Wiedziałeś, że będzie podróbka i dostałeś podróbkę.
Specyfikacja jest inna niz opisana, ale tłumaczenie "chcę pełen zwrot bo to podróbka" to dla mnie troche jednak lipa.
Nie wycenię o ile ja bym się targował, ale ludzie, ogarnijcie się trochę.
Bardzo dużo rzeczy na ali to podróbka. W ten sposób można kupować rzeczy i reklamować jako podróbki, ale w krótkim czasie Chińczyki nie będą chciały wysyłać do Polski.
Sam musisz sobie odpowiedzieć ile dla ciebie jest warte to co dostałeś i walcz o tyle, a nie kieruj się, że regulamin mówi, że podróbka to 100% zwrot (skoro przyznałeś, że wiedziałeś, że kupujesz podróbkę).
Podam przykład, że gdybym kupował np coś wodoszczelnego (np jakiś telefon) za 100$. Chińczyk przysłał by mi inny (o lepszych parametrach procka, ram, rom, aparat itd) ale nie wodoszczelny. To wtedy jeśli wybrałem ten model ze względu na wodoszczelność to bym walczył o duży zwrot a gdybym uznał, że nie ma wodoszczelności ale inne parametry są nawet lepsze i spełnia moje wymagania to bez zwrotu.
Dlatego nie pytaj ludzi na forum ile masz żądać zwrotu, bo to kwestia indywidualna co się spodziewałeś kupić a co dostałeś i ile to dla ciebie warte