Teraz jest 7 sie 2025, o 08:28

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Leagoo KIICAA Power 2GB, 4000mAh i skaner za 230zł

Szukasz taniego telefonu? może zainteresuje Cię Leagoo KIICAA Power. Telefon ten kosztuje niespełna 230zł i jak na budżetowca jest nieźle wyposażony.
Obrazek

Obrazek
Telefon LEAGOO KIICAA POWER można kupić na aliexpress za 61.54$

Czytaj dalej
Leagoo Kiicaa Power
Czytaj więcej : Leagoo KIICAA Power 2GB, 4000mAh i skaner za 230zł | Wyświetlone : 1554 | Odpowiedzi : 0

Cubot Note Plus z dobrym aparatem i ekranem 5.2"

Firma Cubot zapowiedziała bardzo ciekawy model Cubot Note Plus, model który ma niezwykle interesującą specyfikację. Czyżby firma nareszcie wypuściła jakieś ciekawe urządzenia?

Obrazek
Pierwszą bardzo dobrą wiadomością jest optyka, telefon z przodu, jak i z tyłu ma otrzymać aparat 16MP. Pewne jest, że z tyłu aparat z przesłoną f/2.0, będzie z sensorem Sony, nie potwierdzono czy z przodu również.

Ciekawy jest również wybór rozmiaru ekranu, który wynosić będzie 5,2 -cale FHD. W czasie gdy najczęściej ...
Czytaj więcej : Cubot Note Plus z dobrym aparatem i ekranem 5.2" | Wyświetlone : 1480 | Odpowiedzi : 1

Doogee MIX, pierwsze chwile z klonem Xiaomi MI MIX

Doogee MIX, prawie jak Xiaomi MI MIX. Powierzchownie podobne, sprzętowo już trochę mniej. Dziś pierwsze chwile z telefonem.
Obrazek

SPECYFIKACJA Doogee Mix :

5.5-calowy wyświetlacz HD Super AMOLED, 267ppi
Procesor 8-rdzeniowy MediaTek Helio P25 2,5 GHz
Grafika Mali T880
6 GB pamięci RAM
64 GB pamięci wewnętrznej
16MP + 8MP podwójna kamera tylna, lampa błyskowa LED
Aparat przedni 5MP
DUAL SIM
WiFi 802.11 b / g / n
Bluetooth 4.0
GPS, A-GPS
Skaner odcisków palców ...
Czytaj więcej : Doogee MIX, pierwsze chwile z klonem Xiaomi MI MIX | Wyświetlone : 3824 | Odpowiedzi : 13

Xiaomi Mi 5X Miui 9 i podwójny aparat w przystępnej cenie.

Firma Xiaomi zaprezentowała wczoraj najnowszą odsłonę systemu MIUI oraz telefon Xiaomi Mi 5X. Telefon szczyci się podwójnym aparatem i przystępną ceną.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi 5X specyfikacja Cena
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 5X Miui 9 i podwójny aparat w przystępnej cenie. | Wyświetlone : 1820 | Odpowiedzi : 11

W 2 kwartale 2017 Xiaomi odnotowało 60% wzrozt sprzedaży.

Opublikowano raport firmy analitycznej Canalys dotyczący sprzedaży smartfonów w Chinach. Zaskakująco dobre wyniki Xiaomi.
Obrazek

Czytaj dalej
Sprzedaż telefonów w Chinach w Q2 2017r
Czytaj więcej : W 2 kwartale 2017 Xiaomi odnotowało 60% wzrozt sprzedaży. | Wyświetlone : 1502 | Odpowiedzi : 6

MIUI 9 zaprezentowane

Dziś w Pekinie na konferencji prasowej zaprezentowano nowy telefon Xiaomi Mi5x, ale nie to było głównym punktem programu lecz najnowsza wersja MIUI 9.
Obrazek

Czytaj dalej
MIUI 9
Czytaj więcej : MIUI 9 zaprezentowane | Wyświetlone : 1530 | Odpowiedzi : 1

Blackview A7

Mało jest telefonów na rynku których cena nie przekracza 50 dolarów, jednym z wyjątków jest Blackview A7
Obrazek
W tak niskiej cenie nie można się spodziewać cudów po telefonie, ale pomimo tego telefon ma cechy dużo droższych urządzeń.

Wielu z was powie że 1GB RAM przekreśla ten telefon, pamiętajmy jednak że kosztuje on 180zł wraz z przesyłką, a można go kupić np na aliexpress

Czytaj dalej
Blackview A7
Czytaj więcej : Blackview A7 | Wyświetlone : 1605 | Odpowiedzi : 0

Cubot Note Plus posiada z przodu aparat 16MP

Cubot sprzedawany jest w kilku sieciach handlowych w Polsce, więc informacja o kolejnym telefonie może wielu z Was zainteresować. Już za miesiąc ma do sprzedaży trafić Cubot Note Plus. Czym będzie się wyróżniał?
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Cubot Note Plus
Czytaj więcej : Cubot Note Plus posiada z przodu aparat 16MP | Wyświetlone : 1432 | Odpowiedzi : 2

Automatyczny parasol Xiaomi od dziś w sprzedaży.

Xiaomi znane jest z produkcji telefonów, ale firma wzorem Samsunga produkuje przeróżne rzeczy. Dziś do sprzedaży trafi automatyczny parasol.
Obrazek

Czytaj dalej
Parasolka Xiaomi
Czytaj więcej : Automatyczny parasol Xiaomi od dziś w sprzedaży. | Wyświetlone : 1603 | Odpowiedzi : 2

Vkworld Mix+ kolejny niedrogi bezramkowy telefon

Firma Vkworld pragnie przejąć tytuł najtańszego bezramkowego telefonu, a pomóc osiągnąć ma mu to model Vkworld Mix+. Czy obietnice zostaną spełnione to już inna historia.

Obrazek
Nie ujawniono jeszcze za wiele szczegółów ze specyfikacji tego urządzenia, jednak potwierdzono aparat 13MP z tyłu oraz 8MP aparatem z przodu. Na froncie znajdziemy 5,5-calowy ekran LG, chroniony szkłem hartowanym Gorilla Glass 4.

Kliknij, jeżeli film nie działa

Nie ujawniono niestety procesora, pewne jest jedynie, że będzie go wspierać 3GB pamięci oraz 32GB ...
Czytaj więcej : Vkworld Mix+ kolejny niedrogi bezramkowy telefon | Wyświetlone : 1442 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579