Witam, około 2 miesiące temu zamówiłem paczkę, dostałem tracking Q1833964914XX który nie działa, sprawdzałem go na 17track jak i również na emonitoring.poczta-polska. Około 10 dni przed zakończeniem "Purchase Protection" założyłem spór: paczka nie dotarła i nie działa tracking, chce full refund. W odpowiedzi na spór Chińczyk napisał mi coś takiego:
"My dear, please check from this site:
http://www.directlinktrackedplus.com/mu ... 3964914XX+
Parcel is in normal transit Due to disptue has a big influence for my store, it will influence my store, and rateing, can you do me a favor to cancel the dispute first? If you later still not get parcel, we can resend or refund you, please ."
Wchodzę na tę stronę no i nie bardzo ogarniam o co chodzi z tym Order #: Q1833964914XX oraz Tracking #: RE833964914SE, dwa tracking number ? Później patrzę na zamówienie no i widzę ze gościu przedłużył "Purchase Protection" do 47 dni. Chciałbym dostać paczkę ale nie wiem czy mu zaufać. W oknie "Dispute Detail" mam takie coś "The seller did not accept your dispute request, but offered a solution". Co radzicie mi zrobić ? Dać "Cancel Dispute" i czekać aż paczka przyjdzie ?