Teraz jest 6 sie 2025, o 20:35

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Meizu M6 Budżetowiec z niezłym aparatem.

Do sprzedaży trafił telefon Meizu M6 czyli budżetowa wersja Meizu M6 Note. Meizu M6 ma klasyczny wygląd i jest dostępny w czterech kolorach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu M6 Specyfikacja i zdjęcia
Czytaj więcej : Meizu M6 Budżetowiec z niezłym aparatem. | Wyświetlone : 4256 | Odpowiedzi : 16

OUKITEL zapowiada dwa nowe modele Mix 2 oraz OUKITEL C8

Trzeba przyznać, że kwestią czasu była, zapowiedz przede wszystkim modelu bazującego na zainteresowaniu MIX 2 od Xiaomi. Dlatego nie dziwie pojawienie się modelu OUKITEL Mix 2, ale specyfikacja modelu C8 może również zainteresować.

Obrazek
Model OUKITEL Mix 2 posiadał będzie ekran bez ramek (80% frontu będzie zajmował ekran), podobnie jak Xiaomi Mix 2. Nie ujawniono całej specyfikacji, ale wiadomo, że znajdzie się tam 6GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci ROM, firma zapowiedziała również że znajdzie ...
Czytaj więcej : OUKITEL zapowiada dwa nowe modele Mix 2 oraz OUKITEL C8 | Wyświetlone : 2241 | Odpowiedzi : 4

Roborock Sweep One następca odkurzacza Xiaomi Mi Robot

Xiaomi oficjalnie zaprezentował nowy odkurzacz automatyczny, robot nie jest kontynuacją popularnego i testowanego na telchina Xiaomi Mi Robot Vacuum Nowy odkurzacz będzie produkowany przez firmę Roborock z którą współpracuje Xiaomi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Roborock Sweep One nie będzie tani, wyceniono go na 2499 Yuanów (380 USD). Dla porównania cena odkurzacza Mi Robot w momencie debiutu wynosiła 1699 juanów (258 USD).
Oczywiście ceny w chińskich sklepach wysyłkowych będą znacznie wyższe, obecnie w jednym ze sklepów ...
Czytaj więcej : Roborock Sweep One następca odkurzacza Xiaomi Mi Robot | Wyświetlone : 1679 | Odpowiedzi : 3

UHANS MX najtańszym bezramkowcem

UHANS z małym opóźnieniem przystąpił do grona producentów "bezramkowych telefonów". Jednak firma chwali się , że UHANS MX będzie najtańszym takim telefonem jaki kiedykolwiek wyprodukowano.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Uhans MX tani bezramkowy telefon
Czytaj więcej : UHANS MX najtańszym bezramkowcem | Wyświetlone : 1616 | Odpowiedzi : 0

UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży

UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży, można go obecnie nabyć z 50 dolarowym rabatem.
Obrazek

W sklepie Gearbest telefon UMIDIGI S2 kosztuje 179.99$, co jest dość dobrą ceną biorąc wszystko pod uwagę.

Czytaj dalej
UMIDIGI S2 Cena i specyfikacja
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży | Wyświetlone : 1752 | Odpowiedzi : 3

GooPhone X klon iphone X pojawił się w chińskich sklepach

GooPhone jest znany głownie z produkcji podróbek Iphonów, firma wypuściła włąśnie Goophone X czyli telefon udający najnowsze dzieło APPLE
Obrazek

Telefon można kupić za 1/10 ceny oryginału, w pewnym sklepie wraz z wysyłka kosztuje 93 dolary czyli 325zł
Uważajcie na super okazje na bazarach.

Czytaj Dalej
Goophone x Klon Iphone x za 325zł
Czytaj więcej : GooPhone X klon iphone X pojawił się w chińskich sklepach | Wyświetlone : 2760 | Odpowiedzi : 11

Leagoo T5 4GB RAM Ceramiczny skaner palca Dual Camera 420zł

LEAGOO jest stosunkowo mało znaną marką nawet wśród bywalców forum o chińskich telefonach -Telchina.pl Firma wyróżnia się bardzo tanimi telefonami o nie najgorszej specyfikacji. Najnowwszym smartfonem w portfolio jest LeEgoo T5
Obrazek

Telefon można nabyć w bardzo dobrej cenie, w sklepie Banggood za jedyne 118.99$ czyli 420zł

Czytaj dalej
Leagoo T5 Specyfikacja
Czytaj więcej : Leagoo T5 4GB RAM Ceramiczny skaner palca Dual Camera 420zł | Wyświetlone : 1572 | Odpowiedzi : 2

Xiaomi Mi MIX 2 Mniejszy wyświetlacz, jeszcze mniejsze ramki

Na dzisiejszej konferencji premiery doczekał się Xiaomi Mi MIX 2, następca smartfona który nie był pierwszym bezramkowym telefonem, ale z całą pewnością stworzył modę na takie telefony.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Xiaomi Mi MIX 2 6GB RAM 128GB w cenie US$610.99 z kuponem BGMix2128

Czytaj dalaej
Xiaomi Mi MIX 2 Cena Specyfikacja
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 2 Mniejszy wyświetlacz, jeszcze mniejsze ramki | Wyświetlone : 9048 | Odpowiedzi : 81

Xiaomi Mi Note 3 Wyrośnięty Mi6 z odchudzoną specyfikacją

Xiaomi Mi Note 3 został zaprezentowany przy okazji wyczekiwanego Mi Mix 2. Okazało się że mi Note nie jest już flagowym przedstawicielem Xiaomi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi Note 3
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Note 3 Wyrośnięty Mi6 z odchudzoną specyfikacją | Wyświetlone : 3799 | Odpowiedzi : 29

HOMTOM S8 z wyświetlaczem 5.7-cala (18:9)

W ostatnich miesiącach zadebiutowało wiele modeli różnych Azjatyckich marek telefonów, które chciały zagarnąć niewielki kawałek kupujących zainteresowanych Xiaomi Mi MIX. Do grona takich firm możemy również zaliczyć HOMTOM z nowym modelem S8.

Obrazek
Swoją drogą najwyraźniej wszystkie marki w chinach wzięły sobie za cel zalać rynek modelami S8, jakby miało to w jakimś stopniu przybliżyć ich do popularności pierwowzoru. Wracając do nowego modelu HOMTOM, telefon wyposażony został w 8-rdzeniowy procesor MTK6750T z taktowaniem 1.5GH, wspierać ...
Czytaj więcej : HOMTOM S8 z wyświetlaczem 5.7-cala (18:9) | Wyświetlone : 1869 | Odpowiedzi : 2

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579