Teraz jest 13 mar 2026, o 19:54

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Sprawdzony plan treningowy na siłownię

Witam. Chciałbym się Was doradzić w dość ważnej dla mnie kwestii... zy znacie może jakiś naprawdę skuteczny plan treningowy obwodowy? Ja właśnie poszukuję czegoś i kompletnie nie wiem na co się zdecydować w tym obszarze tematycznym. Po głowie chodzi mi w chwili obecnej na przykład taki program treningowy obwodowy https://www.budujmase.pl/trening/trenin ... odowy.html Czy Waszym zdaniem jest on wart uwagi, czy może jednak lepiej byłoby wykonywać inny plan? Z góry ...
Czytaj więcej : Sprawdzony plan treningowy na siłownię | Wyświetlone : 2148 | Odpowiedzi : 6

Prosba do adminow :)

Witam!

Czy moglibyscie poprawic moja nazwe uzytkownika :D? Zrobilem literowke w imieniu, a nie chce zakladac kolejnego konta na inny adres email :).

Dzieki.
Czytaj więcej : Prosba do adminow :) | Wyświetlone : 1910 | Odpowiedzi : 0

Koszty produkcji iphonów i samsungów

Obrazek

Ciekawi mnei jak to wygląda dla takiego Leeco x722 :D
Czytaj więcej : Koszty produkcji iphonów i samsungów | Wyświetlone : 1998 | Odpowiedzi : 2

Konto Alipay lub Wechat Pay

Cześć,
szukam kogoś posiadającego konto Alipay lub Wechat pay aby doładować konto na chińskiej stronce :)
Czytaj więcej : Konto Alipay lub Wechat Pay | Wyświetlone : 2210 | Odpowiedzi : 4

Jak kupic dobre lustro?

Cześć, zastanawiam się czy wybór większego lustra do łazienki to dobry pomysł?? Z tego co sie dowiadywałem to lustra optycznie powiększają pomieszczenie,a moje nie jest za duże. Chcę wybrać takie prostokątne https://www.bricoman.pl/artykuly-sanita ... owe/lustra takie klasyczne, ale sądzicie, ze dać w ramie jakiejś czy bez?? jakie lepiej wygląda? łazienkę mam bardziej nowoczesną, biel + odcienie zielonego/morskiego koloru/ Jakie lustra waszym zdaniem warto wybierać, jak t zaaranżować?
Czytaj więcej : Jak kupic dobre lustro? | Wyświetlone : 2076 | Odpowiedzi : 5

Mobilny tuner DVB-T do telefonu

Ktoś używał? Poleca? Zastanawiam się nad kupnem, ale boje się że antenka dołożona do zestawu nie da płynności odtwarzania. A podpinanie się do zewnętrznej mija się z celem.
Ktoś ma? Używa? Poleca?
Czytaj więcej : Mobilny tuner DVB-T do telefonu | Wyświetlone : 2008 | Odpowiedzi : 0

Gdzie najtaniej mms-y bez miesięcznych zobowiązań?

Może ktoś orientuje się która sięć (karta sim) daje możliwość "zatankowania" jej powiedzmy jakąś kwotą jednorazowo..np:10-20 zł - a nie miesięcznie i ma najtańsze mms. Oczywiście chodzi też o ważność konta- np rok czy coś..

Mam kamerę która mi wysyła mmsy jeśli ktoś wejdzie w jej zasięg. Pracuje na zasadzie alarmu w domu na wsi. Oczywiście nie jest tak że jej używam wciąż- dlatego nie potrzebuję żadnych miesięcznych zobowiązań. W związku z tym moje pytanie. ...
Czytaj więcej : Gdzie najtaniej mms-y bez miesięcznych zobowiązań? | Wyświetlone : 2091 | Odpowiedzi : 8

Sprzedałem nowy telefon który ma wadę - co teraz?

Witam.
Sorki za tytuł nie miałem pomysłu na niego.

Kupiłem sobie Le Max 2 4/32 w lightinthebox ale zanim przyszedł już go nie chciałem więc go sprzedałem.

Sprzedałem jako nowy. W opisie zaznaczyłem, że wyjęty do zdjęć i włączony by sprawdzić czy działa i zaraz po tym spakowany z powrotem do pudełka.

Zadowolony z tego, że zwrócił się z nawiązka czekałem na potwierdzenie odbioru paczki przez klienta a tu nie miła niespodzianka:

Witam
Przykra sprawa ...
Czytaj więcej : Sprzedałem nowy telefon który ma wadę - co teraz? | Wyświetlone : 4084 | Odpowiedzi : 16

Sklepy z płatnościami Bitcoin

Cześć czy znacie jakieś sklepy niekoniecznie chińskie gdzie można płacić Bitcoinem albo innymi kryptowalutami. Głównie chodzi mi o elektronikę.
Czytaj więcej : Sklepy z płatnościami Bitcoin | Wyświetlone : 2373 | Odpowiedzi : 2

Aliexpress w jaki sposób zwrócą mi pieniądze

Witam,
W jaki sposób Aliexpress zwróci mi pieniądze które wpłaciłem przez przelewy24 za pomocą poczty ?, nie chce anulować zamówienia na Aliexpress lecz sprzedawca mi napisał najpierw ,,low declare " , a chwilę potem ,,dear you can order 3psc/lot from germany warehouse" co to dokładnie oznaczy, i czy wyśle do mnie przesyłkę, jeśli nie to jak dostane wzrot pieniędzy ?
Czytaj więcej : Aliexpress w jaki sposób zwrócą mi pieniądze | Wyświetlone : 2132 | Odpowiedzi : 5

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599