Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez Rafal1435 » 12 lis 2016, o 10:19

rozjemca napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Serio jest szansa, że dostanę samo pudełko z ładowarką? Kupiłem właśnie telefon i trochę się martwię...

Szansa to jest nawet na to ze twój podpis zostanie podrobiony i nie dostaniesz nawet pudełka, szansa jest też na to ze po drodze kurier stwierdzi że wrzuci do prasy twój telefon bo brakuje mu miejsca na pace... Przestań panikowac, przyjdzie kurier otwierasz przy nim paczkę i nie ma czego się bać, jak coś będzie nie tak daje protokół
Rafal1435
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: Elephone P9000

Postprzez ra-vau » 12 lis 2016, o 10:20

naproti napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wiem, ze to jego watek, ale jeszcze ze dwa dni i skonczy sie pisanie tutaj nt 1111 ale jak to czytam to troche przykro sie robi. Jak mozna czekac 10dni? Kroi 20$ za wysylke bez vat, a potem ma 10dni by ja wyslac? Niech ludzi zatrudni.

A, uprzedze, nie jestem głupi, wiem ze to tysiace zamówień z jednego dnia, no ale... Bez przesady.

Ja ominalem jego oferte szerokin lukiem tym razem, kupilem u konkurencji tez bez z ta usługą, mam juz numer trackingowy, a majfrend uprzejmie informuje ze pierwszy status, ze paczka rusza, pojawi sie w poniedzialek :) - i raczej tak bedzie, bo to kolejny zakup u niego.
LeEco :)
ra-vau
NewsMan

Pochwały: 114
Telefon:: V967S

Postprzez noki06 » 12 lis 2016, o 10:25

Co do braku telefonu w przesyłce to ktoś go ukradł w trakcie przesyłki. Spisany protokół odbioru i pieniądze po dwóch tygodniach wróciły na moje konto. Ale tak na przyszłość to nagrywajcie video z odbioru i otwarcia przesyłki. Mniej pisania i mniej problemów.

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
noki06

Pochwały: 1

Postprzez bergmen » 12 lis 2016, o 10:26

A kto powiedział że paczki są wysyłane po 10 dniach?
Napisał tak żeby płaczów nie było w razie W "3 dni temu zamówiłem a jeszcze się tracking nie pokazuje"

Ja ostatnimi tygodniami kilka razy zamawiałem i za każdym razem na drugi dzień od zamówienia paczka była dostarczona do firmy przewozowej. Więc nie ma na co narzekać.
bergmen
AKTYWNY

Pochwały: 28
Telefon:: mi5S 4/128
ROM: gLOBAL DEV

Postprzez Rafal1435 » 12 lis 2016, o 10:41

Dokładnie napisał tak bo są tacy, nawet był z 10str wstecz "zamówiłem w piątek, jest sobota a goldi nie odpisuje i statusu nie ma" :/
To ze masz numer i pierwszy status to nic nie znaczy paczka może ruszyć od niego nawet za kilka dni
Rafal1435
AKTYWNY

Postprzez rozjemca » 12 lis 2016, o 12:27

noki06 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Darmowa przesyłka przychodzi zdaje się pocztą... Odpakowanie paczki przy listonoszu raczej nic nie da. Od 3 tygodni czekam na smartwatcha, którego testowo kupiłem... :P Chyba poczekam aż ta paczka przyjdzie. :)
rozjemca

Telefon:: LG

Postprzez marcoos1 » 12 lis 2016, o 12:56

Czemu niby nic nie da?
marcoos1
VIP

Pochwały: 84
Telefon:: samsung

Postprzez rozjemca » 12 lis 2016, o 13:16

to co mam nagrywać od odebrania paczki po jej otwarcie, przy listonoszu? To jest karta przetargowa względem kogo?
rozjemca

Telefon:: LG

Postprzez blue_voyager » 12 lis 2016, o 13:25

Robisz offtop, ta dyskusja nie dotyczy tematu, jest osobny watek dotyczący braku towaru w paczce.

brak-telefonu-w-paczce-t24448.html
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez AnimalPL » 12 lis 2016, o 16:51

ra-vau napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wiem, ze to jego watek, ale jeszcze ze dwa dni i skonczy sie pisanie tutaj nt 1111 ale jak to czytam to troche przykro sie robi. Jak mozna czekac 10dni? Kroi 20$ za wysylke bez vat, a potem ma 10dni by ja wyslac? Niech ludzi zatrudni.

A, uprzedze, nie jestem głupi, wiem ze to tysiace zamówień z jednego dnia, no ale... Bez przesady.

Ja ominalem jego oferte szerokin lukiem tym razem, kupilem u konkurencji tez bez z ta usługą, mam juz numer trackingowy, a majfrend uprzejmie informuje ze pierwszy status, ze paczka rusza, pojawi sie w poniedzialek :) - i raczej tak bedzie, bo to kolejny zakup u niego.

Mozna wiedziec u kogo kupowales z gw bez vat? Goldway dlugo zajmuje sie zamówieniem zanim wysle, niestety. Niby kurier a i tak sporo idzie, bo zanim wysle to inne paczki juz sa w drodze.

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
AnimalPL
AKTYWNY

Pochwały: 23
Telefon:: nokia

Postprzez tpawel » 12 lis 2016, o 16:54

Nigdy nie wysyłał mi dłużej niż 3 dni tak ze nie ma reguły

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez Rafal1435 » 12 lis 2016, o 17:05

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

U mnie tak samo maks 2dni
Rafal1435
AKTYWNY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić