Teraz jest 19 kwi 2025, o 19:12

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Xiaomi mi Band 3 w sprzedaży

Opaski Xiaomi Mi Band zdobyły ogromną popularność za sprawa bardzo dobrej żywotności baterii i niskiej cenie.
Mi band 3 jest już czwartym tego typu pastylką Xiaomi , pomimo że nazwa wskazuje co innego.
Obrazek

Opaska Xiaomi Mi Band 3 jest dostępna w trzech wersjach kolorystycznych: czerwonej, czarnej i niebieskiej.

Niestety cena urządzeń Xiaomi systematycznie idzie do góry, nie inaczej jest z opaska Mi band 3.
W popularnym sklepie Banggood opaska Mi Band 3 kosztuje 45.99$ ...
Czytaj więcej : Xiaomi mi Band 3 w sprzedaży | Wyświetlone : 1892 | Odpowiedzi : 6

Xiaomi Redmi 6 już jutro ?

Za pośrednictwem oficjalnego konta Redmi Mobile na Weibo, Xiaomi potwierdziło, że jutro o 10 rano w Chinach zapowie jakąś nowość. Spekuluje się że może to być Redmi 6.
Obrazek
Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 6
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 6 już jutro ? | Wyświetlone : 3260 | Odpowiedzi : 17

8 urodziny Xiaomi, wiele nowości.

Xiaomi 31 maja będzie świętowało swoją 8 rocznicę powstania. Z tej okazji firma zaprezentuje na wystawie wiele nowych produktów. Można się spodziewać kilku niespodzianek, ale jest też kilka pewniaków które zostaną odsłonięte 31 maja.
Obrazek
Czytaj Dalej
Poniżej lista produktów, które spodziewamy się zobaczyć na jubileuszowym wydarzeniu Xiaomi 31 maja.
Czytaj więcej : 8 urodziny Xiaomi, wiele nowości. | Wyświetlone : 3881 | Odpowiedzi : 22

Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition

Vivo jest sponsorem MŚ w Piłce Nożnej Rosja 2018. Z tej okazji zaprezentowano wczoraj oficjalnie nową wersję Vivo X21 - Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition. Smartfon będzie dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych - Classic Blue i Victory Red.
Obrazek

Czytaj dalej
Vivo X21 FIFA World Cup 2018
Czytaj więcej : Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition | Wyświetlone : 1638 | Odpowiedzi : 0

Kolejna odsłona Vivo APEX

Vivo APEX zadebiutował dwa miesiące temu, a charakteryzuje się ładnym designem . Jego ekran zajmuje aż 91% powierzchni przedniego panela. Sam telefon jeszcze nie trafił do sprzedaży , a już pojawiły się przecieki z nowym telefonem który jest bardzo podobny do Vivo APEX
Obrazek

Czytaj dalej
Nowy Vivo APEX
Czytaj więcej : Kolejna odsłona Vivo APEX | Wyświetlone : 1809 | Odpowiedzi : 0

OPPO F7 Youth - już wkrótce

W marcu OPPO wydał smartfon OPPO F7 z wyciętym wyświetlaczem. Teraz na rynek trafi jego odchudzona wersja "Youth"
Obrazek

Czytaj dalej
OPPO F7 Youth
Czytaj więcej : OPPO F7 Youth - już wkrótce | Wyświetlone : 1840 | Odpowiedzi : 0

Lenovo Z5 Innowacyjny bezramkowiec

Wiceprezes Lenovo Group Chang Cheng zapowiedział, że w czerwcu firma wprowadzi na rynek nowy flagowy telefon , który będzie maił najlepszy stosunek powierzchni wyświetlacza do przedniego panela. Smartfon zadebiutuje jako Lenovo Z5 w nadchodzącym miesiącu.
Obrazek
Lenovo Z5 - bezramkowiec z wieloma innowacjami.
Czytaj więcej : Lenovo Z5 Innowacyjny bezramkowiec | Wyświetlone : 2212 | Odpowiedzi : 7

Atrakcyjne kupony na telefony Xiaomi

Sklep Banggood przygotował specjalną promocję dla fanów Xiaomi. Jeżeli planujesz zakup telefonu to sklep przygotował dla ciebie wiele kuponów.
Obrazek

Można np. kupić Xiaomi Mi MIX 2 za 355$, Xiaomi Mi A1 Za 174$, Redmi Note 4 Global za 139.5$, Xiaomi Redmi 5 Plus za 143$ Redmi 45 Global za 129$ i wiele więcej.

Wszystkie ceny i kupony znajdziecie na stronie promocji:
https://goo.gl/GdoYEB
Czytaj więcej : Atrakcyjne kupony na telefony Xiaomi | Wyświetlone : 1920 | Odpowiedzi : 1

Xiaomi Redmi S2 zadebiutuje 10 maja

Xiaomi Redmi S2 zadebiutuje 10 maja. Pojawiły się już oficjalne plakaty na których można zobaczyć jak będzie wyglądał nowy telefon Xiaomi.
Obrazek
Czytaj dalej
Xiaomi Redmi S2
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi S2 zadebiutuje 10 maja | Wyświetlone : 1805 | Odpowiedzi : 2

OUKITEL K7 kolejny model z wielka baterią

Modele K10000 muszą naprawdę dobrze się sprzedawać, skoro OUKITEL postanowił wydać następny telefon z wielką baterią.

Obrazek
A sądząc z dostępnego materiału wideo będzie to również gabarytowo oraz wizualnie podobny telefon do modeli K10000, człowiek zaczyna być troszę znudzony ta stylizacją tej firmie.

Kliknij, jeżeli film nie działa

Na obecną chwilę, niewiele wiadomo o modelu K7, oprócz tego że będzie posiadał ekran 2.5D, 6 cali (FHD 2160x1080 18:9) oraz baterią 10000mAh. Telefon standardowo już posiadał będzie również 4GB RAM ...
Czytaj więcej : OUKITEL K7 kolejny model z wielka baterią | Wyświetlone : 2834 | Odpowiedzi : 4

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567