Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: Jak płacić na aliexpress

17 cze 2014, o 10:40

Od 3ciej wpłaty we wpłatomacie usługa zdaje się jest płatna - ale z tego nie korzystam także dla mnie konto jest zupełnie darmowe od początku

17 cze 2014, o 11:30

Od rana nie mogę zapłacić na alli dostaje taki komunikat
"Sorry, your payment was not successful! No money has been deducted."

Na karcie mam 8USD a koszt zakupu to 6USD mam lumity ustawione na 1000usd
Wie ktoś o co w tym chodzi?

To nie jest mój pierwszy zakup i nie miałem wcześniej takiego problemu

17 cze 2014, o 11:46

Może dane źle wpisujesz, ....lub aliexpress ma problemy techniczne.
Spróbuj za parę godzin.

17 cze 2014, o 13:04

Wszystko jest na stronie banku.
Opłaty za konto PLN + karta PLN = 0zł
Kod:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

opłaty za konto walutowe+ karta np. USD = 0zł
Kod:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Pisałem wcześniej, że korzystam z tego banku już od ponad roku i nie ma żadnych opłat za prowadzenie kont i kart do tych kont.
NIC się w tej kwestii nie zmieniło.....!!!!!!!!
Ile razy trzeba tłumaczyć.... , można połączyć się z infolinią lub zapytać w najbliższym sklepie z telefonami T-mobile.
Wszystko już wyczerpane...to tłumaczenie.

17 cze 2014, o 16:05

Ja mam zamiar zarejestrować się na cinkciarz.pl i tam zamówić kartę walutową za 15zł, którą można zasilać z dowolnego konta.
Co wy na to?

Re: Odp: Jak płacić na aliexpress

17 cze 2014, o 16:32

Jak wolisz zapłacić 15zł to czemu nie. To samo masz w T-Mobile usługi bankowe tyle tylko że za 0zł.

18 cze 2014, o 11:27

Witajcie. Wypełniałem właśnie wniosek o konto w t-mobile i natknąłem się na punkt, że opłata za dostarczenie karty przez kuriera to 50 zł. Też tyle płaciliście?

18 cze 2014, o 11:35

Możesz PP jest darmowa dostawa. Po co kurierem...?
PP dojdzie do 7 dni.

18 cze 2014, o 12:28

Dzięki, nie wiedziałem, że jest taka opcja. A i chyba tej karty debetowej to nie będę brał, bo ona nie będzie potrzebna?

18 cze 2014, o 12:48

Do PLN nie musisz mieć, ale do konta walutowego w USD jak najbardziej potrzebna.

18 cze 2014, o 13:24

Ale czemu nie wziąć karty do PLN kiedy i ta jest za darmo? Nigdy nie wiesz kiedy użyjesz - a nóż widelec..

18 cze 2014, o 19:02

Gravis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
mało masz kart w PLN? Ja ostatnio jedną oddałem - bank się zdziwił że wiem o możliwości odstąpienia od karty.
Odpowiedz