przez marjan » 6 sty 2015, o 11:11
Ten zapis dokładnie oznacza - Sprzedawca zadeklarował, że towar otrzymasz przed 12.01.2015. Nie możesz teraz eskalować jeszcze sporu, poczekaj lub skontaktuj się ze Sprzedawcą celem potwierdzenia statusu dostawy.
Zatem skoro przedłużyła już czas dostawy, to spokojnie poczekaj. Escalate jak klikniesz później to i tak Ali do akcji wkroczy.
Jak wszystkiego dobrze dopilnujesz to nie ma możliwości abyś zwrotu nie dostał. A bywały nawet przypadki, że zwroty były przyznawane, a zbłąkane paczki i tak później docierały.
Kontynuując temat tego sporu dziś chinka kontynuuje swoją wypowiedz i pisze w wątku sporu:
Dear friend, we have checked with the shipping company , they will stop sending the package to the wrong place, and then resend the goods again,we will extend the delivery time by 30 days , there are 45 days left , so please wait for some days , hope you can understand
Nie akceptować chyba tego? Mój angielski z tłumacza nie jest perfekcyjny

Jak to rozumieć?nie kumam tych 30 dni 45 ,dni intuicja podpowiada ,żeby jak tylko pojawi się możliwość eskalacji to kliknąć ,nie rozumiem czy oni już wysłali ponownie czy dopiero zamierzają wysłać, poprzednio kilka dni temu miałem napisane ,że sprzedawca obiecał dostawę do 12 stycznia PS już wiem te 45 dni wydłużyli ochronę