Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

12 lis 2016, o 00:56

Wybaczcie ale jestem nowy!

https://pl.aliexpress.com/item/Original ... 1be947237e

1. Czy opłaca się kupować ten tablet dziś?

2. Czy tablet będzie ovatowany/oclony?

12 lis 2016, o 01:05

1. Porównaj z innymi cenami
2. Przed przystąpieniem do zakupów zapoznaj się z zasadami tychże zakupów.

12 lis 2016, o 01:13

- we will declare the lower price on the invoice/bill to help avoid custom duty.If the parcel get strict inspected by custom. You still need to pay tax to clear custom. We won't bear the customs taxes. The cost of return or lost parcel would be on customer due to reject customs clearance.

- If you choose DHL,not include DHL remote cost, custom duty, or any commission charged by dhl for custom clearance or warehouse storage cost.

Czyli po prostu chybił trafił?

12 lis 2016, o 01:27

jak chcesz mieć pewność że nie będziesz musiał płacić 23% vatu to wybierz przesyłke "sellers shipping method" wszystko jest w pierwszym poście.

a sam tablet nie wart swojej ceny, bardzo mało popularny ogólnie

12 lis 2016, o 01:40

Super dzięki za info!

12 lis 2016, o 01:42

noki06 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A jak 2 miesiące to za 400zł. Za pół roku za darmo a za 7 miesięcy dostaniesz 100zł dopłaty. Nie rozkminiam tego toku myślenia.
Czy ktoś obiecywał ci, że dzisiaj będzie taniej niż miesiąc temu, bo mnie nikt?

12 lis 2016, o 07:12

Tak. Ceny podawane na 11.11 kilka tygodni temu były bardziej zachęcające do kupna.

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

12 lis 2016, o 07:28

noki06 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A gdzie były ceny? Tylko chyba ty je widziałeś kilka tygodni temu

12 lis 2016, o 09:20

Może źle napisałem. Sugerowane ceny były inne niż te, które pojawiły się 11.11 u goldiego. Jestem na bieżąco od dwóch miesięcy z cenami. Kupione dwa telefony u goldiego w tym czasie z tym, że w jednej przesyłce było samo pudełko z ładowarką. Wiem ile te konkretne modele kosztowały u goldiego i innych sprzedawców. Koniec tematu. Wy mnie nie przekonacie a ja was.

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

12 lis 2016, o 09:48

Ja tylko jedno pytanie do goldwaya, bo pojawiło się info że szacowany czas do wysyłki to 10 dni(seller shipping), doliczając do tego podróż do Europy i już bezpośrednio do PL to wychodzi między 2 a 3 tygodnie.
Na tyle czasu mam się nastawić, czy mogę się spodziewać wysyłki szybciej niż za 10 dni?.I nie chodzi mi tu o niecierpliwość, tylko bym mniej więcej wiedział kiedy mogę się spodziewać przesyłki.

12 lis 2016, o 10:01

Serio jest szansa, że dostanę samo pudełko z ładowarką? Kupiłem właśnie telefon i trochę się martwię...

12 lis 2016, o 10:11

Jak obawiasz sie takich rzeczy to kupuj w media markcie. Zakupy przez internet zawsze niosą ze sobą jakieś zagrożenie, ale po co się martwic na zapas.
Odpowiedz