Teraz jest 8 sie 2025, o 13:53

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Huawei Honor 3c czy podróbka?

Chciałbym kupić ten telefon i mam pytanie czy to podróbka? http://www.aliexpress.com/item/Original ... 0-IPS-MTK6 592-Octa-Core-Smart-Mobile-Phone/2045013736.html
Czytaj więcej : Huawei Honor 3c czy podróbka? | Wyświetlone : 1990 | Odpowiedzi : 1

Doogee DG 800 Valencia - pytanko.

Witam, odrazu chciałbym przeprosić jeśli to jest zły dział i o przeniesienie do innego działu jeśli jest taka potrzeba.

Otóż mam Doogee DG 800 Valencia i mam taki problem, otóż nie moge zmienić kolejności muzyki, tak muzyki :) Jest to dla mnie ważne.
Otóż mam muzyke a,b,c,d i chciałbym ,aby muzyka d była na pierwszym miejscu, tzw. d,a,b,c itd. mam nadzieję, że zrozumiecie :) A w Doogee właśnie nie mogę tego zrobić, mam androida 4.4.2 ...
Czytaj więcej : Doogee DG 800 Valencia - pytanko. | Wyświetlone : 1685 | Odpowiedzi : 0

Aparat OV13850 - OmniVision

Ktoś wie w jakich telefonach siedzi ta optyka?
Zadali ją w Goclever Insignia 550i - jestem ciekaw czy to syf straszny- czy się nada?
Czytaj więcej : Aparat OV13850 - OmniVision | Wyświetlone : 2849 | Odpowiedzi : 2

1GB vs 2GB pamięci - kiedy widać różnicę?

Witam,
smartfon wykorzystuję (teraz stary i wolny Haier W718) do przeglądania internetu, muzyczki, czasami jakiś film z karty SD i (bardzo często) do NAWIGACJI TURYSTYCZNEJ. Osmand, Locus, Oziexplorer. Mapy offline wektorowe i z rzadka rastrowe (ale może będą wykorzystywane częściej?). Jest to dla mnie bardzo ważne - smartfon będzie spełniał rolę GPSa w terenie. Nie gram - praktycznie żadne gry.

Przymierzam się do kupna jakiejś nowej zabawki 5-5,5 cala w cenie 140-200 USD. Pytanie - ...
Czytaj więcej : 1GB vs 2GB pamięci - kiedy widać różnicę? | Wyświetlone : 3206 | Odpowiedzi : 11

[gearbest] 15000mAh powerbank

witaj,

Pytanie czy warto się zainteresować czymś takim za 10$ ??

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_61701.html

Wiem, ze xiaomi powerbank najlepszy, ale, jednak 2,5 raza drozszy...
Czytaj więcej : [gearbest] 15000mAh powerbank | Wyświetlone : 1928 | Odpowiedzi : 3

Wymiana WCDMA 850 na 900

Witajcie,

wielokrotnie natrafiamy na telefony z praca na czestotliwosci 850 zamiast 900, teraz pytanie, jak ingerencyjnym zabiegiem bylaby zamiana w obojetnie jakim telefonie czestotliwosci tej pracy? Co trzeba wymieniac, jak ingerencyjny jest to zabieg, czy przy uzyciu odpowiednich urzadzen mozliwy?

Bo trafia sie na to, ze dany tel ma 850, a np. nagle wychodzi jakas podrobka ktora dziala na 900, wiec przy zacowaniu tych samych podzespolow glownych istnieje taka mozliwosc..

Prosze o wypowiedzi
Czytaj więcej : Wymiana WCDMA 850 na 900 | Wyświetlone : 1837 | Odpowiedzi : 3

Telefon z Chin a Polska gwarancja - Huawei

Witam

Prawdopodobnie będę musiał oddać telefon do serwisu bo nie działa mi mikrofon. Telefon zakupiłem w chinach.
Model to Huawei P7. Oczywiście nie dysponuję rachunkiem ani podbitą gwarancją.

Jak do tego podchodzą oficjalne serwisy? Przyjmą taki telefon do naprawy?
Czytaj więcej : Telefon z Chin a Polska gwarancja - Huawei | Wyświetlone : 5287 | Odpowiedzi : 10

Power pack (plecki z baterią)- jaki?

Mój obecny telefon ma baterię 3000 mah, a ten który właśnie kupiłem tylko 2000 mah i w związku z tym obawiam się o żywotność baterii. Już od jakiegoś czasu nęcił mnie taki gadżet i chciałem sobie go kupić, ale bateria trzymała przyzwoicie, więc się wstrzymywałem. Teraz jednak kupiłem sobie nowy telefon i czuję, że takie coś mi się przyda.

Oto telefon:

nibiru-mars-one-h1-8x1-7ghz-fhd-2gb-ram-za-165-t7413.html

Zgodnie ze specyfikacją, bateria ma 2000 mAh ...
Czytaj więcej : Power pack (plecki z baterią)- jaki? | Wyświetlone : 1818 | Odpowiedzi : 0

Note 3

Witam

Co sądzicie o tym telefonie? Jakie może mieć parametry? czy ma w ogóle androida? Ile tak na prawdę może być warty?

http://allegro.pl/show_item.php?item=4687874808
Czytaj więcej : Note 3 | Wyświetlone : 1787 | Odpowiedzi : 3

LENOVO S820T

Witam.
http://www.aliexpress.com/item/High-qua ... 40101.html

Czemu ten telefon jest taki tani?
5", IPS 1920x1080, 2GB ram, aparat 13 Mpx, Octa Core 1,7GHz
Czytaj więcej : LENOVO S820T | Wyświetlone : 3699 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579