Teraz jest 13 mar 2026, o 18:13

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

mBank: Zyskaj 500 zł z eKontem

Dosyć ciekawą ofertę przygotował mBank, otwierając eKonto nowy klient banku może zyskać nawet 500 zł.
Może to być świetna okazja dla wchodzących w dorosłość, dla osób które jeszcze nie posiadają konta bankowego, albo dla tych którzy chcą mieć kolejne konto i przy okazji co nieco zarobić. Promocja trwa do 31.05.2016 r.

Jak przystąpić do promocji i zyskać nawet 500 zł?

Złóż wniosek o otwarcie eKonta (do wyboru dwie taryfy, standard lub plus z kartą płatniczą) ...
Czytaj więcej : mBank: Zyskaj 500 zł z eKontem | Wyświetlone : 5236 | Odpowiedzi : 11

Smartfon za.... 15 zł - Freedom 251

Na rynek Indyjski wchodzi smartfon za 4$ czyli 15 zł.

Freedom 251 jest wyposażony w czterordzeniowy procesor pracujący z zegarem 1,3 GHz. Producent układu nie został podany.

Obraz wyświetlany jest na ekranie IPS o przekątnej 4 cali w rozdzielczości qHD, czyli 960 x 540 pikseli. Freedom 251 oferuje dwie kamery: główny aparat ma matrycę 3,2 Mpix, przedni 0,3 Mpix.
Smartfon jest wyposażony w 1 GB RAM oraz 8 GB pamięci na pliki. Przestrzeń tę można ...
Czytaj więcej : Smartfon za.... 15 zł - Freedom 251 | Wyświetlone : 9720 | Odpowiedzi : 4

Darmowe Startery

Ostatnio po udanej akcji Virgin Mobile z rozdawaniem starterów z podobną akcją wystartowały takie sieci jak:

PLAY - http://www.darmowy-starter.pl/

T-MOBILE - http://www.t-mobile.pl/pl/oferta_specja ... rz-starter

LAJT MOBILE - http://www.darmowystarter.pl/

Startery przychodzą, dzisiaj odebrałem 3 z PLAY i 3 z T-Mobile, a wczoraj 2 z LAJT Mobile.

Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy :>

EDIT.
Do Lajt Mobile trzeba ...
Czytaj więcej : Darmowe Startery | Wyświetlone : 15542 | Odpowiedzi : 75

Fotopułapka z Chin.

Czy ktoś zamawiał z tego kraju fotopułapki. Ja zastanawiam się nad Suntekiem HC300m. W porównaniu do naszych parametry ma wysokie a cena niska.
Zastanawiam się tylko czy będą działać te mmsy - na jakiś to działa pasmach i jak będzie z jej zasięgiem- bo jak wiadomo nie będzie ona używana w mieście tylko w lesie a tam z tym zasięgiem jest różnie..
Ewentualnie jeśli ktoś poleciłby inną fotopułapkę z możliwością MMS -jestem jak najbardziej zainteresowany. ...
Czytaj więcej : Fotopułapka z Chin. | Wyświetlone : 6210 | Odpowiedzi : 10

Za darmo 30 minut 30 SMS-ów 300 MB internetu

Rewelacyjna oferta za darmo virginmobile
pakiet freemium
0 zł Pakiet na 30 dni co miesiąc
30 minut
30 SMS-ów
300 MB internetu
https://virginmobile.pl/oferta/freemium
Czytaj więcej : Za darmo 30 minut 30 SMS-ów 300 MB internetu | Wyświetlone : 21651 | Odpowiedzi : 124

Czy taki dock router ma sens?

Siema, nie wiem czy Hyde Park to dobry dział, ale nie bardzo wiedziałem gdzie to przypasować. Otóż wziąłem Internet w Play z modemem Huawei E3372 i trochę drażni mnie użytkowanie cały czas virtual router plus na lapku i chciałbym jednak bez niego mieć neta w całym domu. Ceny routerów LTE troszkę mnie zaskoczyły (myślałem, że wydam 2 stówy i luzik :-D), ale wpadłem na coś takiego:

...
Czytaj więcej : Czy taki dock router ma sens? | Wyświetlone : 3738 | Odpowiedzi : 20

Jaką kupić szczoteczkę ultrasoniczną ?

Witam,
Nie miałem styczności z szczoteczkami elektrycznymi jestem raczej tradycjonalistą w tym temacie ale córka nastolatka chce szczoteczkę do zębów elektryczną.

Wyczytałem że szczoteczki ultrasoniczne to nowszy typ szczoteczek elektrycznych miej-więcej wiem jaka jest różnica w działaniu ale nie mam pojęcia jakiej marki kupić.
Cena do 200zł
Szczoteczkę chcę kupić w POLSCE żeby nie było że od Chińczyków :-)

Jeżeli macie doświadczenie w tym temacie to proszę ...
Czytaj więcej : Jaką kupić szczoteczkę ultrasoniczną ? | Wyświetlone : 10455 | Odpowiedzi : 34

Kurs "Dolara"

Od paru dni obserwowalam kurs dolara, bo mam na oku pare zakupow na alli.
Zauwazylam ze w poszczegolnych godzinach spada i warto kupowac.
Czy ktos jeszcze to zauwazyl? Czy sa jakies wynikowe do kursu dolara?
Wiem ze jesli ktos wymieni duza sume, to wtedy dolar spada.
Jednak zastanawiam sie czy czekac, czy wymieniac po takim kursie jaki jest.
Czy moje smiale stwierdzenie ze w poniedzialki kurs bedzie spadal - jest prawidlowe?

Poradzcie.

Wymieniam na walutomacie, ...
Czytaj więcej : Kurs "Dolara" | Wyświetlone : 40870 | Odpowiedzi : 236

Alibaba trafi na amerykańsaką giełdę, 12% akcji za 20mld $

Alibaba – właściciel największej platformy handlowej w chińskim Internecie – zawiadomiła amerykański nadzór o zamiarze przeprowadzenia publicznej oferty akcji w Stanach Zjednoczonych. Sęk w tym, że nabywcy tych akcji nie staną się właścicielami chińskich aktywów spółki.

To może być największe IPO w historii Ameryki. Nieoficjalnie mówi się, że Alibaba będzie chciała sprzedać pakiet 12% swoich akcji za ok. 20 miliardów dolarów. To więcej niż dotychczasowy rekordzista – czyli Visa Inc

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Alibaba ...

Jaki powerbank kupić w przedziale 100-150zł?

Witam

Szukam sprawdzonego powerbanku, który umożliwi mi przynajmniej dwukrotne naładowanie telefony z bateria 2000mAh. Czy macie jakieś sprawdzone modele, które będą się dobrze sprawowały?
Czytaj więcej : Jaki powerbank kupić w przedziale 100-150zł? | Wyświetlone : 9786 | Odpowiedzi : 40

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599