Teraz jest 20 kwi 2025, o 07:59

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

LeEco Le X z pełnoekranowym wyświetlaczem

LeEco od kilku lat jest w trendzie spadkowym, po nieudanej próbie wejścia do USA i wielomiliardowej inwestycji w autonomiczne samochody elektryczne . Od poczatku kryzysu finansowego LeEco wydało jedynie Le Pro 3 AI, które zadebiutowało w drugim kwartale zeszłego roku. Popyt wśród fanów marki był ogromny, w ciągu zaledwie 24 godzin sprzedano 4,8 miliona telefonów. Smartfony LeEconadal sprzedają się jak ciepłe bułeczki , ponieważ oferują najlepszy stosunek ceny do jakości. Wygląda na to, że LeEco ...
Czytaj więcej : LeEco Le X z pełnoekranowym wyświetlaczem | Wyświetlone : 3050 | Odpowiedzi : 10

Zyskuj z aplikacją mobilną Banggood

Zakupy w Chinach są już w Polsce bardzo popularne, ale nawet wśród forumowiczów z telchina.pl nie wszyscy używają aplikacji na telefony.
Ci którzy jeszcze nie korzystają z tego dobrodziejstwa powinni to szybko zmienić, ponieważ kupując za pomocą telefonu zyskujemy dodatkowe korzyści.
Obrazek

Dziś kilka słów o aplikacji Banggood. Aby ja pobrać wystarczy zeskanować kod QR wcześniej podając swój adres@
Już na dobry początek otrzymamy kupon dający 10% zniżki.
Ponadto użytkownicy aplikacji mogą liczyć na specjalne ...
Czytaj więcej : Zyskuj z aplikacją mobilną Banggood | Wyświetlone : 1775 | Odpowiedzi : 3

Xiaomi Mi MIX S2 z procesorem Snapdragon 845 od 27 marca

Po miesiącach plotek Xiaomi wreszcie potwierdził , a nawet ogłosił oficjalna datę premiery Xiaomi Mi Mix 2S. Nowy flagowiec który zastąpi popularnego Mi Mix 2 zadebiutuje już 27 marca. Firma potwierdziła też, że telefon będzie wyposażony w najnowszy flagowy procesor Snapdragon 845.
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi MIX 2S z pprocesorem Snapdragon 845
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX S2 z procesorem Snapdragon 845 od 27 marca | Wyświetlone : 1546 | Odpowiedzi : 0

Xiaomi Mi 7 Rendery

Modele Mi 7 oraz Mi Mix 2s to telefony w którym można będzie się spodziewać procesora Snapdragon 845. Wielkie nadzieje pokłada się również w designie obu modeli, osobiście uważam że za wiele nowości w już wypracowanym wyglądzie obu modeli nie można się spodziewać. Jednak może się trochę mylę...

Kliknij, jeżeli film nie działa

Wideo dostępne w sieci "gdyba", iż model Mi 7 posiadał będzie ekran 5.5-inch IPS LCD wykonany w technologi 18:9, oraz rozdzielczości 2880 x 1440pixels. Z innych ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 7 Rendery | Wyświetlone : 3356 | Odpowiedzi : 21

BLUBOO D5 oraz PRO kolejne kopie Mi Mix 2

BLUBOO D5 został zapowiedziany na początek 2018. Firma twierdzi że inspirowała się Xiaomi Mi Mix 2, co jest z pewnością prawdą. Z całą pewnością mamy tu do czynienia z chęcią znalezienia miejsca na "swój produkt" na dość już tłocznej półce telefonów podobnych do Mi Mix 2.

Obrazek

Telefon ma posiadać ekran Sharp 5,5 cala (18:9) 640*1280P HD, co ciekawe telefon dostępny będzie w dwóch wersjach D5 oraz D5 PRO. Różnica jest dość znacząca. Model PRO ...
Czytaj więcej : BLUBOO D5 oraz PRO kolejne kopie Mi Mix 2 | Wyświetlone : 1652 | Odpowiedzi : 6

Xiaomi Redmi Note 5 zadebiutuje w Walentynki

Flipkart (największy Indyjski sklep online) opublikował na Twitterze zwiastun Xiaomi Redmi Note 5. Najnowszy telefon Xiaomi trafi do sprzedaży 14 lutego w Dzień Zakochanych. Spekuluje się że będzie on re-brandowaną wersją Xiaomi Redmi 5, oczekuje się też wersji Prime, którą może być odświeżony Xiaomi Redmi 5 Plus
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Czytaj dalej
Xiaomi Remi Note 5
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 5 zadebiutuje w Walentynki | Wyświetlone : 2237 | Odpowiedzi : 9

Nokia 7 Plus na renderach, debiut na targach MWC

Na targach MWC 2018 w Barcelonie które odbędą się w tym miesiącu zostanie zaprezentowany smartfon Nokia 7 Plus oraz inne telefony marki Nokia . Rendery smartfona Nokia 7 Plus wskazują nam czego można oczekiwać od telefonu.

Obrazek

Czytaj dalej
Nokia 7 Plus
Czytaj więcej : Nokia 7 Plus na renderach, debiut na targach MWC | Wyświetlone : 1506 | Odpowiedzi : 2

Huawei P20 z 3 kamerami z tyłu

W sieci pojawiły się rendery nowego telefonu Huawei P20 lub P11. Najbardziej innowacyjną cechą, którą można zobaczyć w tych renderach jest obecność potrójnej kamery, obiektywy są ustawione w pionie.

Obrazek

Czytaj dalej
Huawei P20
Czytaj więcej : Huawei P20 z 3 kamerami z tyłu | Wyświetlone : 1654 | Odpowiedzi : 2

Chiński Nowy Rok 2018

Europejczykom wydaje się, że w Chinach ludzie pracują niemal bez przerwy i to za marne grosze. Tymczasem Chińczycy zarabiają obecnie nie mniej niż Polacy, a świętować potrafią z dużym rozmachem. Chiński Nowy Rok rozpoczyna się 15 Lutego, a świętowanie zakończy się dopiero 2 marca.
Obrazek

Zakupy w Chinach stały się w Polsce tak popularne, że polscy klienci powinni znać daty podstawowych świąt celebrowanych w Chinach. Największym świętem jest Chiński Nowy Rok który oficjalnie świętowany jest ...
Czytaj więcej : Chiński Nowy Rok 2018 | Wyświetlone : 2183 | Odpowiedzi : 4

Xiaomi Redmi 5 Plus unboxing i pierwsze wrażenia

Xiaomi Redmi 5 Plus miał premierę wraz z Redmi końcem 2017 roku. Firma zerwała z tradycją wydawania wersji Redmi Note na rzecz nowej serii Plus
Dziś podzielę się pierwszymi wrażeniami z używania tego telefonu.
Obrazek

SPECYFIKACJA
Korpus: Metalowy unibody, front szklany 2.5D
Ekran: 5,99 "IPS LCD, 1080p (403ppi); Gorilla Glass
Procesor: Snapdragon 625, 8x Cortex-A53@2.0GHz, Adreno 506
Pamięć: 3/4 GB pamięci RAM + pamięć 32/64 GB pamięci wewnętrznej, gniazdo microSD
Aparat: 12MP, f / 2.2, ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 Plus unboxing i pierwsze wrażenia | Wyświetlone : 2171 | Odpowiedzi : 9

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567