Teraz jest 13 mar 2026, o 21:31

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Jaki TV 65cali do 4000pln

Mam zamiar kupić tv 65cali. Dlaczego taki duży? Otuz mam 46 obecnie i wydaje mi się za mały do oglądania z 4 metrów, a wzrok mam juz nie taki sokoli i często napisów nie widzę tych mniejszych, muszę wstawac i przyblizać się ze 2 metry. Kwota to max 4000pln. Wybrałem modele PHILIPS 65PUS6262 oraz Samsung UE65MU6172. Zastanawiałem się nad Sony 65XE7005, ale cena zbyt wysoka. Wszystkie ponoc posiadają matryce VA, przynajmniej Samsung i Sony. Wątpliowści ...
Czytaj więcej : Jaki TV 65cali do 4000pln | Wyświetlone : 2710 | Odpowiedzi : 5

Kto w Krakowie ma OnePlus 6? ;-)

I da sobie pomacać, coś pokaże, opowie etc. :mrgreen:. Lubię mojego Poco, ale zapewne szybko mi się znudzi, więc już szukam następnej opcji :-D. Nie chcę marnować czasu ludzi którzy fona sprzedają, bo to nie fair, więc szukam wśród nas - zapaleńców ;-).

T.
Czytaj więcej : Kto w Krakowie ma OnePlus 6? ;-) | Wyświetlone : 2783 | Odpowiedzi : 5

W jakim banku macie konto

Mam aktualnie konto w NestBanku i walutowe w T-mobile. Opłaca się zmieniać? Nie jestem do końca zadowolony z NestBanku, mają za 0 zł konto ale jest problem że przelewy dochodzą z opóźnieniem. Możecie coś doradzić czy zostać tu gdzie jestem? :-)
Czytaj więcej : W jakim banku macie konto | Wyświetlone : 8156 | Odpowiedzi : 25

Fachowiec do iphona

Poszukuje jakiegoś fachowca od iphone (blokady icloude) pisac priv
Czytaj więcej : Fachowiec do iphona | Wyświetlone : 2119 | Odpowiedzi : 1

Dispute- czy dalej będę miał ochronę?

Tak jak w temacie.
W skrócie sprawa wygląda tak: Kupiłem wagę do 300kg na Alie. Waga przyszła- byłem na wakacjach- po tygodniu od odebrania paczki pierwszy raz ją uruchomiłem- okazało się że jest niesprawna. Koszt 26$.
Czas ochrony się skończył ale zostało mi 15 dni na założenie sporu od dnia zakonczenia ochrony.
Założyłem spór. wybrałem full refund. W międzyczasie napisałem do sprzedawcy że waga jest nie sprawa, dołączyłem film na którym widać że nie działa ...
Czytaj więcej : Dispute- czy dalej będę miał ochronę? | Wyświetlone : 2158 | Odpowiedzi : 4

Urząd Celny - vat do zapłaty rok+ później?

Witam,

na taki temat natknąłem się przed chwilą w sieci:
https://forumprawne.org/prawo-finansowe ... zniej.html

Czy zdarzyło się to komuś z Was, by UC po pewnym czasie upominał się o VAT/CŁO?

Nieciekawie by było, gdyby tak nagle UC zaczął się dopominać o VAT od rzeczy sprowadzonych np 4 lata temu.
Czytaj więcej : Urząd Celny - vat do zapłaty rok+ później? | Wyświetlone : 2338 | Odpowiedzi : 3

Aparat fotograficzny do 500 zł

Witam
Szukam taniego aparatu fotograficznego - wstępnie do 500 zł, w porywach może ciut droższego, ale ze wskazaniem im tańszy tym lepiej.
Najważniejsze by był w miarę trwały i robił czytelne zdjęcia w tym z bliska. Zależy mi na zdjęciach z automatycznych ustawień. Nikt nie będzie nim bawił się i eksperymentował.
Aparat musi być na fakturę. Najlepiej z popularnego krajowego sklepu.
Doradzicie jakiś model.
Czytaj więcej : Aparat fotograficzny do 500 zł | Wyświetlone : 2054 | Odpowiedzi : 0

a wish>>>

Cześć
A wish , to też chiny????
Czytaj więcej : a wish>>> | Wyświetlone : 2282 | Odpowiedzi : 1

Transport

Witajcie. Wiecie, gdzie szukać dobrej wyszukiwarki autobusowej, busowej? Jesteście mi w stanie coś polecić?
Czytaj więcej : Transport | Wyświetlone : 2069 | Odpowiedzi : 1

hey

Witam wszystkich :)
Czytaj więcej : hey | Wyświetlone : 2990 | Odpowiedzi : 4

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599