Teraz jest 5 maja 2025, o 01:30

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

CM 11 czy Android 4.4

Co będzie lepsze dla zwykłego, zupełnie przeciętnego użytkownika? CM11 czy czysty Kit Kat? To będzie jego pierwszy Android. Może to mieć jakieś znaczenie dla takiego użytkownika co jest zainstalowane?
Czytaj więcej : CM 11 czy Android 4.4 | Wyświetlone : 1825 | Odpowiedzi : 1

Eachine M1 opinie

Witajcie,

Miał ktoś z Was styczność z telefonem Eachine M1? Może ktoś mógłby coś na jego temat powiedzieć?

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Czytaj więcej : Eachine M1 opinie | Wyświetlone : 26358 | Odpowiedzi : 119

GSM -> WiFi

Ostatnio bywam w miejscu gdzie sieci komórkowe mają bardzo słaby zasięg. Jest WiFi. Zastanawiam się czy jest jakaś usługa, jakiś operator oferuje przekierowanie z GSM na WiFi. Ktoś do mnie dzwoni, jestem poza zasięgiem ale w zasięgu WiFi i wtedy mój telefon dzwoni i mogę rozmawiać ale nie przez sieć komórkową tylko przez net.
Czytaj więcej : GSM -> WiFi | Wyświetlone : 1876 | Odpowiedzi : 3

Zdjęcia: Rozdzielczość interpolowana

Tak sobie czytam dyskusje dot. chińskich telefonów różnych producentów i z tego co widzę chyba we wszystkich przypadkach 13mpx to tak na serio 8mpx a w przypadku 8mpx jest to najczęściej 5mpx.
Hitem ostatniego miesiąca był przypadek Elephone p3000s w którym przy okazji wyszedł wałek z optyką.

Czy są chińscy producenci, którzy nie zakłamują danych na temat prawdziwej rozdzielczości aparatu?
Czy ci najbardziej znani jak Xiaomi, Lenovo itp. też marketingowo dorzucają megapiksele w swoich telefonach?
Czytaj więcej : Zdjęcia: Rozdzielczość interpolowana | Wyświetlone : 2065 | Odpowiedzi : 3

MT 6592 z dobrym GPS

Witam. Poszukuje informacji ktory telefon na MTK 6592 octacore mial dobry GPS.
Poszukuje do mojego G4s anteny z innego tel mimo ze bedzie to wymagalo lutowania/ciecia.
tasiemki miedziane i druciki widzialem lecz szukam jeszcze lepszego efektu.
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : MT 6592 z dobrym GPS | Wyświetlone : 2033 | Odpowiedzi : 5

Pancerny RUNBO X6

Witam.
Czy może ktoś udzielić pomocy jak zdobyć aplikacje Walki Talki i Intercom dla tego modelu i czy jest jakaś aplikacja współdziałająca z wbudowanym laserem (np pomiary odległości).
Chińskie pismo jest ładne dla oka ale nie zrozumiałe dla mnie. Wyszukiwarka też ma różne zachcianki z tłumaczeniem. Może ktoś z użytkowników zna pomocne linki?
Czytaj więcej : Pancerny RUNBO X6 | Wyświetlone : 1967 | Odpowiedzi : 0

Dziwny telefon - jak sprawdzić co w nim siedzi?

Witam,
Kupiłem na ali dziwny telefon, podobno miał to być Honor C, ale i wygląd i parametry są inne. A co do parametrów, to jak sprawdzić co w nim faktycznie siedzi? Sprawdzalem i cpu-z i innymi programami i każdy pokazuje inaczej, jeden pokazuje full hd, inny parametry jak dla Honor-a C. Procesor również pokazują różny.
Ogólnie telefon niczego sobie, ekran ustawiony na jakieś 30% a wyświetla świetnie obraz (w porównaniu do mojego starego LG SWIFT), ...
Czytaj więcej : Dziwny telefon - jak sprawdzić co w nim siedzi? | Wyświetlone : 3248 | Odpowiedzi : 2

Nakładka na ekran w celu zmniejszenie kątów widzenia.

Siemano,

Spotkał się może ktoś z jakimiś nakładkami na ekran w celu zmniejszenia kątów widzenia? Tak jak to bywa np w bankomatach, żeby np tylko osoba siedząca na wprost telefonu widziała co pokazuje ekran? Widziałem bodajże w programie Gadżet na TVN Turbo takie folie, ale taka folia to rozwiązanie na dłuższa metę, przydała by się jakaś nakładka by założyć ją w miejscu publicznym / pociągu / autobusie itp a później móc ją normalnie zdjąć. Chyba ...
Czytaj więcej : Nakładka na ekran w celu zmniejszenie kątów widzenia. | Wyświetlone : 2118 | Odpowiedzi : 6

Wyświetlacze z Chin!!! Pomoc w początku biznesu

Panowie mam takie pytanie ostatnio padł mi wyświetlacz w Sony Xperia Z1 wręcz normalna sytuacja wyświetlacz pękł. Cenna w Hurtowni za oryginał z Chin ponad 600zł bo mam tam konto, i teraz moje pytanie brzmi na Allegro jest masa wyświetlaczy Chińskich zamienników do Xperi Z1 i podpowiedzcie mi skąd wszyscy ci sprzedawcy kupują te chińskie zamienniki wiem że z Chin ale np. z jakich sklepów jak ceny wahają się od 280-500zł. Proszę pomóżcie założę nowy ...
Czytaj więcej : Wyświetlacze z Chin!!! Pomoc w początku biznesu | Wyświetlone : 2816 | Odpowiedzi : 3

Aero2 - okresowy brak internetu

Mam od jakiegoś czasu Aero2 i co raz bardziej mnie wkurza. Bardzo często zdarza się tak, że w centrum miasta(Poznań) nie mogę otworzyć nawet żadnej strony, na uczelni jakąkolwiek stronę otworzyć uda się może raz na miesiąc. Przełożyłem kartę Orange do pierwszego slotu(ZTE v965), internet nie powiem, że śmiga, ale działa płynnie.
Czy jest to jednoznacznie wina Aero2, czy jest coś, co mogłem przeoczyć w moim telefonie? Zdawało mi się, że w środku dość dużego ...
Czytaj więcej : Aero2 - okresowy brak internetu | Wyświetlone : 2000 | Odpowiedzi : 7

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571