Teraz jest 4 maja 2025, o 16:21

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Motorola Moto X model XT1058 (wersja amerykańska)

Witam!
Chcąc kupić nowszy model telefonu przeglądając internet natrafiłem na to forum. Zagłębiając się coraz bardziej w temacie zakupu telefonu z Chin np. ze strony Aliexpress. Doszukałem się kilku ciekawych propozycji kupna telefonów, w bardzo przystępnych cenach. Może nie jestem jakimś ekspertem w dziedzinie smartfonów ale swoją wiedzę jako taką mam :) Do rzeczy... Bardzo podoba mi się Motorola Moto X 2013 z tym że na Aliexpress są modele zazwyczaj w wesjach amerykańskich jak np. ...
Czytaj więcej : Motorola Moto X model XT1058 (wersja amerykańska) | Wyświetlone : 1899 | Odpowiedzi : 3

Wysyłka telefonu w kraju, czym?

Witam, z jakiej firmy skorzystać wysyłając tel. w kraju, żeby było szybko, bezpiecznie i tanio. Chodzi głównie o przesyłkę ubezpieczoną i z potwierdzeniem odbioru.
Czytaj więcej : Wysyłka telefonu w kraju, czym? | Wyświetlone : 1878 | Odpowiedzi : 3

Sony xperia S, podróbka?

Witam, gdzieś na necie znalazłem to forum, gdyż szukałem jak rozpoznać telefon podrabiany od oryginalnego.
A więc mam pytanie, czy ten telefon może być podróbką? http://allegro.pl/sony-xperia-s-4-kolor ... 67492.html
Nigdzie nie wyczytałem że te telefony są podrabiane. Telefon na tej akucji wychodzi około 460zł z dostawą, a ceny na ceneo i skąpcu zaczynają się od ponad 1000zł
http://www.ceneo.pl/15653664
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/3926045 ...
Czytaj więcej : Sony xperia S, podróbka? | Wyświetlone : 2443 | Odpowiedzi : 3

Jednak tel Lenovo nie bedzie w Polsce.

Wysłałem zapytanie do polskiego oddziału Lenovo na temat kiedy tel lenovo będą oficjalnie dostępne w Polsce. Oto odp.

Witam serdecznie,

Nie będziemy wprowadzać na Polski rynek smartphone’ów marki Lenovo. Będziemy promować drugą naszą markę, jaką jest Motorola.

No i jak to mówią po ptakach. A miało być tak pięknie.....tragedia z tym naszym krajem. Jesteśmy chyba jedynym tak potężnym rynkiem zbytu dla tego typu sprzętu, który nie ma tych tel oficjalnie. Niemalże wszyscy nasi sąsiedzi mają ...
Czytaj więcej : Jednak tel Lenovo nie bedzie w Polsce. | Wyświetlone : 1879 | Odpowiedzi : 0

Abonament stacjonarny

Hej
Nie wiem czy piszę w dobrym działu (dyskusja o telefonach) - jeżeli zły to proszę o przeniesienie.
Otóż przymierzam się do podłączenia telefonu stacjonarnego do domu - jaki wybrać abonament? Zależy mi na możliwie dużej ilości minut w ramach abonamentu na stacjonarne i na komórki. Zastanawiam się nad Orange lub Netią. Która opcja będzie lepsza? Inne też wchodzą w grę.
Czytaj więcej : Abonament stacjonarny | Wyświetlone : 1959 | Odpowiedzi : 2

Orange Free nie działa - źle coś ustawiłem/oszustwo?

Do tej pory używałem Aero2. Niedawno kupiłem Orange Free na kartę 1GB/12 m-cy (6zł/1GB) - po raz pierwszy korzystam z tego typu usługi. Wrzuciłem kartę do telefonu i, bez ustawiania czegokolwiek, internet zadziałał. Po +- 30 dniach możliwość połączenia z netem znikła. Telefon jest sprawny (działa Aero2), 3G wyświetla mi pełen zasięg.
Co spowodowało brak łączności? Powinienem doładować konto? Zmienić ustawienia telefonu? W głowie zaświtała mi też myśl, że ktoś sprzedał mi kartę 30 dniową ...
Czytaj więcej : Orange Free nie działa - źle coś ustawiłem/oszustwo? | Wyświetlone : 7287 | Odpowiedzi : 4

Wyświetlacz 4.7'' 5.0" 5.5" ???

Już od prawie 2 lat bronię się rękami i nogami przed snartfonami powyżej 4.7 cala, ostatnio pogodzilem się z tym, że muszę kupić teraz 5'' lecz nie znalazłem nic szczególnego wszystko co mi się podoba ma 5.5", teraz moje pytanie czy 5.5" idzie w parze z funkcjonalnością? Wiadomo lepiej oglądać filmy i grać w gierki na dużym ekranie ale co gdy trzeba szybko napisać SMS jedną ręką itp.? Idzie się przyzwyczaić? Da rade wsadzić takiego ...
Czytaj więcej : Wyświetlacz 4.7'' 5.0" 5.5" ??? | Wyświetlone : 2489 | Odpowiedzi : 6

iphone 5s z aliexpress

Witam,

Natknąłem się na poniższą aukcję. Napisałem do sprzedawcy, zapewnił, że iphony są oryginalne. Czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim. Czy jest możliwe ze za 400$ sprzedają oryginalne ihphony z chin?
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 35069.html
Czytaj więcej : iphone 5s z aliexpress | Wyświetlone : 2784 | Odpowiedzi : 3

Telefon z transmiterem FM?

Witam

Tak sobie dzisiaj jechałem nowym samochodem i naszła mnie ochota na posłuchanie swojej muzyki.
Okazało się że muzyka z głośników telefonu była powiedzmy nieodpowiednia.
Przypomniało mi się że moja nawigacja z 2008 roku miała wybudowany transmiter FM i zacząłem szukać tego w moim telefonie. Jak możecie się domyślić mój obecny telefon nie posiada tej funkcji. Tu rodzi się moje pytanie.

Czy chińczyki produkują teraz w ogóle telefony z transmiterem? Przyznam że dla mnie jest ...
Czytaj więcej : Telefon z transmiterem FM? | Wyświetlone : 16779 | Odpowiedzi : 16

Czo ten Qualcomm?

Czy tylko ja mam takie dziwne wrażenie z tyłu głowy, że u tego producenta dzieje się coś niedobrego? Ostatnio praktycznie wszystkie nowe "Czajnofony" wychodzą z CPU Mediateka, Samsung niedawno postanowił znacząco zmniejszyć wielkość zamówień od QC (podobno ze względu na jakieś problemy z przegrzewaniem się GPU) a telefony oparte na ich nowych średniej klasy prockach (taki np. Coolpad F2) są ok. 20% mniej wydajne od MTK, który z kolei nadrobił braki w zakresie GPS. Ktoś ...
Czytaj więcej : Czo ten Qualcomm? | Wyświetlone : 1816 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571