Teraz jest 6 sie 2025, o 14:35

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Xiaomi Mi 6 6/64 GB za 189.99 dolarów + inne super promocje

Xiaomi Mi 6 za 675 złotych? Tak, takie oferty są w sklepie gearbest.com.
Wiele super ofert dostępne jest w sklepie gearbest.com, jednak ilość kuponów jest ograniczona, więc trzeba się śpieszyć z zakupem.
Obrazek

Kilka przykładowych promocji
Godzina 12:00
Xiaomi Mi Band 2 za 16.99 dolarów z kodem harvest063 (ok. 60 złotych)
Xiaomi Power Bank 2 za 21.99 dolarów z kodem harvest070 (ok. 78 złotych)
Waga Xiaomi Smart Weight Scale za 37.99 dolarów z kodem harvest064 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 6 6/64 GB za 189.99 dolarów + inne super promocje | Wyświetlone : 2125 | Odpowiedzi : 5

Xiaomi Redmi 5A zauważony w TENNA.

Wszystko wskazuje na to, że po Xiaomi Mi A1 kolejnym telefon z Androidem będzie Redmi 5A. Telefon pojawił się już na TENAA.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 5A
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5A zauważony w TENNA. | Wyświetlone : 1600 | Odpowiedzi : 4

Banggood.com podsumowanie 11 rocznicy sklepu

Od jutra przez 4 kolejne dni sklep Banggood.com celebrował będzie podsumowanie 11 rocznicy istnienia. Z tej okazji dla klientów przygotowano wiele zniżek i promocji.
Obrazek
W tym dniu wiele artykułów będzie można kupić o 11 dolarów taniej, lub z 11% upustem.
Nie zapomnij w tym dniu odwiedzić tej strony.

Dobiega też końca Giveaway, gdzie czekają na was trzy nagrody, zapraszam do udziału.
banggood-com-rozdaje-nagrody-giveaway-konkurs-t34925.html

Poniżej Kilka kuponów z banggood.com, ...
Czytaj więcej : Banggood.com podsumowanie 11 rocznicy sklepu | Wyświetlone : 1641 | Odpowiedzi : 1

Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi z czystym Androidem

Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi pracujący pod kontrolą Android One reklamowany jest hasłem "Stworzony przez Xiaomi, zasilany przez Google'a"
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Xiaomi Mi A1 z Androidem One
Czytaj więcej : Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi z czystym Androidem | Wyświetlone : 3329 | Odpowiedzi : 18

Xiaomi Mi7 w 1 kwartale 2018r

Xiaomi Mi 6 wydaje się być dobrym telefonem, jednak chiński koncern pracuje już nad jego ulepszona wersją, Xiaomi Mi 7.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi MI 7 w zapowiedziach
Czytaj więcej : Xiaomi Mi7 w 1 kwartale 2018r | Wyświetlone : 1983 | Odpowiedzi : 9

Vernee MIX 2 chwali sie projektem

Vernee jest coraz bliżej wydania telefonu Vernee MIX 2, firma zaprezentowała zajawkę nowego telefonu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Vernee MIX 2 Zapowiedż
Czytaj więcej : Vernee MIX 2 chwali sie projektem | Wyświetlone : 1697 | Odpowiedzi : 4

Honor 7X z procesorem Kirin 670 i podwójną kamerą

Kilka dni temu wypłynęła specyfikacja nowego modelu Huawei Honor 7X. Nowy model Huawei zapowiada się bardzo ciekawie nie tylko pod względem specyfikacji, ale i ceny.

Obrazek
Huawei Honor 7X oferował będzie 5.5-calowy ekran FHD w rozdzielczości (oczywiście) 1080p. Nie potwierdzono jeszcze procesora, ale najbardziej wiarygodny wydaje się Kirin 670 z dwoma rdzeniami taktowanymi 2.2 GHz oraz czterema Cortex A52 o taktowaniu 2.0 GHz. Układ graficzny Mali G72MP4 powinien sobie poradzić nawet z bardziej wymagającymi oczekiwaniami ...
Czytaj więcej : Honor 7X z procesorem Kirin 670 i podwójną kamerą | Wyświetlone : 1648 | Odpowiedzi : 0

Oukitel K3 4 kamery, 6000mAh , 4GB RAM i android 7 za 140$

Oukitel K3 trafił właśnie do przedsprzedaży za 139.99$.
Obrazek

Oukitela K3 można zamówić w dobrze znanym sklepie Banggood w cenie 139.99$ czyli około 510zł

Przypomnę tylko, ze trwa rozdawanka w której można za darmo zdobyć kilka gadżetów od sklepu banggood.com

Czytaj dalej
Oukitel K3 przedsprzedaż
Czytaj więcej : Oukitel K3 4 kamery, 6000mAh , 4GB RAM i android 7 za 140$ | Wyświetlone : 6502 | Odpowiedzi : 13

Xiaomi zapowiada flagowca z podwójnym aparatem - Mi MIX2?

Xiaomi na swoim Twitterze, iż pracuje nad nowym telefonem flagowym, który obsługiwał będzie podwójną optykę. Planowany dzień premiery tego modelu to 5 września czyli w trakcie targów IFA w berlinie.

Obrazek
W zasadzie to nie wiadomo nic oprócz daty premiery i podwójnego aparatu. Jest to dość ciekawe zagranie, ponieważ bardzo popularne ostatnio stało się wypuszczanie kontrolowanych wycieków z informacjami o poszczególnych parametrach nadchodzących modeli.

Najbardziej popularną tezą w sieci jest następca Mi MIX, czyli druga ...
Czytaj więcej : Xiaomi zapowiada flagowca z podwójnym aparatem - Mi MIX2? | Wyświetlone : 1632 | Odpowiedzi : 3

Vernee M5 wkrótce trafi do sprzedaży

Chiński producent telefonów Vernee zamierza wydać telefon z 5.2 calowym wyświetlaczem - Vernee M5. Jest to odpowiedz firmy na zapotrzebowanie rynku na telefony z wyświetlaczami poniżej 5.5 cala.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Vernee M5
Czytaj więcej : Vernee M5 wkrótce trafi do sprzedaży | Wyświetlone : 1598 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579