Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Hej mam pytanie .Otworzyłem spór na Ali gdyż przyszedł do mnie uszkodzony towar. Sprzedający zaproponował że jak zamknę spór to.wyśle mi działający I poda numer przesylki. Czy jak zamknę spór I okaże się że mnie oszuka będę mógł ten spór wznowic?
Chciałem zaciągnąć u was języka na temat zestawów głośnomówiących bluetooth. Czy ktoś z was ma już jakieś doświadczenie lub może polecić jakiś przyzwoity moduł w ciekawej kwocie? :roll: Zależy mi na jakości prowadzonych rozmów więc "mini zestawy" pod zapalniczkę samochodową intuicyjnie odrzuciłem ale u tak gubię się w gąszczu ofert ... :shock: Będę wdzięczny za sugestie i pomoc.
Jak to się sprawuje? Odtwarzają najwyższej jakości muzykę i mają wbudowanego DAC`a. Chce wypróbować coś w cenie do 100$. Markowym odpowiednikiem tego jest FiiO.