Teraz jest 13 mar 2026, o 21:32

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Xiaomi mi8 wymiana wyświetlacza Warszawa

Witam, czy ktoś orientuje się na temat wymiany wyświetlacza Xiaomi Mi8 czarny w Warszawie, najlepiej od ręki?
Czytaj więcej : Xiaomi mi8 wymiana wyświetlacza Warszawa | Wyświetlone : 2511 | Odpowiedzi : 0

Parownica z Chin? Czy jak to się zwie...

Witajcie

Wpadłem na szatański pomysł ułatwienia sobie życia w zakresie prasowania koszul i tu pytanie- czy ktoś kojarzy jakąś dobrą parownicę (czy jak się to ustrojstwo nazywa...) od naszych braci z Chin? Mam nadzieję, że odpowiednio jasno określiłem o co mi chodzi :mrgreen:. Nie pogardzę również jakąś podpowiedzią w PL jeśli w ChRL nic nie ma.

T.
Czytaj więcej : Parownica z Chin? Czy jak to się zwie... | Wyświetlone : 3100 | Odpowiedzi : 4

Poszukuje przewodu USB-C do USB (oba gniazdka)

To chyba prawidłowa nazwa tego co szukam
USB-C USB 3.1 Type C Female to A Female OTG Data
Tak to wygląda.
Obrazek

Tu można to kupić ale nie potrzebuję aż tyle ich:
https://pl.aliexpress.com/item/100pcs-l ... 74423.html
Czytaj więcej : Poszukuje przewodu USB-C do USB (oba gniazdka) | Wyświetlone : 2442 | Odpowiedzi : 0

Dyskusja odnośnie pogorszenia chińskich promocji AD 2018

xany napisał(a):
marx napisał(a):Xany, ile prawdziwych promocji dodałeś ?

To nie ten temat kto ile dodał promocji. Jakbym coś zauważył, czego by nie było to bym dodał. Kwestia że takie mogą się teraz pojawiać coraz częściej bo idą święta itp. chociaż wiem też, że temat z tymi promocjami się kończy i nie będzie tak jak kiedyś. Poprostu chodzi tylko o to, żeby to oddzielić i nie wrzucać do jednego worka.

@Xany a kto określi wartość przedmiotu jako optymalną ...
Czytaj więcej : Dyskusja odnośnie pogorszenia chińskich promocji AD 2018 | Wyświetlone : 3049 | Odpowiedzi : 10

Czarna lista Aliexpress

Być może są jeszcze tacy, co nie znają czarnej listy Aliexpress, więc polecam zerknąć pod adres http://www.vkvan.com/index. Może to fake, ale zawsze warto sprawdzić :)
Czytaj więcej : Czarna lista Aliexpress | Wyświetlone : 2474 | Odpowiedzi : 1

Drewniana zabawka

Witam wszystkich, zastanawiam się co kupić siostrzenicy na urodziny (3 latka). Zastanawiałam się nad zakupem jakiejś drewnianej zabawki. Myślę że jest to lepszy wybór niż jakieś plastikowe zabawki. Co o tym myślicie?
Czytaj więcej : Drewniana zabawka | Wyświetlone : 2372 | Odpowiedzi : 8

Pochwal się swoimi zdobyczami !

Dawno mnie tu nie było, ale przed chwilą ogarnąłem fajny deal, więc rozpoczynam wątek, do chwalenia się najlepszymi zdobyczami.

Ja zacznę.

2x miband 3
2x ładowarka do mibanda 3
1x bransoleta do miband 3

3,69$ czyli 13,57 zł po kursie revolut.

Obrazek
Czytaj więcej : Pochwal się swoimi zdobyczami ! | Wyświetlone : 2531 | Odpowiedzi : 2

Pomoc w wyborze drukarki laserowej ze skanerem

Siema wszystkim

Wiem, że to mogło by lepiej "siąść" na innym forum, ale nie chce mi się tam rejestrować, a sporo z nas jest związanych z branżą komputerową. Pięknie proszę o doradzenie mi (2-3 propozycje) drukarki laserowej do biura- nie musi być jakaś super szybka (nie ma to właściwie w ogóle znaczenia), byle by była w miarę niedroga w eksploatacji i posiadała skaner i Wi-Fi. Odpadają HP-ki i Epsony (miałem kilka sprzętów i same przejścia ...
Czytaj więcej : Pomoc w wyborze drukarki laserowej ze skanerem | Wyświetlone : 2752 | Odpowiedzi : 10

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599