | Odpowiedzi : 3

Xiaomi Redmi Pro 2 z bezramkowym wyświetlaczem.

Telefony z wyświetlaczami otoczonymi wąskimi ramkami cieszą się dużą popularnością, a to wszystko za sprawą flagowego Xiaomi Mi MIX. Obecnie nad podobnymi telefonami pracują nawet małe chińskie firmy jak Doogee, Bluboo i Elephone . Firma Xiaomi pracuje nad kolejnymi telefonami, mowa jest o Mi MIX 2 oraz Xiaomi Redmi Pro 2

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi PRO 2
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Pro 2 z bezramkowym wyświetlaczem. | Wyświetlone : 6277 | Odpowiedzi : 46

Xiaomi Mi MIX 2 - nowa koncepcja. Zdjęcia

Nowe projekty koncepcyjne Xiaomi MI MIX 2 opublikowane w sieci.
Obrazek

Obrazek

Czytaj Dalej:

Xiaomi Mi MIX 2 projekt koncepcyjny
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 2 - nowa koncepcja. Zdjęcia | Wyświetlone : 2052 | Odpowiedzi : 2

Bezramkowy BLUBOO S1 z procesorem Helio P25

Firma BLUBOO postanowiła zrobić swoją wersję Samsunga S8 i z tego powodu właśnie powstał model S1. Oczywiście główny ficzer telefonu to bezramkowy ekran, choć sama specyfikacja nie jest również najgorsza.

Obrazek

Sercem tego modelu będzie 8-rdzeniowy procesor Helio P25 z taktowaniem 2.5GHz oraz układem graficznym Mali-T880 MP2. Telefon dostępny będzie w dwóch wersjach, 4GB+64GB oraz 6GB+128GB, dodatkowo wspierał będzie karty microSD do 256GB. Optyka wygląda całkiem przyjemnie, z przodu znajdziemy aparat 8MP, natomiast na tylnej ...
Czytaj więcej : Bezramkowy BLUBOO S1 z procesorem Helio P25 | Wyświetlone : 6965 | Odpowiedzi : 19

Cool o symbolu CVC-A0 zauważony w TENNA

Ostatnie miesiące dla LeEco nie były zbyt udane z powodu kłopotówh finansowych, firma dokonała redukcji zatrudnienia w amerykańskim oddziale firmy. Mimo kłopotów, chińska spółka zanotowała wzrost przychodów w Q1 2017. Na horyzoncie pojawił się też kolejny telefon sub-marki Cool
Obrazek
Czytaj dalej
LeEco Cool CVC-A0
Czytaj więcej : Cool o symbolu CVC-A0 zauważony w TENNA | Wyświetlone : 1447 | Odpowiedzi : 0

UMIDIGI Z1 Najcieńszy smartfon z pojemną baterią

W ostatnim czasie obserwowaliśmy szybki postęp we wzroście wydajności telefonów, jakości zdjęć czy jakości prezentowanego obrazu.
Jednak nadal nie ma postępu w dziedzinie zwiększenia pojemności akumulatorów.
Obrazek

Czytaj dalej;
UMIDIGI Z1
Czytaj więcej : UMIDIGI Z1 Najcieńszy smartfon z pojemną baterią | Wyświetlone : 1747 | Odpowiedzi : 5

Czy to Xiaomi Redmi 5?

W sieci pojawiły się zdjęcia nowego telefonu Xiaomi , sądzi się że może to być Xiaomi Redmi 5.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej:
Xiaomi Redmi 5
Czytaj więcej : Czy to Xiaomi Redmi 5? | Wyświetlone : 2025 | Odpowiedzi : 9

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580